CLASSIFICADES PER LA
"FINAL FOUR" DE BASAURI

Foto d'arxiu.

Prainsa Zaragoza: 1 - RCD Espanyol Femení “A”: 3

El Femení A espanyolista no deixa lloc a cap tipus de sorpresa davant Prainsa que va posar les coses complicades en la recta fina del partit d’anada i el torna a vèncer (1-3) en el Pedro Sancho de Saragossa, conquerint el bitllet que el porta a disputar la “final four” de Basauri que tindrà lloc entre els dies 2 i 5 de juny (veure taula amb els enfrontaments).

L’equip d’Oscar Aja va sentenciar l’eliminatòria amb dos gols ràpids de Sara Monforte i de Pamela Conti, deixant molt coll amunt qualsevol reacció de les aragoneses. La nota positiva al marge del resultat i de la classificació per les semifinals, ha estat sens dubta alguna, la tornada a l’equip de Vero Boquete després de la luxació d’esquena que es va produir a Vallecas, i que li va impedir jugar l’anada així com tenir-ho que fer infiltrada i minvades condicions físiques en la tornada de la final.

El rival de les espanyolistes, el FC Barcelona, que s’ha aprofitat del malastruc del Athletic Club de Bilbao en aquesta competició i l’ha deixat fora guanyant-lo de nou (0-2) després de portar una avantatge mínima d’un gol. Es dona la circumstància, que les basques (amb quatre superlligues – una d’elles guanyades als despatxos-) encara mai han pogut accedir a les eliminatòries finals d’aquesta competició tot i que ja va dues temporades que la RFEF li posa en safata de plata designant com a lloc per la final, terres biscaïnes (la passada temporada al quedar eliminat, van designar la Romareda, lloc també “neutral”) . Les 10.000 persones presenciant l’encontre a San Mamés (a veure quan som capaços de superar-lo això) no van pogué aconseguir veure a l’Athletic superar ronda.

Enguany a la fase final de Basauri, el Rayo tindrà el cantó més fàcil del quadre davant un Torrejón que s’ha desfet (sorprèn la contundència en una eliminatòria previsiblement més igualada a priori) del Cajasol Sporting de Huelva, - botxí de l’Atlético de Madrid Féminas-, tornant-lo a guanyar.

Prainsa Zaragoza: Pilar, Almudena, Vicky, Claudia, Laura, Mariela, Rebekah, Julia, Ana, Marieta i Sira.
Substitucions: Noelia per Almudena, Korka per Vicky, Sandra per Julia, Mayte per Sira.

RCD Espanyol: Mariajo, Ane, Lara, Marta Torrejón, Monforte, Meseguer, Miriam, Mérida, Vero Boquete, Mery i Conti.
Substitucions: Marina per Mariajo, Kenty per Meseguer, Fors per Mérida i Olga per Mery.

Gols: 0-1: Monforte, m. 6; 0-2: Pamela Conti, m. 35; 1-2: Claudia, m. 46; 1-3: Vero, m. 80.

Àrbitre: Alfredo García Lajusticia, del comitè territorial aragonès. Va mostrar cartolines grogues a Monforte, Kenty i per part local a Vicky i vermella a Pilar, m. 75.

Incidències: 1.200 espectadors van omplir l’ estadi Pedro Sancho per presenciar la tornada dels Quarts de Final de la Copa de la Reina.

FASE FINAL (BASAURI)SEMIFINAL (02 i 03 JUNY).