dilluns, 4 de juliol del 2011

TANCAT PER VACANCES !!!

DARRERA HORA: AVUI JUNTA GENERAL EXTRAORDINÀRIA D'ACCIONISTES, A L'ESTADI DEL RCDE. L'ACCIONISTA HAURÀ DE TRIAR FER PRESIDENT A RAMON CONDAL O A L'ALTERNATIVA QUE S'HA POSTULAT PER PART DE L'APMAE ENCAPÇALADA PER ROMAN ESCUER. MALGRAT AQUESTA LLUITA PRESIDÈNCIAL, TOT ESTÀ LLIGAT I BEN LLIGAT I S'IMPOSARÀ LA "FORÇA DE LES DINERS I DE LES ACCIONS". SENTIMENT PERICO COBRIRÀ L'ACTE I PUBLICARÀ UN AMPLI ESPECIAL REPORTATGE SOBRE L'ESDEVENIMENT







Fins ací hem arribat. M’acomiado de tots vosaltres benvolguts amics lectors i em prenc unes petites vacances com habitualment faig cada estiu, havent arribat fins el final del que és la temporada al futbol base i femenins del nostre club. Es a dir, fins cobrir al peu del canó, els darrers dos tornejos que els nens i nenes del nostre club han disputat. Malauradament no hem alçat el trofeu, però la grandesa d’aquesta institució no es mesura per l’amplada de les vitrines amb trofeus que atresorem, sinó per altres valors i sentiments que moltes vegades se li obliden a més d’un.

En mig de l’actualitat perica se’ns ha colat d’intrús en les darreres hores un excel·lentíssim senyor que prou faria en resoldre els greus problemes que té sota la seva responsabilitat... Que hi farem!. Es el peatge que paga el RCD Espanyol per només el fet d'existir. Tenir que suportar habitualment actituds obscenes de massa gent i alguns dels quals pagats amb els diners dels impostos de tots nosaltres, el poble perico.



L’Espanyol ha de transitar per l’abrupte corriol que el diferència de la prepotència, el pensament únic i la enormitat dels que només valoren a les entitats pels diners i els èxits presents. Enmig de la frondositat i espessor del poderós, i moltes vegades amb perilloses baixades o pesades pujades... Però, sempre sense apartar-nos ni un àpex del mateix sender que ens condueix al llarg de la història esportiva de la nostra terra, 111 anys després, a un futur apassionant i on transitarem obrint-nos pas enmig de la mala herba sense renunciar mai a cap dels valors i principis. Ni oblidant d'on venim ni a on volem anar...




Agraint una temporada més a tots aquelles persones que de dins del nostre club, des de la seva massa social o des del futbol base i femenins han col·laborat en facilitar-me la meva tasca, i passant per alt qui malauradament passa i seguirà passant de tots aquells que altruistament i amb el sentiment espanyolista COM ÚNICA INTENCIÓ, intentem aportar quelcom del nostre club a l’espai cibernètic, a través de la xarxa de xarxes que és internet i que qualsevol perico a qualsevol indret del mon pot accedir, sense que passar filtres, dependre de interessos de tercers, o de censures de qui no accepta la llibertat d’expressió en la fórmula més pura (dir amb respecte i educació envers els demés, el que un pensa lliurament).


Per que estem per bé o per mal en un club molt endogàmic, massa “familiar” a vegades, i on sembla que massa gent fica el nas per obtenir benefici propi. Els que no tenim aquest objectiu, moltes vegades sembla que ens tinguem que justificar a l’hora d’exercir la nostra voluntària tasca...

A tot l’espanyolisme, bones vacances, força salut, i que l’Espanyol ens doni moltes més alegries en el futur, mostri molta més regularitat envers cadascuna de les dues voltes al torneig de la regularitat, aprenguin els nostres nois i noies a llençar millor els penals (alguns títols més tindríem inclòs a nivell continental) i als nostres adversaris (en aquest cas semblen molts enemics més que rivals esportius) paciència. Força paciència, per que si en 111 anys no han pogut amb aquest club, ni en les pitjors conjuntures possibles i inimaginables, que s’ho agafin amb més calma per que no en tenim cap ganes de desaparèixer mentre quedin pericos al llarg de la nostra terra...

