dijous, 10 de març del 2011

ACTES SOCIALS.




LA PENYA BLANC-I-BLAVA DE MONTCADA I REIXAC, AL "CIUTAT DE VALENCIA"


El dissabte a les 9:30 hores partíem 59 periquitos cap a València, per gaudir d'un cap de setmana en terres llevantines i seguir en directe el partit del nostre Espanyol contra el Llevant UD.

Ens acompanyaven 11 membres de la Penya Espanyolista Pericos de Montmeló, als quals volíem agrair des d'aquí que ens acompanyaran en aquest desplaçament.

Arribem a la capital del Túria sobre les 14:00 hores, vam anar directes a l'Hotel Solvasa Valencia. D'aquí cadascú es va organitzar la resta del dia per visitar València, la majoria de la nostra penya es van desplaçar cap al port per presenciar la mascletà de les 18 hores, un gran espectacle sens dubte. Els més joves van gaudir de la nit valenciana.

Diumenge al matí seguim visitant València, sobretot als voltants de la ciutat de les arts i les ciències, i fent temps fins l'hora de sortir cap a l'estadi Ciutat de València sobre les 15:15 hores. En arribar ens trobem amb tots els pericos desplaçats, en un nombre proper als 2.000, en un gran ambient perico.

Un cop dins de l'estadi i penjada la pancarta de la nostra penya, varem "gaudim" del partit i lamentablment el resultat ja és conegut per tots.

Hi va arribar l'hora de tornar a Montcada i Reixac, on vam arribar sobre les 00:30 hores.

Volem agrair a tots els que ens van acompanyar a València la seva fidelitat amb la nostra penya, esperem i desitgem haver estat a l'altura de les circumstàncies i que hagueu passat un viatge agradable amb nosaltres.



Comunicat de premsa de la PBB Montcada i Reixac.





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M