dilluns, 4 de juliol del 2011

SANT GABRIEL CUP:
L'ALEVÍ CAU DAVANT L'OLIMPIQUE I FINALITZA SEGON

RCD Espanyol Aleví Femení: 1 - Olimpique de Lyon: 2


















(Mpal. José Luis Ruiz Casado, Sant Adrià del Besós: Josep Maria)


RCD Espanyol Aleví Femení: 1 – Olimpique de Lyon: 2


Subcampiones!

L’Aleví Femení del RCD Espanyol va acabar en segon lloc a la Sant Gabriel Cup. En un grup de cinc participants ( per ordre final de classificació, Olimpique de Lyon, Espanyol, Añorga KkE, Elche CF i Sant Gabriel), en el que tots els equips s’havien d’enfrontar en modalitat de lligueta, les blanc-i-blaves van arribar al darrer encontre segones amb set punts, mentre que el seu rival, l’Olimpique de Lyon era líder amb nou.

Per tant, l’equip espanyolista havia de vèncer a les franceses si volia alçar-se amb el triomf final. I tot i no aconseguir-lo l’equip entrenat per Juliana García ho va intentar i va estar a punt de donar la gran sorpresa, ja que després d‘un primer temps igualat, en el que l’Espanyol va intentar buscar el gol del triomf davant un conjunt, el francès, que ja li valia l’empat, les espanyolistes es van avançar en el segon període després d’haver estat a punt en varies ocasions anteriorment. María, va ser l’autora del gol espanyolista que obria les esperances.

Però ràpidament, l’equip aleví del campió d’Europa femení, va restablir les taules en el marcador amb un gran gol després d’una gran rematada de volea que poc va pogué fer la meta espanyolista per impedir que l’equip francès empatés l’encontre.

Amb un segon gol, l’Olimpique de Lyon va sentenciar no només el títol sinó que es va fer a més amb el partit, ja que les espanyolistes no van pogué ni tan sols empatar amb un gol que a bon segur, els hagués tornat a ficar al partit.

Les franceses més superiors físicament que les espanyolistes, es van proclamar doncs, campiones de la Sant Gabriel Cup en categoria també aleví. Shaines Mihoubi va ser la màxima golejadora en categoria aleví (Olimpique de Lyon), mentre que la seva companya Selma Bacha va ser escollida com a millor jugadora, i Laurie Lucidi, millor portera. En aquesta categoria l’equip francès es va endur tots els guardons a que podia aspirar.





RESULTATS DEL TORNEIG EN LES DUES CATEGORIES.



1 comentari:

JOSE CARRERA ha dit...

Alevins segones i infantils quartes al TORNEIG INTERNACIONAL SANT GABRIEL CUP.
Dia de mala sort per a la nostra pedrera. Les Alevines van tenir el domini del partit i les ocasions, ja que només els valia el triomf per quedar campiones. En la 2 part les periques s'avançaven gràcies a un golàs de Maria Molina que dins de l'àrea en diagonal xuta fort i ben col.locat on la portera llançant-se al sòl no arriba. Però després vindrien dos atacs de les franceses que es van anar cap amunt, que els van transformar en dos gols Narire Ceolia i la seva n º 7 Saismilui. Les infantils també va fer molt bon joc. Van tenir diverses oportunitats que van fallar .La clau del partit va ser el fallar un penal ben assenyalat amb l'expulsió d'una culer. Irina va xutar però la porter va endevinar i el va rebutjar, la pilota va tornar a Irina que torna a xutar i el rebutja també la portera. Després a la 2 part les blanc-i-blaves van jugar pitjor i les blaugranes van marcar el 0-1 a través de Maria Gonzalez. El 0-2 el va ficar en una jugada desafortunada Natalia en pròpia porta intentant rebutjar la pilota. Després les espanyolistes van atacar diverses vegades i van arribar moltes vegades a l'àrea rival, però la pilota no va entrar.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M