dijous, 27 de maig del 2010

PREGUNTES IMPERTINENTS (VI)



  • Em pregunto si la manera de recolzar que té el futbol base el senyor Morales, és carregant com ho va fer l’altre dia després de consumar-se el descens contra l’equip? Em pregunto si es de rebut la manera de “recolzar” també al juvenil, amb la solitud de la llotja que presenta Sadrià, com per exemple el famós dia en que es jugava el títol de lliga on no hi havia cap conseller a la llotja, ni ell per descomptat, es clar...?


  • Em pregunto si l’enfocament d’un estiu il•lusionant per l’afició cara a la propera temporada (paraules d’en Joan Collet) vindrà marcat pels paràmetres als que hem assistit en els darrers dies (lesions de DLP i de Cristian inclòs en el darrer entrenament que també té mèrit, descens del filial, fitxatge frustrat de Pandiani per motius econòmics, robatoris arbitrals inclòs en el femení, sanció europea al RCDE que li impossibilita jugar competicions europees – que més voldríem -, declaracions malsonants de Morales als jugadors de l’Espanyol B, denuncia del president del Guijuelo de compra del partit, roda de premsa d’Anna Maria Fusté contra Morales, comunicat del club contra la postura i paraules d’Anna Maria, oferiment del representant de Tello al FCB, això sense comptar els clàssics remors en la premsa de desmantellament de mig equip)... Per que si és així, noi, més val que ho deixem i ens dediquem a altre cosa...


  • Em pregunto quines ganes té nostre president de marejar la perdiu amb el tema del seu anunci número 278 de que plega i ho deixa... semblant al pastor del compte amb el llop... Si ja no el creu ningú, home, deixi-ho ja si us plau. Marxi quan li doni la gana que per això és el propietari, però no ens cansi sempre amb el mateix tema... “homes com Pepe Suñer, Ramon Condal, Germán de la Cruz o Joan Collet han de ser els primers en conèixer el que jo faré”... ” si jo marxés ara, el president seria algun dels consellers que hi ha actualment a dins, perquè són els que m´ha donat suport en els moments complicats; si jo tingués un gran amic que fos perico i que tingués accions estaria al consell, i aquests en realitat ja hi són ara; el dia que jo marxi el president serà un dels actuals consellers, segurissim”.
    Em sembla que tindrem que demanar un traductor d’aquells que fan servir a les Corts Espanyoles (Senat) per traduir i derivar-ne les possibles conclusions d’aquesta paraulada presidencial...


  • Em pregunto si les AA.VV de Barcelona també a partir d’ara els dies de partits importants del FC Barcelona obligaran a tallar totes les comunicacions viàries i peatonals per les Rambles, i obligaran a tancar tots els bars d’aquest indret barceloní que no propietat barcelonista? Em pregunto si 104 detinguts i 119 ferits de diversa consideració en la celebració del darrer títol de lliga culer no es suficient argument com per prendre similars mesures que a les que afecten a la zona de la Riera?


  • Em pregunto si hi ha “memòria històrica” del que va succeir amb l’anterior acord de col•laboració signat amb el Mollerussa un 5 de juliol de 1990 amb Juli Pardo com a President i els senyors Jorge Malet i José Luis Perelló -us sonen oi que si - com a vicepresidents?... Aquell que condicionava l’acord a que l’Espanyol aportés 15 milions de les pessetes d’aquell any, i diversos jugadors, i el tècnic Juanjo Díaz (que acabava d’aconseguir tornar a l’Espanyol a la màxima categoria del futbol espanyol en La Rosaleda), a canvi de pràcticament res... Bé, si d’insults, pamflets amenaçadors, i tota la mala llet possible contra el club espanyolista per part d’un sector de gent que s’autoqualificaven de culers ... per que no ascendien a Segona Divisió “A”... i als pocs anys (desprès de denigrar contra l’entitat espanyolista, van acabar jugant a TERCERA TERRITORIAL per impagaments...


  • Em pregunto si no podem “competir” amb clubs del “potencial” d’Osasuna a la hora de fitxar un jugador de més de 34 anys, com podem pensar en aspirar a quelcom més per salvar la categoria en comptes del fum que ens intenten vendre sense anar més lluny el Conseller Delegat de l’entitat?


  • Per altre part també em pregunto si Ivan De La Peña quan diu el que un jugador no pot dir, es a dir, tallar-li les il•lusions a l’afició amb un bany de realisme cru, pur i dur, ha pensat en les voltes amb puntuació de Champions que l’equip fa o ha fet, quan ha tingut obligació forçosa de fer-ho? Les ambicions només hi son quan estem últims vuit punts per sota a falta de deu encontres pel final?


  • Em pregunto (segons està penjat al web oficial de la FCF) com pot ser i sota quin criteri, un campionat anomenat “complementari” entre els equips femenins de Primera Nacional, de volta única de cinc equips (cinc jornades), pot ser que l’Espanyol B femení, jugui 1 encontre a casa com local, i 3 a fora?. I com el màxim rival, el FC Barcelona “B” jugui 2 casa i 2 a fora, i per a major inri, l’encontre que pot decidir aquest “pseudotorneig” entre ambdós conjunt es jugui a la CE Gamper?

  • 6 comentaris:

    Anònim ha dit...

    Amic Josep M., ja pots afegir-te una nova pregunta: Què coi fa un Ajuntament, més concretament el seu alcalde, en una manifest de suport a Antonio Morales?
    Jo ja no entenc res. Ho entenc massa...
    J.Ll.

    Josep Maria ha dit...

    Si, aquesta ha estat posterior i per tant no he arribat a temps a incloent-la... Em sembla totalment injustificat i improcedent que en aquest assumpte es posicioni públicament.
    Salutacions.

    Anònim ha dit...

    que sapiguis que s´han recollit signatures de forma coaacionant als treblladors del club per donar suport a Antonio Morales, enuna mostra mes del seu taranna fatxenda i dictatorial. El futbol base és el nostre pal de paller, i aquest pal de paller estar sent destruït de manera accelerada.

    Josep Maria ha dit...

    D'aquest senyor ja no m'estranya res, mes veient les seves maneres i formes d'actuar.
    Salutacions.

    Fernando J. Cansado ha dit...

    Me he perdido...

    ¿qué es eso de la sanción para no jugar en Europa?¿aún colea aquello de Nene y Riera?

    Respecto al jugador del Guijuelo...lo conocemos bien. César Caneda era jugador del Cádiz el día del Hércules-Cádiz del 2008, donde se le vio hablar con el portero nuestro antes de lanzar el penalty Abraham Paz...

    Josep Maria ha dit...

    Fernando.
    Aquí tienes el enlace:
    http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idioma=CAS&idnoticia_PK=716193&idseccio_PK=804

    Es por el tema del pago al Girondins de Burdeos, que aún colea en las instancias europeas...
    Saludos




    S E N T I M E N T P E R I C O . C O M