dilluns, 14 de març del 2011

EL FEMENÍ GUANYA A L'ATLÉTICO (4-0)











RCD Espanyol Femení “A”: 4 – Atlético de Madrid Féminas: 0


Segueixen fortes a casa

Nova victòria del RCD Espanyol en aquesta segona fase de la Superliga Femenina com a local, on l’equip d’Oscar Aja s’ha adjudicat tots els punts en joc, davant un Atlético Féminas molt inferior davant les espanyolistes. Tot continua igual ja que tant Rayo Vallecano (0-1 en els darrers instants) com Athletic Club (va golejar al Sant Gabriel) ocupen ara mateix les dues primeres posicions aprofitant la davallada de les blanc-i-blaves a domicili. Manquen quatre jornades i tot està a l’aire. Les distàncies son mínimes i tot pot succeir.

L’Espanyol va fer un seriós encontre sense donar cap tipus de concessió al conjunt matalasser. Tot i que el joc no sempre va ser tot l’òptim que un equip que lluita pel títol té que oferir, si que podem afirmar que el triomf va ser just i que el resultat obeeix al que es va veure sobre la gespa sintètica del camp tercer de Sadrià.

La primera acció d’atac de les espanyolistes va ser una pilota llarga de Marta Torrejón per Vero, que va obligar a sortir a la portera Núria arribant abans que la gallega. En altre jugada, Erika quan es quedava sola no va controlar bé l’esfèrica amb el pit, i se li va perdre per la línia de fons.

Willy va ser en aquesta ocasió qui va trencar l’encontre. Dues escapades per banda esquerra van acabar amb les poques il•lusions que el conjunt matalasser a bon segur tindria de puntuar a Sadrià. El primer, després de culminar una internada amb un xut ras ajustat al pal esquer després d’haver rebut de Vero.

El segon gol, en una internada que es marxa de dues jugadores, superant de nou a Leire, i sense gens d’angle davant Núria, marca col•locant l’esfèrica al lloc adequat.

Amb un tranquil•litzador 2-0 l’Espanyol tenia perfectament controlat l’encontre en espera de poder-lo sentenciar definitivament. Ocasions no van faltar en aquest primer temps com una jugada en la que Vero rebent en posició dubtosa, retalla la entrada de Leire però es refà la lateral dreta matalassera, i tapona el xut de la gallega. Erika engalta un xut a poc del descans, però l’esfèrica és marxa per poc per sobre el travesser. Una volea de Willy en el 44, surt fora.

En el segon període, l'equip d'Antonio Contreras surt dominant més el joc i amb la possessió de la pilota, davant un replegat Espanyol que espera la seva oportunitat en algun ràpid contracop. Aquest arriba als tretze minuts de la represa, quan una excel•lent passada en profunditat per Erika, acaba amb una perfecta definició de la navarresa amb un xut creuat que supera Núria. Era el 3-0 i tot estava ja sentenciat.

Oscar Aja aprofita la sentència del matx, per fer els canvis. Primer entra Sandra Vilanova –que no va ser titular ahir- i després la portuguesa Sónia, i finalment Lara i Kenty. El joc cau bastant en quant a qualitat amb tot ja decidit.

Al final del partit, una penetració de Vero es rematada per Willy a la cama d’una defensora, sortint a còrner. El llançament de cantonada executat per Vero, és rematat en el primer minut de l’afegit per Marta Torrejón que havia pujat a l’àrea matalassera, amb un precís cop de cap que serveix per arrodonir el resultat final.



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Mariajo; Ane, Marta Torrejón, Vanesa Gimbert, Andrea Pereira; Meseguer, Monforte; Willy, Alexia, Erika; i Vero.
Substitucions: Sandra Vilanova per Alexia, m. 62; Sónia Matías per Andrea Pereira, m. 71; Lara per Meseguer, m. 79; Kenty per Gimbert, m. 81.

Atlético de Madrid Féminas: Nuria; Leire, Paula Serrano, Marta Carro, Vane; Alba; Nagore, Pisco, Amanda; Priscila i Marianela.
Substitucions: Luky Padilla per Pisco, m.71; Constanza per Nagore, m. 76; Lucía Jiménez per Amanda, m. 77; Sonia Prim per Leire, m. 80.

Àrbitre: Albert Ávalos Martos, de la territorial catalana, delegació de l’Anoia. Van veure cartolines grogues la matalassera Amanda , m.58 i la perica Andrea Pereira, m.32.

Gols: 1-0: Willy, m. 19; 2-0: Willy, m. 37; 3-0: Erika, m.58; 4-0: Marta Torrejón, m. 91.

Incidències: Encontre corresponent a la desena jornada de la segona fase de la Superlliga Femenina disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià en un matí assolellat i amb temperatura càlida, res a veure amb la jornada del dia abans. Vero i Alba Merino van exercir com a capitanes.

Es va guardar un minut de silenci en memòria de les víctimes del terratrèmol al Japó, i de la mare de la jugadora matalassera Leticia i el pare de la presidenta del Atlético Féminas, Lola Romero.

Amb crosses, Sara Mérida, no s’ha volgut perdre l’encontre, al igual que la jugadora ara matalassera, que va defendre la porteria espanyolista durant cinc temporades, Cristina Prieto.


CLASSIFICACIÓ SUPERLLIGA FEMENINA

.GRUP "A" SEGONA FASE PTS PJPG PE PP GFGC
1

ATHLETIC CLUB

2210712258
2

RAYO VALLECANO

21106312710
3

R.C.D. ESPANYOL

20106223011
4

ATLÉTICO DE MADRID FÉM.

14104241115
5

F.C. BARCELONA

131034397
6

PRAINSA. TRANSP. ALCAINE

8102261018
7

REAL SOCIEDAD

610136319
8

C.D. SANT GABRIEL

6101361037



1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola amics/gues: felicitats a les jugadores espanyolistes que han golejat justament a les atlètiques amb tot mereixement, s'han fet propietàries del partit marcant 4 golassos: els 2 primers d'Ana María Romero "Willy", l'1 en jugada personal per l'esquerra entra dins l'àrea i xuta x sota bate ...nt a la portera matalassera, la pilota entra a prop del seu pal esquerre.El 2 gol d'Ana María Romero "Willy", es desfà d'una defensa atlètica xuta x sota prop del pal dret defensat x Núria, la portera li dóna amb la mà, però no pot evitar el 2 gol periquito. El 3 el va marcar Erika Vazquez en jugada personal per la dreta xuta cantonera, Núria que estava al seu pal esquerra no pot fer res perquè la pilota entra fregant el seu pal dret. El 4 va ser de Marta Torrejón a la qual li passen des del corner esquerre a ella que d'un cop de cap marca a placer.Esperem que contínuïn en aquesta bona línia en la lluita pel títol de la Superlliga femenina. Salutacions.
Jose Carrera.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M