dimecres, 8 de desembre del 2010

DOS GOLS DE SERGI DARDER
DONEN EL TRIOMF AL JUVENIL DAVANT EL NÀSTIC

L'ESPANYOL "B" CAU 3-1 A BALAGUER EN UNA AUTÈNTICA BATALLA CAMPAL EN LA QUE EL FILIAL ESPANYOLISTA S'EMPORTA LA PITJOR PART EN TOTS ELS SENTITS.















RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 – C. Gimnàstic de Tarragona: 0



Sergi Darder, protagonista amb dos gols i una rematada al pal.

El RCD Espanyol ha vençut per 2-0 en el darrer encontre de la primera volta de la Lliga de Divisió d’Honor Juvenil (grup tercer) disputat aquest migdia a la Ciutat Esportiva de Sadrià.

No ha estat un partit gens fàcil. El Nàstic ha donat molta feina en el primer temps i ha obligat a Edgar Badia a lluir-se en varies ocasions. Inclòs en forces fases del primer període el domini ha correspost als tarragonins que han donat una bona imatge en el seu pas per Sadrià. L’Espanyol ha tingut les baixes de Pirulo per lesió i d’Eric amb el filial.

Les primeres ocasions han estat pels espanyolistes mitjançant Gabi que ha rebut una bona passada en profunditat, però a l’ hora de regatejar al porter no se n’ha sortit i aquest des de terra s’ha fet amb l’esfèrica. Posteriorment al minut nou de joc una penetració de Theivy ha acabat amb una cessió a Gabi que ha xutat ras, però fora a la dreta de Feran.

Als 13’ el Nàstic ha tingut la seva primera ocasió i no ha estat l’única: Fran en bona posició escorat a l’esquerra de l’àrea de càstig, xuta encarant Edgar, i el meta espanyolista salva el gol amb una bona intervenció. Més tard seria Víctor ha rematat un xut creuat que ha sortit a la dreta del porter espanyolista.

A l’Espanyol li costava arribar amb perill a l’àrea grana, i mica a mica el conjunt visitant s’anava fent amb el control absolut del partit. Així, una ocasió d’Eric (del conjunt tarragoní) es rebutjada per Edgar Badía salvant el gol visitant. Els tarragonins manaven sobre la gespa i arribaven amb cert perill a les immediacions de l’àrea espanyolista tot i que davant s’han mostrat molt innocents. En una d’aquestes jugades, la centrada des de banda dreta molt perillosa ha estat rematada de cap per Fran, molt fluixa i ha pogut blocar el porter perico.

En el darrer tram del primer temps, un parell d’ocasions pels blanc-i-blaus: Un contracop ràpid conduït per Gil que obre per Clerc molt avançat i el lateral local envia en profunditat pel davanter centre Theivy, i aquest entrant a l’àrea en l’u contra u davant Ferran no el pot superar, rebutjant el porter grana amb la mà a còrner. L’altre acció de perill local, una centrada molt tancada de Bonilla incorporat a l’atac, que s’ha passejat per l’àrea petita sense que ni Theivy, ni Gabi ni Kilian hagin arribat a la bola quan tan sols tenien que tocar-la lleugerament.

Jugada similar també s’ha produït en el darrer minut del primer temps en l’altre àrea. Una centrada molt tancada i perillosa s’ha passejat per l’àrea petita sense que dos davanters hagin pogut rematar a boca de canó.

En el segon temps, l’Espanyol ha sortit molt més decidit per fer-se amb el triomf i ja als set minuts de joc, Sergi Darder qui ha rebut en profunditat de Pau, ha rematat encarant Ferran, al pal esquer de la porteria amb un fort remat que mereixia ser el primer gol del partit.

Aquest ha trigat nou minuts més en arribar, quan precisament el propi Sergi Darder ha rematat de primera un bon centre per la dreta de Kilian, i en la boca de gol ha afusellat al porter obrint el marcador.

El gol ha donat molta més tranquil•litat als espanyolistes que han tingut molt més espais. Passada la mitja hora del segon temps una passada de Gabi per Sergi Darder en situació totalment reglamentària, i entrant aquest dins l’àrea esperant la sortida desesperada del porter del quadre grana, el balear ha definit amb un toc d’elegància, suau, aixecant-li l’esfèrica per sobre seu amb una perfecta vaselina que el darrer defensor no pot treure un cop la pilota ja sobrepassat la línia de gol.

En els darrers minuts el protagonista seria el jutge auxiliar que cobria l’atac espanyolista ja que ha tallat varis contracops per fora de joc molt dubtosos com en un d’ells en els que Orellana - que havia sortit per Thevy – es marxa sol i marca, però l’acció ja estava invalidada.

Dissabte, principi de la segona volta, l’Espanyol tornarà a jugar a la Ciutat Esportiva a les 16:00 hores davant el conjunt balear del Poblense.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badia, Bonilla, Ruben Duarte, Clerc, Blanchart, Pau, Kilian, Sergi Darder, Thievy, Gabi i Gil.
Substitucions: Orellana per Thievy, m. 74; Miravent per Darder, m. 78; Arroyo per Bonilla, m 82; Lucho per Kilian, m. 86.

C. Gimnàstic de Tarragona: Ferran, Alberto, Madero, Dani, Didac, Prince, Víctor, Gerard, Fran, Eric i Abel.
Substitucions: Miranda per Didac, m. 42: Vadillo per Abel, m. 66; Joan per Prince, m.82; Cristian per Eric, m.86.

Àrbitre: Carlos Gallardo Martínez, de la delegació de Sabadell. Ha mostrat cartolines grogues als jugadors del Nàstic Madero, m. 38, Dani, m. 64, i Cristian, m. 87. Per part espanyolista ha vist targeta, Bonilla en el m. 68.

Gols: 1-0: Sergi Darder, m. 61; 2-0: Sergi Darder, m. 78.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 14ena de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Temperatura agradable, temps assolellat amb estones amb cel mig ennuvolat.





CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, Grup 3r.

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

37

15

11

4

0

47

14

2

R.C.D. ESPANYOL

35

15

11

2

2

34

11

3

C.F. DAMM

35

15

11

2

2

38

20

4

R.C.D. MALLORCA

26

15

8

2

5

30

18

5

U.D. CORNELLÀ

26

15

7

5

3

29

17

6

GIMNÀSTIC DE TARRAGONA

23

15

6

5

4

17

17

7

GIRONA F.C.

22

15

7

1

7

19

21

8

U.E. LLEIDA

20

15

5

5

5

16

16

9

C.F. BADALONA

18

14

4

6

4

25

19

10

U.D. At. GRAMANET

16

15

5

1

9

23

30

11

A.E.C. MANLLEU

16

15

4

4

7

22

36

12

S.D. HUESCA

15

15

4

3

8

18

37

13

JUVENTUD SALLISTA

13

14

2

7

5

17

24

14

C.D. SAN FRANCISCO

13

15

3

4

8

11

25

15

U.D. POBLENSE

9

15

2

3

10

17

34

16

C.E. L'HOSPITALET

4

15

0

4

11

12

36



2 comentaris:

Anònim ha dit...

que bueno que es sergi darder, elegante y con una calidad barbara, es sin duda el jugador con mas proyeccion de nuestra cantera, alguien sabria decirme cual es la situacion contractual de darder con el espanyol? porque me imagino que estara bien atado porque sino nos lo quitan rapido, força espanyol

Josep Maria ha dit...

Buenas tardes. Darder renovó hace un par de semanas con el RCD Espanyol por cuatro temporadas. Saludos.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M