diumenge, 3 de juliol del 2011

DANONE NATIONS CUP
TRIOMF CLAR EN LA FINAL DE CONSOLACIÓ







(Estadi del RCD Espanyol, Cornellà-El Prat; Josep Maria)




RCD Espanyol Aleví “A: 3 – Club Bansander: 0


Tercers!

El RCD Espanyol ha vençut en la final de consolació al Club Bansantander càntabre en el marc de la Danone Nations Cup Espanya 2011 celebrada entre ahir dissabte i avui diumenge en la seva fase final en l’Estadi del RCD Espanyol a Cornellà-El Prat.

El partit ha estat dominat gairebé de principi a fi per part espanyolista que ha sigut molt superior i tan sols en els primers instants quan persistia la inicial igualada, els càntabres han tingut alguna opció, generalment del seu davanter centre dorsal 9 bastant perillós.

Ja als primers instants el meta rival s’ha hagut d’emprar a fons davant un xut espanyolista que portava camí de gol. La rèplica ha estat un llançament del Bansantander de falta directa que s’ha estavellat al travesser de la porteria defensada per Alex Vega. I prou. L’Espanyol ha agafat la batuta del joc, i ha avisat en un llançament de cantonada executat per Sergi que no ha pogut rematar en condicions al segon pal Mateo.

Guillem ha posat en avantatge al conjunt espanyolista quan ha aconseguit un gran gol amb un xut llunyà a l’escaire esquerra de la porteria càntabre. Abans del descans, Joan ha tornat a posar a prova al meta del Bansantander amb un xut que ha acabat enviant a còrner amb dificultat.

En el segon temps, Dani Reina ha efectuat una molt bona jugada individual però la seva incursió ha estat finalitzada amb una rematada més fluixa que ha sigut fàcil pel porter. El col•legiat ha anul•lat un gol a Guillem en dubtosa posició, per fora de joc del mitja punta perico. Però poc li ha costat al quadre espanyolista posar el 2 al caseller, ja que Arnau ha rebut una gran passada d’un company, i sol davant el porter li ha aixecat una preciosa vaselina. Un molt bonic gol.

Quatre minuts després, Arnau ha tancat el compte golejador amb un gol aconseguit amb un xut creuat que s’ha allotjat a l’esquerra de la porteria santanderina. El club Bansantander s’ha estalviat el quart gairebé pels pèls, per que Albert Alavedra després de realitzar un impecable control tal com li venia ha engaltat una volea que s’ha estavellat al travesser i que mereixia millor fortuna.

El quadre perico doncs, finalitza una temporada en la que s’ha adjudicat el títol de lliga, el campionat d’Espanya de F-7 a Cadis, ha sigut semifinalista del campionat de Catalunya, i de la Danone Nations Cup, i finalista dels prestigiosos tornejos de Villagarcía de Arousa i Santa Fe de Granada. Una temporada on els temps reglamentaris de joc, només l’han pogut vèncer Atlético de Madrid amb els gegants “jugadors alevins de primer any”, l’Inter de Milà o el Barcelona en una semifinal descafeïnada per les importants baixes que afectaven al quadre perico i amb robatori inclòs. Per tant, només una paraula, Chapeau!.



RCD Espanyol: Alex Vega, Yohanes, Marc Bernils, Marc Vicente, Marc Llinares, Sergi, Joan, Mateo i Fode. També han jugat Adrià, Reina, Albert, Pol, Guillem, Joel i Arnau.

Gols: 1-0: Guillem; 2-0: Arnau, m. 30; 3-0: Joel, m. 34.

Incidències: Encontre corresponent a la lluita pel tercer i quart lloc de la Danone Nations Cup, disputat a l’Estadi del RCD Espanyol. Del quadre espanyolista, hem pogut veure en acció a les noves incorporacions el lateral dret Yohanes, al lateral esquerre Marc Vicente, a Mateu i a Joan.







S E N T I M E N T P E R I C O . C O M