dijous, 10 de novembre del 2011

PRESENTACIÓ DE LA IV RECOLLIDA DE JOGUINES
A LA PENYA B.B. DE MONTCADA I REIXAC















(Seu social de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac: Josep Maria)



Aquest vespre a la seu social de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac, situada al Bar “Punto de Encuentro” del Carrer Carrerada d’aquesta població vallesana, ha tingut lloc la presentació de la campanya de recollida de joguines per que cap nen es quedi sense joguines aquestes festes nadalenques.

Enguany, té lloc la quarta edició d’aquest esdeveniment solidari que organitza la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac en col·laboració amb la Penya Pericos de Montmeló i en el que també col·laboren de manera decisiva diferents establiments on es poden deixar les joguines: Als llocs habituals del Bar “Punto de Encuentro” al Carrer Carrerada 20 (on ha tingut lloc l’acte i on radica la seu social de l’entitat), la Ferreteria Industrial Montcada al Carrer Clavell 44, enguany cal també afegir-hi a “Calçats Maria Teresa” al Carrer Masia 32 a Can Sant Joan, i el “Bar Grill C58” a l’autopista C58 Km. 2,8 direcció nord junt a benzinera BP.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez, i dels regidors d’Esports i de Participació Ciutadana del consistori montcadenc, els senyors Marc Rodríguez i Jonathan Martín, respectivament. David Gerbolés, i la seva junta directiva han estat presents juntament amb el President honorífic de la institució, el senyor Josep Ma. Blanch. També cal citar els tres membres de la Penya Pericos de Montmeló, encapçalada pel seu President, Jaume Pérez, o penyistes d’altres ambaixades blanc-i-blaves com la GPE Manigua entre altres.

L’acte ha començat dirigint unes paraules als presents, el Secretari de la PBB de Montcada i Reixac, Pedro Manzano, explicant-nos el que representa per aquesta institució la campanya de recollida de joguines, les quals seran lliurades posteriorment a la parròquia de Can Sant Joan per ser lliurades a Cáritas. Ha agraït la presència de les autoritats, penyistes en especial als amics de Montmeló i a tots els pericos que han vingut a aqusta presentació.

L’Alcaldesa de Montcada i Reixac, Maria Elena Pérez ha destacat els diversos aspectes d’aquest projecte i així mateix ha anunciat que curiosament també l’Ajuntament de MiR engegarà una campanya de recollida de joguines tot i que segons l’alcaldessa no intenta en cap mesura interferir sinó complementar, al·legant que en aquesta anirà destinades les joguines a Serveis Socials i no a Cáritas.

Ha tancat l’acte el President de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac qui ha fet saber la part negativa de l’acte, que no és altre que la nul·la repercussió que ha merescut al RCD Espanyol aquesta campanya. David Gerbolés ha manifestat que, és un “acto irrelevante” segons l’opinió dels estaments del conjunt espanyolista i no ha merescut la presència de cap conseller, ex jugador o tal com hagués sigut desig per part de la penya, d’algun jugador en actiu del primer equip que a bon segur hagués sigut el somni dels nens que han vingut i dels que a bon segur haguessin vingut cas que algun dels jugadors de l’equip de Pochettino hagués fet acte de presència.

No ha estat així, i en les clares i directes paraules del President de la Penya Blanc i Blava de Montcada i Reixac em entès tots i perfectament, la seva censura a l’actitud del Club respecte a un acte social d‘una ambaixada espanyolista que a més, és un acte solidari en benefici del nens amb menys recursos i pitjor situació del nostre país.

Un cop més, fent amics el senyor Pochettino i els membres del consell d’administració del RCDE... Que hi farem! Algun dia en la meva modesta opinió es donaran compte aquests senyors del que representa veritablement la tan anomenada “força d’un sentiment” i el que representa la tasca totalment altruista de les penyes espanyolistes a les ciutats i pobles catalans en una societat hostil on l’Espanyol s’ha de guanyar a pols un espai i on les penyes posen el seu granet de sorra amb il·lusió i dedicació per assolir aquest objectiu, i no sempre amb la comprensió de qui mana a l’entitat...

El protagonista de l’acte ha estat el “Perico” la mascota del RCDE que com sempre fa les delícies dels més petits. L’acte ha finalitzat amb un refrigeri i un pica-pica.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Muchas gracias por la cobertura informativa que has hecho de este acto.

Anònim ha dit...

¿Como no vas a ser duro con jugadores,entrenadores,cuerpo tecnico?.

No se bajan de los coches ni cuando vas con crios pequeños.

Ahora bien,hay que apuntar arriba,responsables,la directiva y entrenador,unos por no hacerlo constar en los contratos que tienen la obligación de ir a las Peñas,y otros,dicen que siempre respondemos,que llenemos el campo,cuando les interesa,a cambio,ellos,nada de nada.

Seguir así,es el mejor antidoto para la disminución progresiva de socios.

Josep María,estas en todos los sitios,por tu labor te mereces una mención por parte de la Federación de Peñas.

Joaquin




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M