dimarts, 7 de desembre del 2010

EL JUVENIL "B" ES CONVERTEIX EN ELS
PRIMERS EN DERROTAR AL BARCELONA (3-2)

Fotos d'arxiu:
Rufo per partida doble i Albarrán des dels onze metres, perforaren la porteria del líder.

RCD Espanyol Juvenil “B”: 3 – FC Barcelona: 2

Remuntada del conjunt de Dani Poyatos davant un Barcelona invicte fins diumenge, que tan sols havia perdut dos punts al llarg de les tretze anteriors jornades (empat al Prat) i que tan sols havia encaixat dos gols fins la seva arribada a Sadrià. Es dona la circumstància que és també el primer derbi de futbol base en la present temporada en encontre oficial de lliga que acaba amb triomf espanyolista, desprès de tres perduts (Juvenil A, Cadet A, Aleví B) i un empatat (Aleví A).

Els espanyolistes que van jugar tot el segon temps amb un jugador menys per expulsió del migcentre ghanès Paul Quaye, es van saber refer del prematur gol encaixat en el primer quart d’hora del partit, i apel•lant a l’èpica, van aconseguir un triomf de prestigi gràcies a la lluita de tot l’equip i als gols de Rufo que per partida doble va col•locar en avantatge al conjunt espanyolista.

El primer en acció individual exhibint la seva gran tècnica individual i culminant la jugada amb una bona definició, i el segon amb una centrada de Pedro que hàbilment Jafar va deixar passar per que Rubén Herraiz “Rufo” fes el segon i es convertís en el protagonista del partit.

El FC Barcelona va empatar l’encontre tan sols dos minuts desprès, però l’Espanyol va aconseguir el gol definitiu que li donar el triomf gràcies a un penal sobre Pedro, que va transformar Albarrán.

El proper dissabte, el conjunt espanyolista jugarà al Mpal. Feliu i Codina d’Horta davant la Damm B; l’equip cerveser ocupa una discreta tretzena posició a la classificació. El matx donarà començament a les 16:00 hores i serà arbitrat pel col•legiat de la delegació del Baix Llobregat, Víctor Manuel Sánchez Rico.

RCD Espanyol: Pau, Albarrán, Héctor, Ríos, Aitor, Paul Quaye, Pedro, Hernán, Jafar, Rufo i Miravent.
Substitucions: Adriàn, m.46 per Aitor; Pablo per Rufo, m. 67; Luis Vioquè per Hernán, m. 75; Javi per Jafar, m.87.

FC Barcelona: Tienda, Bagnac, Robert, Brian, Josue, Patri, Cristian, Nando, Dongou, Quintilla, i Ebwelle.
Substitucions: Canadell per Patri, m. 51; D. Babunsky per Quintilla, m. 61.

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio, de la delegació del Baix Llobregat. Targetes grogues als espanyolistes Albarrán, Héctor, Javi, Miravent i als barcelinstes patri, Dongou, Ewelle, Brian i Canadell. Paul Quaye va ser expulsat en el minut 44, al veure la segona groga,

Gols: 0-1: Fernando, m.14; 1-1: Rufo, m.52; 2-1: Rufo, m.63; 2-2: Dongou, m.65; 3-2: Albarrán (pen.), m. 74.

Incidències: Partit corresponent a la 14ena. jornada del campionat de lliga al grup setè de la Lliga Nacional Juvenil. Ciutat Esportiva de Sadrià.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL Grup 7è.