dimecres, 9 de novembre del 2011

EL FEMENÍ "B" EMPATA AMB 10
DAVANT UN SEMPRE DIFÍCIL GIRONA

Girona FC: 1 - RCD Espanyol Femení "B": 1


Article de: Esport Femení. http://www.esportfemeni.com/

El Girona no remata un Espanyol “B” que ha jugat amb deu jugadores durant setanta minuts.


Les gironines van fregar la victòria.



El partit semblava que ens volia deixar clar com acabaria des dels primers minuts. Tant és així, que amb només 20 minuts s’ha vist com el Girona s’avançava en el marcador, i a més, com les visitants es quedaven amb una jugadora menys. Tot això, a més, enmig d’un monòleg ofensiu de les de Pere Planas, que no volien fallar més després dels últims resultats. Però el futbol, com la vida, té sorpreses, i el marcador final ha estat un empat a un que deixa contentes a les blanc-i-blaves, ja que ha estat molt difícil d’esgarrapar, i amb mal sabor de boca a les blanc-i-vermelles, que han perdut dos punts més una altra vegada per la seva dificultat a l’hora de matar els partits.


A l’inici del partit, el Girona ha sortit en tromba i ha tancat l’Espanyol al voltant de la seva àrea, fent lluir-se en diverses ocasions a la internacional en categories inferiors Berta Noguera. Tot el joc es desenvolupava en camp de les visitants i així no s’ha trigat gaire en veure el primer gol de la tarda. Ha estat als deu minuts de partit, quan Clara, que s’ha quedat sola davant Berta, ha aprofitat la relliscada d’aquesta degut a la intensa pluja que queia per marcar a plaer. El gol no ha fet res més que confirmar el domini del Girona .


Un domini que s’ha vist més clar encara al minut 20, quan l’Espanyol s’ha quedat amb deu jugadores per expulsió de Laura Carriba per una agressió a Paula, deixant les visitants sense referència ofensiva. Així, el partit s’ha convertit en una lluita de supervivència per l’Espanyol, que prou tenia amb les parades de Berta per no rebre més gols i amb alguns xuts llunyans per posar alerta Irina, gairebé inèdita durant tot el partit.


Però el futbol és capritxós i s’ha aliat amb la pluja per tornar-li a l’Espanyol tot el que li havia tret durant la primera part. Quan quedava un quart d’hora pel final del partit, una centrada-xut de Jasmina s’ha anat enverinant cap a la porteria local. Irina ha arribat a l’esfèrica, però com ha passat en el gol local, la pluja ha estat clau en el gol visitant, ja que la pilota li ha patinat a la portera local i ha acabat entrant al fons de la porteria, establint l’empat definitiu.


Així, cap dels dos conjunts ha estat capaç de sumar una victòria que hauria estat important després de l’ensopegada del Levante-las Planas davant el filial del Barça a Sant Joan Despí. Mal resultat doncs, per dos equips que en principi haurien d’estar lluitant pel títol a final de temporada.

Fitxa del Partit:
Girona FC (1): Irina, Trini, Laura, Servi, Aina, Reig (Susi, m.85), Anna Martí, Cris, Lorena (Judith, m.59), Clara, Paula (Eva Martí, m.85)


RCD Espanyol “B” (1): Berta, Silvia, Jasmina, Carla, Sara Garcia, Sandra (Monica Ortel, m.61), Sara Navarro, Alba (Elisabeth, m.73), Laura Carriba, Andrea, Monica Lopez (Mayra, m.61)


Gols:
10’ 1-0 Clara
76’ 1-1 Jasmina





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M