dimarts, 25 de maig del 2010

SORT DESIGUAL EN LES
SEMIFINALS DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA







RCD Espanyol Infantil “A”: 0 – CF Santboià: 0

Tot a l’aire en aquesta semifinal del Campionat de Catalunya Infantil ja que en l’encontre d’anada que es va disputar dissabte a Sadrià, el resultat va ser d’empat a zero, en un partit en el que l’Espanyol va fer més que mèrits per guanyar i bé, però un cop més tal com va succeir a la lliga, el Santboià va mantenir la seva porteria a zero amb un inexpugnable sistema defensiu que unit al desencert dels blanc-i-blaus en els metres finals, va fer que s’arribés a la fi del partit amb el resultat inicial.

Ja al segon minut els locals van estar apunt d’inaugurar el marcador, i posteriorment Mulà en el llançament d’un lliure directe va intentar col•locar la pilota a l’escaire, sortint per un pam per sobre. El propi davanter espanyolista va disposar de l’ocasió més clara quan va rebre dins l’àrea, retalla al defensor per buscar forat i xuta al travesser; l’esfèrica escopida per la fusta, acaba de nou a peus de Mulà que torna a xutar i aquest cop desviat a l’esquerra de la porteria.

El domini perico va ser total en aquest primer temps, i va gaudir d’ocasions d’Albert (va engaltar una forta volea un pèl creuada), o una pilota rebutjada que Moha fica la cama com pot des de terra en la frontal de la petita, però el seu xut fluix es aturat pel porter.
Abans d’acabar el primer període, Mula torna a tenir el gol en les seves botes, quan avançant-se al darrer defensor i a mitja sortida del porter, li envia una vaselina que es perd per molt poc fora amb la porteria totalment buida.

En el segon temps, l’Espanyol va pecar amb el pas dels minuts de massa individualisme, massa fer la guerra pel seu compte els jugadors blanc-i-blaus davant un Sanboià que va deixar córrer tot el que va pogué el temps, enduent-se un resultat que els hi va saber a glòria.

L’Espanyol va disposar no obstant de clares ocasions també en el segon període: Una centrada de Mula va ser rematada per l’argentí Maxi, de cap fora. Amb xuts d’Albert o de Mulà va intentar l’Espanyol sorprendre sense aconseguir l’objectiu de perforar la porteria visitant.

La més clara del segon temps, una pilota en profunditat per Mula i quedant-se tot sol davant el porter, remata al cos del porter al que no pot superar. El Santboià en les poques aproximacions –ben plantat esperant darrera- va disposar d’un llançament de lliure directe que va blocar el porter espanyolista.

En les darreres ocasions d’un partit del que s’estava exhaurint el temps, l’Espanyol amb masses presses va intentar marcar com en una jugada de combinació entre Mula i Torito, a la que Albert no va pogué arribar a la centrada en la boca de gol, o una centrada del canari Alfredo que va rematar Albert tot sol de cap, malament, desviat.
Pitjor hagués pogut ser si el Santboià hagués estat més llest en atac i s’hagués aprofitat d’una badada espanyolista en una indecisió de la cobertura i porter espanyolista.

A Sant Boi de Llobregat, la tornada d’aquesta semifinal per data per confirmar. Els antecedents a la lliga; els espanyolistes van vèncer 0-5 en la primera volta, mentre que en la segona volta a Sadrià van obtenir ambdós conjunts idèntic resultat d’empat a zero.


RCD Espanyol: David Pedro, Genís, Lluis, Samper, Maxi, Torito, Bochi, Patrick, Mula, Albert i Moha.
Substitucions: Lauren per Patrick, m. 36; Marc Roca per Moha, m. 53; Alfredo per Mula, m. 63.... Jonathan (ps), Juba, Esteban, i Fernando.

Incidències: Partit d’anada de les Semifinals del Campionat de Catalunya d’Infantils disputat la tarda del dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià davant molt poc públic.





UE Vilassar de Mar: 0 – RCD Espanyol Aleví “A”: 6

L’Aleví “A” espanyolista sentència la semifinal.

El conjunt d’Albert Villarroya va deixar enllestida la semifinal davant la UE Vilassar de Mar al Mpal. Xevi Ramon de la localitat del Maresme, en vèncer de manera contundent 0-6 al tercer classificat de la lliga regular aleví.

La tornada s’ha de disputar aquesta setmana a la Ciutat Esportiva, ja que els espanyolistes marxaran posteriorment a Estepona, on tindrà lloc l’edició XVII del Torneig Nacional de Futbol 7 aleví que organitza la Fundación El Larguero i que enguany té com a seu aquest indret de la Costa del Sol (l’anterior ja es va disputar a La Corunya en comptes del tradicional lloc de Brunete).




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M