dijous, 5 de maig del 2011

CRIDA DE LA FCPE I LA CURVA
PER RECOLZAR EL FEMENÍ DIUMENGE

Foto FCPE


Aquesta vegada...sí!!!

Aquest diumenge a les 11 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, la Història té una oportunitat per redimir-se. Per segon any consecutiu el nostre equip femení ha quedat primer a la fase regular de la Superliga.

La temporada passada, un nou "invent" va fer que l´equip campió no fos el millor en tota la temporada, si no que fos el millor en dos partits.

Enguany, el RCD Espanyol Femení ha tornat a ser el millor al llarg de tota la competició. Però això no és suficient. Ho serà aquest diumenge a la tornada de la Final davant el Rayo Vallecano.
I ho serà gràcies a la qualitat i l´esforç de les nostres noies. Però també amb el teu ajut.

Perico! Perica! Aquest diumenge tothom a Sadrià!

Des de les 9:30 hores i fins la 1 del migdia podràs gaudir d´un Esmorzar Perico al bar-restaurant de la Ciutat Esportiva consistent en un entrepà de botifarra i una beguda per només 4 €, gràcies a la col.laboració del RESTAURANT PASA-TAPAS.

No oblidis portar la teva samarreta i bandera blanc i blaves!

SOM-HI NOIES! SOM-HI PERICOS! AQUESTA VEGADA, SÍ!!!



La Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol i La Curva demanen a totes les penyes, socis i aficionats pericos el recolzament al nostre Primer Equip Femení aquest diumenge a les 11 hores a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.








S E N T I M E N T P E R I C O . C O M