dissabte, 10 d’abril del 2010

PARTITS DECISIUS



Tres punts que permetrien gairebé assegurar la permanència
El RCD Espanyol afronta l’encontre de demà a Cornellà-El Prat davant l’Atlético de Madrid amb la certesa que un triomf blanc-i-blau donaria pràcticament –al menys de manera virtual- la permanència a la màxima categoria a falta de set jornades per la conclusió del campionat.

Pel partit de demà, l’equip de Pochettino té un munt de jugadors apercebuts amb suspensió a falta d’una cartolina groga. Recordem que després de l’encontre davant l’equip matalasser, l’Espanyol afronta una setmana molt important amb el xoc davant un Rácing immers en la zona baixa i el derbi de la màxima, el primer que es disputi al nou estadi de Cornellà-El Prat, i el següent després dels greus incidents ocasionats pels seguidors més radicals del conjunt barcelonista.

El col•legiat que xiularà el partit davant l’Atlético serà el valencià Miguel Ángel Ayza Gámez i donarà començament a las 19:00 hores.


A Gavà, es juga el filial quelcom més que tres punts
Importantíssim encontre el que els homes d’Oscar Perarnau disputaran demà al Camp de la Bóvila de Gavà davant un conjunt, el Gavà, penúltim a la classificació a onze punts de la zona de promoció que ocupa l’Espanyol B i a quinze de la salvació, a falta de sis jornades per la conclusió del campionat. Aquesta missió gairebé impossible dels del Baix Llobregat ve alimentada pels dos darrers triomfs aconseguits davant Sporting Mahonès i a domicili davant una Gramanet amb molts problemes econòmics.

L’Espanyol B es troba a quatre punts d’un tercet d’equips que lluiten per eludir les places de promoció i descens: Gramanet, Badalona i Lleida. El col•legiat que xiularà l’encontre serà l’aragonès Sergio Uson Rosell i donarà començament a les dotze del migdia.

El Juvenil “A” es juga el títol de lliga
El conjunt de Ramon Guerrero té en les seves mans donar un tomb a la sort d’aquesta lliga de Divisió d’Honor Juvenil evitant en primer lloc el que els barcelonistes cantin l’aliró – un triomf local dona el títol de manera metemàtica, a falta d’una jornada -. En segon lloc, en cas de triomf blanc-i-blau la darrera jornada els espanyolistes dependrien de si mateixos davant el Cornellà. Un empat, situa l’emoció fins la darrera jornada i serien jutges de la mateixa Cornellà i Zaragoza, rivals d’ambdós conjunts.
El partit donarà començament a les dotze del migdia a les instal•lacions de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona i serà xiulat per José Emilio Sánchez Aparicio, de la delegació del Baix Llobregat.


Espanyol – Rayo: La tornada d’Adriana
El RCD Espanyol Femení rep la visita d’un Rayo Vallecano, que intentarà posar-li les coses difícils a les d’Oscar Aja – ja classificades per la final de la Superlliga – a fi d’obtenir els punts que li certifiquin ser l’altre equip que disputarà la final de la Superlliga.

Per la seva part, les blanc-i-blaves intentaran assegurar la primera plaça que doni el factor camp a favor. Un triomf espanyolista assegura matemàticament la primera posició, mentre que un empat, deixa els cinc punts més el gol-average i per tant amb un punt en els dos encontres que manquen (a Sant Joan Despí davant el Barcelona o a Sadrià davant la Real Sociedad), no seria tasca complicada d’assolir.

Quatre jugadores del RCDE (Mariajo, Torrejón, Meseguer, i Vero) i set del Rayo Vallecano van participar en l’encontre que la selecció espanyola va derrotar a la de Turquia per 5-1 (i que deixa la classificació pel mundial en el que pugui succeir en el decisiu Espanya-Anglaterra), i en el que Marta Torrejón va aconseguir el quart gol de les jugadores espanyoles. Tres dels cinc gols van ser anotats per jugadores rayistes. L’Espanyol té les baixes de Sara Mérida (Femení A) i de Alexia Putelles (Femení B) que es troben concentrades amb el combinat espanyol sub-17 que disputarà un mini torneig davant les seleccions de Dinamarca, Suïssa, i Bèlgica.

Xiularà l’encontre, Jordi Molina Fernández, de la delegació de Sabadell i donarà començament a les 12:00 a Sadrià.

Abans, però, els filials femenins del RCD Espanyol i del FC Barcelona dirimiran un interessant però intranscendent gairebé a efectes classificatoris, encontre de la màxima entre ambdós conjunts.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M