Salut i bones vacances a tots. Visca l’Espanyol !.





11 comentaris:

JOSE CARRERA ha dit...

Bones Vacances
Desitgem a tots els seguidors de Sentiment Perico ,unes Bones Vacances. Esperem que quan torni Sentiment Perico per començar la pretenporada, ho faci il.lusionat d'aconseguir molts triomfs i títols.Desitjo que us vagi tot bé.Moltes gràcies.Salutacions.

Anònim ha dit...

bones i marescudas vacances amic
ferroviari

Anònim ha dit...

Molt bones vacances! I com sempre felicitar-te per la teva tasca impagable que fas per l'Espanyol. Una abraçada i visca l'Espanyol!

Anònim ha dit...

Josep Ma, I Cia : Moltes bones Vacances per tothom, encara que alguns ja molts dies que les fem.
Salut i endavant Espanyol.
Josep (Figot47)

Albert Mas ha dit...

Bones vacances amic Josep Maria.
Com a seguidor teu des de fa 2 anys i del meu fill (Benjami B) des de sempre, donar-te les gràcies un cop més per la teva gran feina, que gaudeixis d´un bon i profitós estiu.
Visca l´Espanyol!!

Albert

Anònim ha dit...

Felicitats Josep Maria.... El teu treball es impagable, la teva feina no te preu... Dirigents com tu ens farien falta al club i sobre tot, al futbol base, a on per molt que algú vulgui vendre, SI es important el nivell dels nostres equips i els resultats que obtenen, doncs no deixem de representar a un escut i a uns colors, que està clar si no es porten a la sang, així ens tracten....
Enhorabona i fins a la propera temporada!!!!

Josep Maria ha dit...

Moltes gràcies a tots per les vostres paraules. Sempre dic que el que més m'omple és haver conegut a molta gent espanyolista; molts amics gràcies a aquesta tasca. Es el millor de tot. Bones vacances també per vosaltres!.
Salutacions.

Anònim ha dit...

Hola Josep.M., un abrazo como siempre, que repongas pilas en todo, periodisticamente y personalmente,y que a estos politicos no les hagas mas caso que el que se merecen, el trias, la rahola etc,etc, nunca me sentire ofendidos por ellos, porque no son mas que personas cules,politicos cules, si es que tienen las dos cosas peores qe se puede tener en una democracia, pero bueno algun dia saldra una vacuna para que se curen y si no ellos mismos.... a mi solo me importa nosotros ,los pericos , y nuestra familia, y un deseo que LA FORCA D'UN SENTIMENT nunca se olvide.
Un abrazo de la familia Corella Verdu. Fernando.

Josep Maria ha dit...

Un abrazo a toda la família Corella Verdú. No se trata que les haga o no caso, Fernando. Se trata que cuando meten la pata de un modo ignominioso como en la ocasión estos dos personajes, se les censure y se les recuerde que son servidores públicos que ocupan unos cargos votados y pagados también por los ciudadanos que son socios o seguidores del RCD Espanyol i incluso de otros clubs más modestos.
Lamentablemente nuestro crecimiento sigue en buena parte dependiendo de nuestros propios errores en la gestión de la entidad, pero el entorno hostil también "ayuda" lo suyo...
Hoy tendremos nuevo presidente. El tiempo y solo el paso del tiempo juzgará lo acertado o no de su gestión presidencial. Un saludo cordial.

Anònim ha dit...

Josep Maria:
Que tinguis unes bones vacances,i recarguis al maxim les piles. Persones com tu son indispensables per tenir una inmillorable informació del nostre Espanyol i del futbol base. Fas una molt bona feina.
Una abraçada.Familia Alavedra-Jimenez

Josep Maria ha dit...

Gràcies, una abraçada.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M