dimarts, 7 de desembre del 2010

EL META ALBERT, PROTAGONISTA EN EL TRIOMF
DEL CADET "A", ATURANT UN PENAL EN L'AFEGIT










RCD Espanyol Cadet “A”: 1 – FC Girona: 0

Tornen guanyar, però amb la sort com a protagonista en el darrer instant

El RCD Espanyol Cadet va tornar a la senda dels triomfs desprès de dues decebedores derrotes – sobre tot la darrera a Terrassa amb un equip de circumstàncies, ja que l’anterior entrava dins la més absoluta probabilitat – al vèncer per la mínima (1-0) al Girona FC, en una jornada en la que el Barcelona, líder invicte fins les hores, havia caigut a Vilassar perdent el seu primer encontre. Llàstima de les derrotes a Horta i a Terrassa dels espanyolistes, ja que la classificació estaria ara més ajustada...

El triomf davant el Girona va ser molt treballat davant un rival que va posar les coses molt difícils pel conjunt de Fran Navarro. L’equip espanyolista amb les baixes del seu davanter Salinas per lesió, i de jugadors com Adri, els ghanesos Paul Quaye i Jaffar, els paraguaians Hernán i Pedro en el Juvenil B o inclòs Rubén Duarte amb el Juvenil “A”, afrontava el partit com ve sent habitual darrerament tirant de jugadors de primer any com Iago Indias (ex Santboià), Carles Soria “Torito”, o els argentins Maxi i Bochi.

En el primer temps, l’Espanyol va tenir més la possessió de la pilota i va intentar fer-se amb el control del partit, però van ser els visitants qui les vegades que es van acostar van portar molt més perill.

Així, la primera acció als vuit minuts dels gironins, acaba amb una centrada que es passeja per l’àrea petita sense trobar rematador. La rèplica, un tret de Torito que es marxa fora un metre a l’esquerra del porter gironí. El joc transcorria pel mig del camp, amb molta lluita i amb les defenses imposant-se clarament a les davanteres.

Al 24’ el Girona va gaudir de l’ocasió més clara de tot el partit – tret del penal, es clar – quan amb Albert ja batut, salva Sergi Coll sota pals rebutjant l’esfèrica. Mentre, l’Espanyol ho segueix intentant amb xuts llunyans com un del migcentre Sergio que no té problemes el porter per aturar.

Al minut 31 de joc, l’Espanyol aconseguirà el primer i únic gol del partit: Jugada individual de Canti aprofitant l’errada d’un defensor, i desprès de controlar bé l’esfèrica, xuta ras superant al porter gironí per la seva esquerra.

El Girona lluny de venir-se avall amb el gol, serà qui tindrà dues ocasions per empatar –mitjançant ràpids contracops – que sortosament no fructificaran; el primer, per que es llença valentament Albert (l’heroi del partit) arribant abans que el davanter en una pilota dividida llençada en profunditat i la segona, quan el davanter visitant ja havia superat la sortida del porter espanyolista, per que la jugada havia estat invalidada per situació anti-reglamentària filant molt prim en aquest cas el col•legiat ja que la jugada podia reportar dubtes.

Abans del descans, Rafa Espinosa ho prova amb un tret que bota just abans del porter i li crea certs problemes acabant l’esfèrica a còrner.

En el segon temps, Fran Navarro introdueix canvis donant entrada als jugadors de la banqueta. L’acció més perillosa dels blanc-i-blaus en tot el segon temps va ser una centrada de Bochi que havia sortit feia poca estona, i la rematada a boca de canó de Canti que s’estavella al travesser, i no acaba en gol de miracle.

En aquest segon temps, l’Espanyol trepitjarà més àrea i tindrà més ocasions, com una jugada individual de Bochi que acaba cedint a la dreta per Gerard, i el xut ras del davanter centre espanyolista surt fora a l’esquerra de la porteria. Una bona centrada de Robert, es rematada per Canti de xilena d’esquenes a porteria, i l’esfèrica surt dos pams per sobre el travesser. Una acció personal de Bochi, superant a tres adversaris acaba sent rebutjada amb molts problemes pel porter visitant.

Mentre, els gironins havien tingut una ocasió de gol, amb un llançament que rebotant a un defensor espanyolista s’havia marxat per sobre el travesser a còrner. Els minuts passaven i l’Espanyol no acabava de tancar el partit, tot i la millora en el segon temps en quant a joc i ocasions.

I arriba l’afegit. Una lesió d’un jugador –amb pèrdua de al menys minut i mig – allarga més l’encontre. Pràcticament en la darrera jugada, penal contra l’Espanyol que el col•legiat no dubta en assenyalar.

Albert Herrera, dissabte titular, es llença a la dreta i l’atura en mig de l’alegria dels espanyolistes. Però el patiment no havia acabat ja que en els darrers instants s’ha de llençar el servei de cantonada amb tot l’equip defensant. L’esfèrica acaba de nou a còrner i el col•legiat li costa de xiular el final. Sense conseqüències es resol l’execució del servei de cantonada i final del partit amb el triomf mencionat d’1-0.



RCD Espanyol: Albert, Maxi, Sergi Coll, Iago, Lucas del Campo, Sergio, Torito, Nico, Canti, Rafa Espinosa, i Robert.
Substitucions: Albert Torras per Nico, m.41; Bochi per Rafa Espinosa, m. 41; Alex per Lucas del Campo, m. 40; Joel Salort i Gerard per Maxi i Torito, m. 56.

Gol: 1-0: Canti, m. 31.

Incidències: Encontre corresponent a la onzena jornada de lliga de la Divisió d’Honor Cadet disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià en el migdia del dissabte amb un ambient molt fred malgrat que el sol va estar present i va suavitzar la gèlida temperatura.


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

.

CLASSIFICACIÓ

PTS

PJ

PG

PE

PP

GF

GC

1

F.C. BARCELONA

30

11

10

0

1

61

5

2

R.C.D ESPANYOL

24

11

8

0

3

33

14

3

C.F. DAMM

20

11

6

2

3

27

18

4U.D. CORNELLÀ20116232113

5

C. GIMNÀSTIC TARRAGONA

19

11

6

1

4

19

20

6

U.E. SANT ANDREU

17

11

5

2

4

13

18

7

U.E. VILASSAR DE MAR

16

11

5

1

5

16

18

8

U.E. LLEIDA

15

11

4

3

4

23

20

9

C.E MERCANTIL

14

11

4

2

5

16

19

10

C.F. BADALONA

14

11

4

2

5

15

22

11

U.D. At. GRAMANET

13

10

3

4

3

11

22

12

U.F.B. JÀBAC i TERRASSA

11

11

2

5

4

17

20

13

F.C. GIRONA

10

11

2

4

5

11

21

14

ESCOLA F. GIRONÈS-SABAT

10

11

3

1

7

14

26

15C.F. BLANCA SUBUR6111371332

16

C.F. JUNIOR

5

10

1

2

7

10

32











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M