EL JUVENIL "A" COMENÇA LA
SEGONA VOLTA, AMB BON PEU (4-0)

RCD Espanyol: 4 – U.D. Poblense: 0

De més a menys...

El RCD Espanyol Juvenil “A” ha golejat 4-0 al Poblense en un encontre que els de Martín Posse han encarrilat des del primer minut de joc i que al llarg del primer temps han sentenciat amb tres gols i encara han gaudit un penal errat. En el segon temps, tot i haver aconseguit un altre gol el conjunt perico, el nivell exhibit ha baixat bastant i inclòs els balears han pogut anotar el mal anomenat gol de l’honor en una pena màxima que Edgar Badia ha salvat magistralment amb una doble intervenció.

L’encontre ja no ha pogut iniciar-se més favorable al conjunt català, ja que passat el primer minut de joc una centrada de Gil ha estat rematada de cap per Kilian suposant el primer gol dels blanc-i-blaus. Tan sols cinc minuts desprès, Theivy es objecte de falta dins l’àrea mallorquina, i el col·legiat Martínez Saez assenyala per primer cop, el punt fatídic. El màxim càstig el llença el propi jugador francès aconseguint batre al meta David. En menys de vuit minuts, l’Espanyol ja tenia decidit el partit.

Als dinou minuts de joc, una centrada de Carles Clerc arribant fins línia de fons, és rematada per Gil Muntades al fons de la porteria mallorquina: Era el tercer en menys de vint minuts de joc.

Kilian, l’autor del primer gol s’ha tingut que marxar lesionat passat l’equador del primer temps, deixant el seu lloc a Orellana. En la recta final del primer temps, Theivy ha guadit de dues clares ocasions de gol: La primera, després de l’enèsima pujada per la banda de Carles Clerc que li ha col·locat un centrada al mig de l’àrea petita, però el davanter centre espanyolista no ha pogut rematar en condicions davant un defensor que li ha interceptat la seva rematada enviant a còrner. La segona gran ocasió, quan Orellana en el cantó dret de l’àrea de càstig s’ha fet un petit embolic, ha continuat lluitant defensant l’esfèrica i quan se’n sortia ha estat objecte d’un molt clar penal que Theivy ha llençat als 38’ minuts, fort però desviat i alt, a la esquerra del meta David.

En el segon temps, tot i que els espanyolistes han gaudit d’ocasions clares, ha estat el conjunt balear qui ha dominat el joc en amples fases del partit ja que l’Espanyol ha anat aixecant clarament el peu de l’accelerador fins el punt que els mallorquins han tancat als pericos en el seu propi camp. Així, als cinc minuts de la represa, el Poblense ha tingut la millor ocasió fins el moment amb una rematada de Jordi s’ha estavellat al pal, i el posterior refús li ha caigut a Payeras que ha rematat fort però desviat, marxant-se l’esfèrica amb molt de perill, creuada a l’esquerra d’Edgar.

Els espanyolistes han tingut també les seves opcions, com en una jugada bastant estrambòtica en la que la falta centrada des de la dreta per Albert, ha estat clarament pel porter en el segon pal, però se li escapa incomprensiblement la bola, se’n va cap enrera i colpeja al pal davant Gil que no pot arribar a connectar amb l’esfèrica al costat mateix i se la torna a trobar el porter Josep.
Posteriorment, serà una centrada del ex del Villarreal Orellana per la dreta amb precisa centrada que Theivy remata de cap al pal esquer.

El quart gol espanyolista ha estat molt maco, ja que ha vingut precedit d’una molt bona jugada de Orellana, qui després de dos retalls al defensor a prop de la lateral de l’àrea de càstig, s’ha caigut i s’ha tornat a aixecar recuperant l’esfèrica i ha col·locat una centrada que Gil Muntades ha rematat perfectament anotant el segon del seu compte i el quart gol blanc-i-blau.

Faltava mitja hora de joc, i debutava Maurici Alfarràs. El jugador fitxat dies abans del començament del campionat procedent del CE Europa jugava els seus primers minuts amb el conjunt juvenil espanyolista a Sadrià. Tres minuts després, el col·legiat no ha dubtat en assenyalar el punt de penal en una acció sobre un davanter visitant i cartolina groga a Bonilla. Era el tercer penal de la tarda a Sadrià en aquest encontre.

Edgar Badia de nou ha estat formidable aturant la màxima pena, llençant-se a la seva dreta rebutjant la bola, i aquesta morta li torna a caure a Ripoll (l’executor del penal) i aquest remata a boca de canó estavellant l’esfèrica a les cames del porter que amb molts reflexes i a la desesperada ha intentat amb èxit evitar la segona rematada del jugador balear.

Amb una ocasió de Orellana que ha xutat encarant Josep, al cos del meta balear que ha defensat la porteria del Poblense en aquest segon període, s’han anat exhaurint els minuts amb un Espanyol a mig gas, i amb un joc que ha anat decaient sensiblement al llarg dels darrers minuts del partit.

RCD Espanyol: Edgar Badía, Blázquez, Arroyo, Carles Clerc, Blanchart, Paul Quaye, Kilian, Miravent, Thievy, Sergi Darder, i Gil.
Substitucions: Orellana per Kilian, m. 27; Bonilla per Blanchart, m. 51; Maurici per Clerc, m. 62.

UD Poblense: David, Kiko, Morey, Adrover, Vicens, Canovas, Reines, Ripoll, Payeras, Joan, Miki i Jordi.
Substitucions; Josep Per David, m. 46; Sastre per Kiko, m. 46; Abel per Payeras, m. 68; Santi i Cánovas per Morey i Miki, m. 75

Àrbitre: Abraham Martínez Saez, del comitè territorial català, delegació de Barcelona. Ha amonestat a David, m. 6 en la jugada del penal i que bé podia haver estat vermella, i Vicens en el m. 28. Per part espanyolista, Bonilla en l’acció del penal, m. 65.

Gols:
1-0: Kilian, m.2; 2-0: Thievy (pen.), m. 7; 3-0: Gil, m. 19; 4-0: Gil, m. 61.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 16ena (primera de la segona volta) de la Divisió d’Honor Juvenil, disputat en el camp 1er. de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, en una bastant fluixa entrada.