dimarts, 6 d’abril del 2010

DARRERS AMISTOSOS I TORNEJOS

Altres tornejos de Setmana Santa i amistosos:

El Infantil “B” de Dani Fernández va arribar a la final de la II Osona Cup, després de desfer-se dels rivals per golejades (8-0 al Helsinki, 6-0 al Roda de Ter) i derrotar al Vic a la tanda de penals després d’acabar l’encontre amb empat a dos gols. La final, contra el FC Barcelonava acabar amb empat a un i a la tanda de penals, aquest cop, van ser els barcelonistes els que es van endur el torneig.

Futbol Femení:

En el MIC categoria femenina:

Un combinat de jugadores de diversos equips del futbol base femení espanyolista va disputar el MIC en categoria femenina, quedant segons de grup amb 4 punts (els mateixos que el FCB però amb el gol-average favorable). El líder de grup va ser l’Estartit (que va combinar jugadores del primer i segon equip i per tant era el clar favorit del torneig). El darrer classificat amb un punt va ser el Girona FC. Els encontres es van disputar amb vint minuts per part.

La final la van disputar els dos primers classificats i el triomf final va ser per les locals de l’Estartit que es van imposar per la mínima a les espanyolistes.

Euromat l’Estartit: 2 – 1: RCD Espanyol

Final: Euromat l’Estartit: 1 -0 : RCD Espanyol.

Amistosos internacionals al Camp de l’Àliga

PLE HISTORIC DEL RCD ESPANYOL: FEMENINS: 3 - USA 0

RCD Espanyol Infantil: 4 – Selecció USA: 3

El primer partit va començar amb domini de les periques que van imposar el seu joc amb dos gols matiners. Després amb el resultat a favor es van adormir i les nord-americanes van remuntar marcant tres gols. A la segona part les blanc-i-blaves van remuntar amb bon joc i van donar la voltar el marcador, marcant el gol de la victòria a l'últim minut amb un xut escairat per la dreta que va entrar per tot l'escaire.

RCDE CADET- JUVENIL: 3 – USA: 0

Gran partit de les espanyolistes amb domini absolut que si no fos per la mala sort, el marcador podria haver sigut d'autèntic escàndol. El primer gol el van fer la blanc-i-blava, Esther, de jugada personal des de fora de l'àrea, es va desfer de tres defenses nord-americanes va xutar, la portera va rebutjar amb els peus, va arribar una altra vegada a Esther que va marcar per baix.

El segon gol el va aconseguir el dorsal 19, Mònica d'una rematant una centrada des de fora de l'àrea va marcar amb un cop de cap. Destacar el treball ofensiu de Ari que ho va intentar des de tots els llocs amb set ocasions, però va tenir molt mala sort.

La sentència la va fer la dorsal nº 6 , l’altre Mònica de l’equip, amb un xut escairat per la dreta que va entrar pel centre, per d'amunt de la portera ianqui que no va poder fer res amb la seva estirada.

RCD ESPANYOL C: 2 – USA: 0

Gran partit de les periques amb domini on les seves ocasions no es van poder materialitzar fins la segona part, on la dorsal nº 1 6 Mònica amb un xut escairat per la dreta que va entrar per tot l'escaire. El segon va ser obra de Andrea de la Fuente que li van donar una passada des de fora de l'àrea, on va xutar marcant pel pal esquerra de la porteria dels USA. Resultat escàs. Victoria justa.

CAMP MUNICIPAL DE L'ÀGUILA, gestionat pel CE Europa.

Crònica cedida per Jose Carrera a Sentiment Perico.

I això ha estat tot...
I això és pràcticament tot el que ha donat aquesta Setmana Santa tant prolífica en quant a tornejos i partits del nostre futbol base. Malgrat ara es pugui argumentar que la política del club no es obtenir triomfs, si no fomentar la promoció del jugador, si que cal esmentar que participant en tornejos d’alta competició, els nostres jugadors es foguegen i també independentment dels resultats, poden madurar en la seva formació, en una pedrera que malgrat tot el que es pugui dir, continua tenint molt prestigi dins i fora del nostre país, i en els moments més crítics del primer equip a nivell esportiu, sap està a l'alçada del que se li demana.

Un any, més, Sentiment Perico ha cobert i amb la màxima celeritat que ha estat possible, la informació dels tornejos d’aquesta Setmana Santa.