TRIOMF DEL CADET "A" (0-3)
PER CONTINUAR SENT SEGON

Foto d'arxiu.

CF Badalona: 0 – RCD Espanyol Cadet “A”: 3

Triomf merescut i clar a domicili, del conjunt de Fran Navarro davant el CF Badalona, necessari per tal d’afermar la segona posició en lluita amb la Damm CF que no afluixa i que també va vèncer en el seu encontre davant la Blanca Subur (0-2). El conjunt espanyolista té un partit pendent que es disputarà davant el Lleida a la Ciutat Esportiva de Sadrià dimecres a les 19:30. Actualment només un punt separa als espanyolistes dels cervesers a la classificació de la Divisió d’Honor Cadet.

El primer avís seria del Badalona en una acció que acabà amb una rematada al pal, però l’acció ja estava prèviament invalidada per fora de joc, en un llançament de falta des de banda dreta de l’atac badaloní.

Tret del domini local en els dos primers minuts, ha estat l’Espanyol qui amb una bona combinació ha arribat a l’àrea rebent falta Canti en la mitja lluna de l’àrea de càstig. L’ha llençat Maxi als cinc minuts,  ajustat a la dreta del meta Alex Pascual, obrint el marcador i posant en avantatge als de Fran Navarro.

L’Espanyol ha portat el pes del partit tancant al Badalona en el seu camp. Als locals la possessió de l’esfèrica els hi ha durat molt poc i han sigut els blanc-i-blaus els que han creat les ocasions de gol com un xut de Canty als 21’, o una gran ocasió de Salinas retallant però el seu xut es interceptat per un defensor en el minut 35.

En els darrer tram del primer temps el Badalona ha pressionat més amunt traient-se el domini de sobre i en una rematada de Ivan García, Joel llençant-se a la seva esquerra, s’ha hagut emprar a fons.  Igual que amb un llançament bombejat des de mig camp que Joel ha tingut que ficar la mà enviant a còrner en el minut 39’.

Com al primer temps, l’Espanyol ha tornat a marcar als inicis del segon temps, rebent el conjunt badaloní una gerra d’aigua freda ja que si amb un gol, l’emoció encara podia ser la nota predominant, dos gols ja era un llosa massa pesada per pogué aixecar. El gol ha nascut en una jugada de Nico, posteriorment dins l’àrea per Canti, que  li ha posat una esfèrica d’or de primera per Nico, que no ha perdonat arribant des de darrera marcant el segon.

La rèplica badalonina una internada per banda dreta amb centrada molt tancada de Paco Gómez que ha blocat molt segur el meta Joel.  Al quadre espanyolista se li va anul•lar un gol als nou minuts de joc de la represa per situació anti-reglamentària d’Albert quan havia enviat al fons de la porteria una pilota recollida després d’una rematada des de la frontal  que havia sigut desviada per varis jugadors des de la dreta.

El tercer arribaria al controlar Javi Salinas una esfèrica que li passa enrera Albert, amb el peu dret, i deixa anar un xut col•locat que des de trenta metres acaba picant al travesser i colant-se dins la porteria badalonina. Un gran gol. El domini espanyolista en el joc va ser clar i evident i encara podia haver assolit un resultat més ampli.

L’Espanyol va pogué augmentar el compte golejador quan una molt bona pujada del lateral dret Joel per banda, li passa en profunditat per Gerard que de remat ras creuat estavella la pilota a la base del pal dret de la porteria del Badalona, tornant la pilota i sent rebutjada. El Badalona va intentar marcar l’anomenat gol de l’honor amb varis centres en els darrers minuts però la cobertura espanyolista no va passar gens d’angunies davant els innocents atacs dels escapulats.

Fitxa Tècnica:

CF Badalona: Alex Pascual, Manu Farrando, Pedro Carrasco, Alex López, Adrián Simón, Quim Valls, Paco Gómez, Antonio Pelegrín, Iván García, Jordi Atimira, i David García.
Substitucions: Salazar per Pelegrín, per lesió en el primer temps i Xavi Rabull. En el segon temps, el porter suplent i Pablo Zarragán

RCD Espanyol: Joel Garzón, Joel García, Iago Indias, Sergi Coll, Lucas del Campo, Maxi, Torito, Albert Torras, Canti, Robert, i Salinas.
Substitucions: Nico, i Rafa en el primer temps. En el segon temps, Gerard.

Àrbitre: Jordi Liarte Pérez. Sense cap tipus de problemes.

Gols: 0-1: Maxi, m.5; 0-2: Nico, m. 45; 0-3: Salinas, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 28ena. del campionat de lliga a la Divisió d’Honor disputat en el Camp del Centenari de Badalona. Partit transmès per la xarxa de televisions locals a travès de Badalona Televisió.