dimecres, 4 de maig del 2011

EL FEMENÍ "C" S'IMPOSA EN L'ENCONTRE
ENTRE EQUIPS BLANC-I-BLAU

RCD Espanyol Femení “C”: 4 – P. Blanc Blava La Roca: 1

Triomf del Femení “C” davant l’equip de la Penya Blanc i Blava de La Roca per 4 gols a 1, en un encontre que va variar el seu horari habitual i es va disputar el matí de diumenge a Sadrià. L’equip de Lino Ramírez continua en segon lloc a dos punts del Badalona que porta 18 encontres consecutius guanyant.

Les badalonines s’enfrontaran al quart classificat, el At. Riudeperes (amb qui l’Espanyol va cedir dos punts al seu camp) i davant el Corró d’Amunt; les espanyolistes es desplaçaran a Taradell, per cloure rebent al Torelló (cuer amb només quatre punts.). Qualsevol opció de pogué alçar-se amb el títol l’equip espanyolista passaria per que el Riudeperes donés la sorpresa en Badalona, cosa bastant complicada a tenor de la temporada que ha realitzat el conjunt badaloní que tan sols ha perdut amb l’Espanyol (1-0 a Sadrià). El fet que l’equip perico perdés 3-0 a Badalona a la tornada deixa el gol-average en favor de les badalonines.

En quant al partit davant l’equip espanyolista de la penya de La Roca, poca història: Malgrat el partit seriós del conjunt vallesà, l’Espanyol va ser bastant superior i va sortir disposat a posar-hi fil a l’agulla ben ràpid. Així, al minut nou de joc, una rematada amb xut ras d’Andrea Altmann, ajustat al pal esquerre de la porteria visitant, va significar el primer gol que obria el marcador.

L’Espanyol va pogué incrementar el marcador als 24’ de joc, Maria es va quedar tota sola davant la portera visitant, però la seva rematada va acabar sent rebutjada pel peu de la portera perdent-se una molt bona ocasió.   Només tres minuts després, va ser Sara qui va marcar el segon amb un xut creuat ajustat al pal dret.

Semblava decidit l’encontre, però la Penya Blanc Blava La Roca va posar-hi emoció al marcador quan instants abans de marxar-se les jugadores als vestidors per la finalització del primer període, va llençar una falta directe al fons de la porteria defensada per Sandra Nória.

En el segon període l’Espanyol va sortir amb la intenció de deixar decidit el matx el més ràpid possible i primer Elena, després Sara, van gaudir d’ocasions per fer el tercer. Aquest va arribar al quart d’hora del segon temps quan Sara s’interna fins línia de fons, s’obre buscant forat i xuta com pot, rebutja en primera instància la portera vallesana i molt atempta en el lloc adequat, Ariadna Forment fa pujar el tercer al marcador.

Ariadna seria l’autora també del quart i darrer gol espanyolista quan altre cop una jugada per la dreta de l’atac espanyolista a càrrec de Sara Navarro, la seva centrada acaba impactant al travesser sent escopida per la fusta i caient a peus de Ari – altre cop al lloc idoni – que marca a plaer.

RCD Espanyol: Sandra Noria, Judit, Mònica, Sandra Anglada, Jasmina, María Garrido, Anna Pascual, Xènia Royo,  Andrea Altmann, Elena i Sara Navarro.
També van jugar: Carla Borrás, Sandra De La Cruz, Montse, Ester Sánchez i Andrea Cabrera.

Gols: 1-0: Andrea Altmann, m. 9; 2-0: Sara, m. 27; 2-1;: m.44; 3-1: Ari, m. 60; 4-1: Ari, m. 65.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 28ena. del campionat de lliga del grup tercer de Primera Catalana Femenina.  Partit jugat al camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià, a la matinal de diumenge.

CLASSIFICACIÓ PRIMERA CATALANA FEMENINA, Grup 3r.