dimarts, 29 de març del 2011

ELS DOS "CRISTIANS", PRESENTATS
COM A JUGADORS DEL FILIAL 2011/12

Ahir va tenir lloc l’acte de presentació oficial dels jugadors del CE L’Hospitalet, Cristian Gómez i Cristian Alfonso, com a nous jugadors del RCD Espanyol “B”. A l’acte, hi va assistir-hi també el President de l’entitat, Miguel García. Ambdós jugadors, que tenien sobre la taula ofertes de clubs importants, acabaven contracte el proper 30 de juny, i s’han decidit per l’entitat espanyolista. Segons es diu, el CE L’Hospitalet no percep cap tipus de traspàs, tret que els jugadors arribin al primer equip, fet que els hi reportaria els drets de formació i promoció dels mateixos.


CRISTIAN ALFONSO

Nom i cognoms : Cristian Alfonso López. Data i lloc de naixement: Barcelona, 02/05/1989 Demarcació: Mitja punta.

Cristian Alfonso, va iniciar-se al mon de futbol a les categories inferiors de La Florida CF, per passar posteriorment al CE L’Hospitalet. A l’estiu del 2002, el RCD Espanyol es va fixar amb aquest jugador que a les hores era infantil de primera any, i el va incorporar a l’equip Infantil “A” que llavors entrenava Oscar Perarnau.

Al RCD Espanyol va militar dues temporades. L’esmentada 2002/03 en la que va acabar sent campió de Lliga Infantil – guanyant els trenta encontres –, del Campionat de Catalunya guanyant la final al FCB a la Via Férrea, dels tornejos Joan Babot – golejant 5-0 al Real Madrid –, Memorial Sánchez Llibre i inclòs un d’internacional (Gènova), mentre que la temporada 2003/04 al Cadet “B” del RCD Espanyol sota les ordres de Matías Borsot, també va aconseguir proclamar-se campió de Preferent Cadet superant en nou punts al FCB “B” a la classificació final. En aquella fornada, hi havia jugadors com Guillem Savall o Didac Vilà, als que va tenir com a companys.

Després del seu pas per l’Espanyol va fixar per L’Hospitalet (2004/05), concretament pel conjunt Cadet “A” de l’Hospi. Posteriorment va passar al conjunt juvenil “A” que militava a la Lliga Nacional Juvenil fins que la temporada 2006/07 ho va pogué fer a la màxima categoria de juvenils, la Divisió d’Honor.

Va debutar amb el primer equip riberenc, l’abril de 2008 de la mà de l’ex tècnic del cadet B espanyolista en l’actual temporada, José Luis García, en un encontre en el Mpal. de la Feixa Llarga davant la Gramanet, de Tercera Divisió.

Després d’intercalar el primer equip amb el juvenil (a la Lliga Nacional, ja que el juvenil de l’Hospi ha pujat i baixat en més d’una temporada de la Divisió d’Honor a la Lliga Nacional), la temporada 2008/09 va ser la que va jugar amb regularitat amb el primer equip a la Tercera Divisió del futbol català, on a més va marcar el seu primer i únic gol, jugant sota les ordres de Julià García.

La temporada 2009/10, la de la consolidació definitiva en Tercera Divisió, va marcar 10 gols amb el conjunt riberenc jugant més d’una trentena de partits. En l’actual 2010/11 es peça important del CE L’Hospitalet en la seva participació en el grup tercer de Segona Divisió “B” on ha marcat vuit gols.


"CRISTIAN GÓMEZ"

Nom i cognoms Cristian Gómez García. Data de naixement: 27/07/1989. Demarcació: Migcampista.

Cristian Gómez porta des d’edat infantil jugant en les categories inferiors del CE L’Hospitalet. A la temporada 2006/07 va jugar amb el Juvenil “A” a la màxima categoria juvenil, la Divisió d’Honor. Aquella temporada l’equip va perdre la categoria i la següent (2007/08) va jugar a la Lliga Nacional, recuperant la categoria perduda de la Divisió d’Honor, mentre alternava amb el primer equip a la Segona Divisió “B” on feia les seves primeres aparicions quan l’equip ja havia perdut matemàticament la categoria de bronze del futbol nacional.

La temporada 2008/09 va jugar vuit encontres amb el primer equip del CE L’Hospitalet al grup cinquè de la Tercera Divisió, mentre que a la següent (2009/10) ja consolidat amb el primer equip va participar pràcticament en tots els encontres, disputant-ne més d’una trentena d’ells. Enguany, juga amb el seu company i l’altre Cristian (Lobato) de l’equip riberenc, a la Segona Divisió “B”.





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Bueno, esto es algo que se sabia desde hace tiempo y que ya comente hace un tiempo por aquí, me parecen unos buenos fichajes, pese que aquí alguno dijo que eran "malos" y en el juvenil habia jugadores mucho mejores, cabria decir que aparte de más experiencia, Christian Gomez es un mediocentro de muchisima proyección y que Christian Alfonso es uno de los jugadores más desequilibrantes del grupo 3 de la 2ªB, en fin, otra cosa es como les vaya en el filial pero a priori son unos buenos fichajes.

Josep Maria ha dit...

Efectivamente se dijo hace ya tiempo,pero ahora se ha confirmado y se ha hecho realidad. El tiempo dirá si han acertado. Al menos esperemos que pudieran jugar con el filial en segunda B y no en tercera...
Saludos




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M