DOS GOLS DE MULA,
DONEN EL TRIOMF AL CADET "B"

RCD Espanyol Cadet “B”: 2 – Vic Riuprimer REFO FC: 0

Dotze punts d’avantatge

Triomf del Cadet “B” a Sadrià la tarda vespre de dissabte davant el Vic Riuprimer per 2-0 amb doblet de Mula, que fa que el conjunt de Juanma Pons augmenti la seva avantatge respecte al segon classificat, el CE Premià, fins als dotze punts a falta de vuit jornades per cloure el campionat de lliga de Preferent Cadet en el seu grup quart.

L’Espanyol va dominar amplament el partit des d’un bon principi fins el final, marcant aviat, però li va costar sentenciar després de no transformar en gol nombroses ocasions de que va disposar en el primer temps fins que avançat el segon temps, va aconseguir batre per segon cop al porter vigatà.

Mula, protagonista del partit amb els seus dos gols, va obrir el marcador als disset minuts de joc al rebre en profunditat, retallar la sortida del porter i amb gran sang freda va marcar amb una bona definició.

L’Espanyol jugava bé i domina el partit però el segon gol es va resistir. Una bona arrancada de Mula va acabar amb una passada en profunditat per Lauren que no va pogué culminar amb èxit la jugada. En altre acció individual, Mula, que havia rebut dins l’àrea, va retallar amb un pam de terreny al seu marcador, i buscant forat va deixar anar un potent xut que es va estavellar al travesser.

A la sortida d’un còrner, una volea de Mula acaba sortint a un pam del travesser. Tampoc Patrick va pogué superar al porter en una acció en la que encarant al meta osonenc va rematar als seus peus. En un lliure indirecte dins l’àrea tampoc Marc Samper va pogué transformar en gol el seu llançament sortint l’esfèrica a còrner. Aquest el va llençar Marc Roca i a punt va estar d’aconseguir un gol olímpic, al estavellar-se de nou la pilota al pal dret. Era la segona vegada que la fusta impedia el gol espanyolista.

En el segon temps Pons donava entrada al davanter centre del Infantil “A” Juan Ezomo i a Sandro. La única ocasió dels visitants va tenir lloc en els primers minuts del segon temps, salvant el meta espanyolista junt a Samper que acaba rebutjant a còrner. Aquest es llença també molt tancat, rebutjant de punys el meta espanyolista.

L’Espanyol que torna a recuperar el control del partit si de cas alguna vegada l’havia perdut, i per mediació de Marc Roca porta perill a la porteria osonenca amb un xut ajustat que surt fora buscant l’escaire.

Als disset minuts del segon temps, Mula aprofita una molt bona centrada de Samper des de l’extrem esquerra per rematar de cap al fons de la porteria aconseguint un bonic gol.

Fins el final del partit, una jugada individual de Lauren que va finalitzar amb una rematada alta, i poc més. L’Espanyol va mantenir el resultat en el darrer tram de partit controlant el joc i sense passar cap tipus de problemes.

RCD Espanyol: David Pedro, Pablo, Samper, Cristian, Samu, Patrick, Lauren, Genís, Nacho, Mula i Marc Roca.

Substitucions: Juan per Nacho, m. 41; Sandro per Genís, m. 41; Latorre per David Pedro, m. 65; Gregorio per Marc Roca, m. 65; Nacho per Lauren, m.65.

Gols: 1-0: Mula, m. 17; 2-0: Mula, m. 57.

Incidències: Encontre corresponent a la 22ena. jornada del campionat de lliga del grup quart de Preferent Cadet disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. En el segon temps, es jugar sota la il•luminació artificial. Temperatura fresca, baixant amb el pas del partit al fer-se nit.

CLASSIFICACIÓ CADET PREFERENT, Grup 4rt.