dimarts, 28 de setembre del 2010

TREBALLAT TRIOMF DEL FEMENÍ "B"
QUE EL CATAPULTA AL LIDERAT












RCD Espanyol Femení “B”: 2 – FC Cerdanyola del Vallès: 0

No va ser gens fàcil

El RCD Espanyol Femení “B” de Carlos Gómez, va superar un complicat obstacle per fer-se amb el triomf i els tres punts que el catapulten ja a la segona jornada de lliga al més alt de la classificació davant un conjunt molt sòlid en defensa com va ser el Cerdanyola del Vallès FC que va plantar cara a les espanyolistes i tan sols va pogué ser batut en dues bones jugades en cada període de joc.

Les espanyolistes que venien de golejar a un dels favorits de la categoria, el Girona, en Torres de Palau per 0-3, van tenir molts més problemes dels previstos per doblegar al conjunt vallesà que en els Històrics havia ofert poca resistència davant el primer equip d’Oscar Aja (11 gols va encaixar). Però cada partit és una història diferent i davant un jove conjunt com és el filial espanyolista i amb noies debutants a la categoria procedents del juvenil cadet perico, les vallesanes de Toni Polidano, van defensar-se amb consistència.

Solament Débora (la ex jugadora d’Espanyol i de l’Estartit que ha tornat al filial i inclòs ha disputat encontres amb el primer equip d’Aja), va pogué trencar la teranyina defensiva visitant en un jugada individual en la que per velocitat trenca la defensa vallesana, i davant la sortida de la meta Txell (la ex del CE Europa) i la jugadora visitant Núria, té la fortuna d’endur-se el rebot que l’afavoreix i a boca de canó marca a plaer en un gol aconseguit per lluitar i seguir la jugada fins el final.

Tot i que l’Espanyol B dominava el joc, el partit es desenvolupava amb molt poca profunditat i poques idees, tret d’alguna pujada de Debora, o alguna acció de Brenda marca de la casa.

El segon període es va iniciar molt positivament pels interessos locals, ja que als tres minuts i escaig, una jugada per l’esquerra de Débora, acaba amb una perfecta centrada al mig de l’àrea per que Laura Carriba remati de cap aconseguint un gol de bella factura i elevi a dos gols, la diferència entre ambdós conjunts reflectida al marcador.

Anna Pascual, jugadora del C espanyolista, gaudiria d’una gran ocasió al rematar dues vegades en la mateixa jugada en una acció en la que havia rebut en profunditat de Carriba, però Txell, la portera visitant evita el tercer gol espanyolista.

Les darreres jugades de perill espanyolistes van ser un xut de Núria Mendoza ajustat al pal dret, i una acció de Marta Yañez que tot i driblar a la portera Txell, sense gens d’angle, no pot més que intentar una impossible rematada que surt alta desviada. El darrer llançament de lliure directe a càrrec de Laura Carriba serà aturat per la portera del conjunt vallesà.



Fitxa tècnica:

RCD Espanyol Femení “B”: Berta, Georgina, Silvia Vila, Sara García, Nacha Garrote, Mónica Orteu, Brenda, Nuria, Marta Yañez, Laura Carriba i Debora.
Substitucions: Anna Pascual per Mónica, m. 55; Laura per Laura Carriba, m.78

Cerdanyola F.C: Txell, Flor, Tania, Natalia, Mayo, Nerea, Rendon, Carla, Ausi, Nuria i Sango.
Substitucions: Sandra per Rendón, m. 51; Anika per Sango, m. 63; Marta per Carla, m. 72.

Àrbitre: Eduardo Figuerola Rodríguez, del comitè territorial català, delegació de Garraf / Penedès, auxiliat per Ruiz i Venegas.

Gols: 1-0: Débora, m. 14; 2-0: Laura Carriba, m. 48.

Incidències: Camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Segon triomf consecutiu del conjunt de Carlos Gómez que encapçala la classificació del grup tercer de la Primera Nacional de futbol Femení. Matí assolellat, temperatura bastant fresca, i pujant a mida que l’acció solar es va anant intensificant. Molt poc públic.






.PRIMERA NACIONAL Grup 3er. PTS PJPG PE PP GFGC
1

R.C.D. ESPANYOL "B"

6220050
2

SPORTING AT. CIUTAT PALMA

6220074
3

U.E. SANT ANDREU

6220052
4

F.C. BARCELONA "B"

3210163
5

U. E. LLEIDA

3210175
6

C.D. SANT GABRIEL "B"

3210164
7

F.C. LEVANTE LAS PLANAS

3210122
8

CERDANYOLA DEL VALLÈS FC

3210122
9

A.D. CORNELLÀ DEL TERRI

3210167
10

U.E. VIC

3210167
11

C.E. EUROPA

3210134
12

C. At. JESÚS

0200236
13

P. BLANC BLAVA LA ROCA

0200227
14

GIRONA F.C.

0200229



1 comentari:

Anònim ha dit...

HOLA PERICOS/QUES:
Gran victòria del RCD Espanyol enfront el Cerdanyola x 2 a 0 justament
i amb tots els mèrits.Ara a continuar amb la ratxa,aquest any el B a GUANYAR nostra
1 lliga.
Adéu.Jose Carrera




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M