dimecres, 3 de febrer del 2010

L'INFANTIL "B" REACCIONA
I SALVA UN PUNT (2-2)








RCD Espanyol Infantil B: 2 – CF Badalona: 2

Reacció espanyolista
Empat del conjunt de Dani Fernández davant un Badalona que va sorprendre de manera molt destacable a un Espanyol que va sortir molt poc concentrat, molt espès i que va veure com en la primera jugada de perill del partit els badalonins s’avançaven en el marcador.

L’Espanyol no trobava l’ocasió de crear perill, el seu domini no fructificava en accions clares de gol, i per major inri, el conjunt badaloní aconseguia el 0-2, deixant l’encontre molt coll amunt pels espanyolistes.

Ràpidament al instant, el tècnic mou fitxa traient a Richard i al menut Oscar Melendo, i aconsegueix reduir distàncies mitjançant el central Melero.
En el segon temps, l’Espanyol aconseguirà empatar l’encontre amb gol de Roger Verdaguer, i inclòs tindrà ocasions per guanyar l’encontre (gol anul·lat inclòs).
El conjunt perico veu se li ha esvaït el matalàs de punts que duia en la classificació i com el CE Mercantil l’ha igualat a punts en la classificació, però amb una exigua diferència d’un gol en el gol-average general.


Derrota dolorosa

Per la seva part, el RCDE Infantil “A” va sortit derrotat del Nou Sardenya de Gracia, en perdre 1-0 davant el conjunt escapulat, penúltim a la classificació i en zona de descens, que va demostrar que al futbol el que compten son els gols i no les ocasions errades, i que no hi ha mai rival petit, estan en mig, una pilota en joc i dos equips.

Amb aquest resultat i l’empat en el darrer encontre a Sadrià, els de Jacint Magrinyà han vist com d’estar situats a un sol punt del líder, el FC Barcelona, han passat a situar-se a sis punts per sota.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M