dimarts, 25 de maig del 2010

SEGONA GOLEJADA DEL FEMENÍ "B"
EN EL COMPLEMENTARI DELS CATALANS DE 1a. NACIONAL














RCD Espanyol Femení “B”: 4 – AE Girona FC: 1

Segon triomf de les espanyolistes en aquest torneig complementari que la FCF té a bé d’organitzar per allargar la temporada. Les blanc-i-blaves ja van derrotar a domicili al CE Europa per 0-5 la passada jornada i ahir ho van fer davant el Girona FC per un contundent 4-1. Davant Cerdanyola FC a terres vallesanes i FC Barcelona B en la darrera jornada es decidirà el títol. Curiosament l’Espanyol B disputarà tres dels quatre encontres a domicili i el més important d’ells en Sant Joan Despí... Curiosa competició...

En quant al partit d’ahir, superioritat total d’un Espanyol B que malgrat les baixes va avançar-se al poc de començar l’encontre mitjançant Laura Carriba quan va rebre en jugada per la dreta, va retallar a la seva marcadora i amb un bon xut va aconseguir un bonic gol.

El domini espanyolista va anar minvant i durant uns deu minuts les gironines esperonades pel gol tant ràpid encaixat van fer-se amb el control del mig del camp dominant a un Espanyol B que amb el gol va veure’s superat en la parcel•la ampla. Així, en el divuit de joc, la col•legiada va assenyalar penal a favor del conjunt visitant, però la jugadora visitant no va estar gens encertada i si Natàlia Pinto que va llençant-se endevinant la intenció rebutjant el llançament.

L’Espanyol va tornar a fer-se amb el control del partit, i es van anar succeint les ocasions de gol: Brenda va ser protagonista llençant un còrner molt tancat que Cuca va aturar sobre la línia amb molts problemes, un xut de la pròpia Brenda que va aturar la portera també en dos temps i de nou sobre la línia de gol.

El Girona va obligar a Natalia a fer una gran intervenció tocant lo just amb la punta dels dits per que l’esfèrica impacti en el travesser i es marxi fora. En altre xut de l’ex espanyolista Clara Clofent, Natàlia va pogué rebutjar a còrner.

Però amb el segon gol, s’acaba l’oposició del Girona. L’Espanyol B sentència amb un gol de Marta Yañez que aprofita el regal de la cobertura gironina en una passada horitzontal, afusellant Cuca.
Abans del descans, Marta Yañez d’una preciosa vaselina fa el tercer després d’haver rebut de Laura Carriba dins l’àrea.


L’equip de Carlos Gómez no va tenir cap problema per mantenir el resultat en el segon període, i va disposar d’ocasions per incrementar el marcador. De fet només començar ja Laura Carriba va retallar dins l’àrea i va deixar anar un xut fort però que es marxar per sobre el travesser. Ariadna, la meta suplent en aquesta ocasió de l’equip gironí, va realitzar una gran aturada en un llançament des de fora de l’àrea.

El partit molt obert va ser constant d’anades i tornades, disposant d’accions de perill les locals mitjançant Sara que xuta desviat a la dreta després que Yañez robés la cartera a una defensora i li cedís mig gol, o un llançament de Carriba fora després d’un bon revers, o una vaselina de la pròpia davantera que surt fora per sobre el travesser per ben poc.
Les gironines per la seva part van gaudir d’una ocasió en la que Ariadna Gómez va xutar fora en immillorable posició, una jugada individual de Clara amb retall inclòs i xut interceptat per Natàlia a còrner, o un llançament de lliure directe a càrrec de Trini, alt.

El partit es va posar més emocionant quant va retallar distàncies el Girona mitjançant Sandra després de rebre la passada de la mort, i rematar llençant-se a terra en la boca de gol.

Però va ser un miratge ja que als pocs minuts del gol gironí, l’Espanyol tornar a restablir l’avantatge de tres gols en el marcador després d’un penal bastant molt rigorós en la lateral esquerra de l’àrea de càstig, assenyalat sobre Laura Carriba que ella mateixa es va encarregar de transformar establint el resultat que ja seria definitiu.
Les dues darrers opcions van ser de les espanyolistes; una pilota en profunditat per Marina que supera la sortida de la portera però no a la defensora que li impedeix rematar i allunya més ràpida el perill evitant el remat, i després en les acaballes del matx, una acció de Laura Carriba que remata a boca de canó, i Ariadna realitza una gran aturada.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol Fem. “B”: Natàlia, Linda, Silvia, Sara García, Andrea Pereira, Eli, Brenda, Mónica, Marta Yañez, Laura Carriba i Elena.
Sustitucions: Marina per Linda, i Leticia per Mónica, m. 46. Posteriorment, avançat el segon temps, Eli i Yañez van deixar el seu lloc per Linda i Mónica que van tornar a ingressar al terreny de joc.

Girona FC: Cuca; Mireia, Trini, Ariadna Gómez, Judit, Núria, Badi, Sandra, Lorena, Clara Clofent, i Alba.
Substitucions: Ariadna R. per Cuca, i Cristina per Badi, respectivament al m. 46.

Gols: 1-0: Laura Carriba, m. 4; 2-0: Marta Yañez, m. 41; 3-0 Marta Yañez, m. 44; 3-1; 4-1: Laura Carriba (pen), m. 74.

Incidències: Segon encontre corresponent al Complementari de Primera Nacional que s’està disputant. Ciutat Esportiva de Sadrià, camp tercer. Temps assolellat, i calorós. Molt poc públic, incrementant-se amb el desenvolupament del partit.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola blanc-i-blaves:
felicitats a l'Espanyol fem B que està demostrant que és un gran equip amb golejades com la que va fer al Girona, resultat just, esperem guanyar aquest torneig.
Adéu. Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M