dilluns, 7 de novembre del 2011

TRIOMF CLAR I CURT DEL CADET "A" (6-1)

Foto d'arxiu.
RCD Espanyol Cadet “A”: 6 – C.E.Premià: 1

El RCD Espanyol Cadet “A” va tornar a la senda del triomf després d’un empat i una derrota i va vèncer sense cap tipus de problemes a un molt feble Premià que va fer honor al lloc que ocupa a la classificació en la màxima categoria cadet. Els del Maresme van donar moltes facilitats en defensa – sobre tot en els primers vint minuts de joc – que no sempre els espanyolistes van saber aprofitar. El quadre de Dani Fernández va arribar amb molta claredat a l’àrea rival, però altre cop el desencert cara a porta va evitar que moltes de les ocasions que van tenir cristal·litzessin en un resultat encara més ampli.

La primera ocasió espanyolista, als dos minuts de joc, amb un xut ras i fluix d’Eric quan es trobava en una bona posició. Als vuit minuts, en canvi estaria molt més encertat i després d’una mitja volta, bat al porter visitant d’un xut creuat a l’esquerra. L’Espanyol havia obert la llauna i donava la impressió que en caurien bastants.

Un xut d’Albert a mitja alçada obliga al meta del Premià a realitzar una bona intervenció amb una gran estirada; no obstant, el remat del espanyolista no havia sigut excessivament potent.  La defensa visitant comença a fer aigües i la millor prova  al minut 11’ quan una errada del premianenc Alfredo amb un malentès amb el porter Suils, i entre els dos en el vèrtex esquer de l’àrea de càstig del Premià, Andreu s’emporta l’esfèrica i tot sol s’endinsa dins l’àrea directe cap a porta i marca a plaer el segon.

L’Espanyol faria el tercer en una rematada d’Andreu a centrada d’Ivan Écija, però seria anul·lat per Calle Martínez. Per fora de joc? molt dubtós... per mans al fer el control? no li va mostrar cartolina... Era el minut dotze de joc i cada arribada dels espanyolistes era mig gol.

Un servei de falta penjada per Marc Roca es passeja per tota l’àrea petita sense rematador. Marc Roca seria protagonista d’altre gran ocasió de gol quan una pilota passada li cau i remata rebutjant amb el peu el porter cobrint el pal curt. L’Espanyol era a punt de sentenciar el matx però no aprofitava les ocasions. En altre penetració de Marc Roca la seva centrada massa forta no pot ser per cap company. Una penetració ara a càrrec de Kike que li posa una bola d’or a Andreu qui de primera remata fora a l’esquerra de la porteria premianenca. Mancant cinc minuts pel descans, una pujada de Kike arribant fins la cuina, i la seva passada de la mort enrera no pot ser rematada bé per Andreu i Ricard Julià rebutja sota pals.

Al primer minut del segon temps, l’Espanyol va elevar a tres la diferència en el marcador. De xut ras Ivan Écija afusella al porter visitant dins l’àrea. La rèplica dels visitants va ser al minut 43', amb un xut que es va acabar estavellant al travesser.

L’Espanyol va continuar atacant i primer un xut de Torito ajustat al pal dret, després un doble oportunitat amb rematada de Patrick que colpeja en la cama d’un defensor quan portava camí de gol i el refús un altre rematada que salva el meta enviant a còrner.

Marc Roca ho provarà buscant l’escaire, però el seu xut es perd per l’esquerra per molt poc. El Premià ajustarà el marcador marcant l’ex espanyolista Juba d’un fort tret creuat a l’escaire, en una de les pujades del lateral dret del conjunt premianenc.

Aquest gol farà de nou posar-se les piles als locals que posen setge a la porteria rival primer amb un xut de Torito lliscant el travesser, i després en una acció en la que Gamisans es fa amb la pilota dins l’àrea després d’una greu errada de Dennis, però el davanter espanyolista tampoc aprofita el regal (potser no s’ho esperava) i xuta molt malament. Al minut 58, Sergi Gamissans tindrà la seva segona ocasió; aquesta més clara encara quedant-se tot sol en l’u contra u davant el meta del Premià i rematant massa alt per sobre el travesser.

Per fi Gamisans farà el seu primer gol en l’encontre (quart de l’equip) al ara si, aprofitar una passada en profunditat, i de xut ras creuat superar la mitja sortida del porter. Tan sols dos minuts després, una perfecta i precisa centrada de Torito des de la dreta al cap d’Eric que venia en carrera, serà el cinquè gol espanyolista.

El meta del Premià evitaria el sisè després d’una rematada d’Andreu dins l’àrea, però no podria evitar que en el darrer minut del partit, Gamissans altre cop, de xut creuat establís el resultat definitiu de 6-1 amb un remat que primer toca lleugerament el meta i després colpejant al pal contrari, acaba entrant dins.


Fitxa Tècnica:

RCD Espanyol: Pol, Solanelles, Maxi, Marc Roca, Lluis, Patrick, Kike, Albert López, Andreu, Eric, i Ivan Écija.
Substitucions: Sergi Gamisans i Torito per Andreu i Kike, m. 41; Sandro i Samper per Albert i Marc Roca, m. 52; Alfredo i Iago per Solanelles i Lluis, m. 61; Kike i Andreu per Eric i Ivan Écija, m. 67.

Premià CE: Jordi Suils, Juba Abdi, Javier Banegas, Daniel Del Camino, Alessandro Guarino, Gerard Xalabarde, Alfredo Sotelo, Aleix Armero, Ricard Julià, Dennis Vallés, i Nasko Lenkov.

Àrbitre: Raul Calle Martínez de la delegació de Barcelona.

Gols: 1-0: Eric, m. 8; 2-0: Andreu, m. 10; 3-0:Ecija, m. 41; 3-1: Juba, m.49; 4-1: Gamissans, m.63; 5-1: Eric, m. 65; 6-1: Gamissans, m. 79.

Incidències: Encontre corresponent a la setena jornada de lliga de la Divisió d’Honor Cadet disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Partit disputat amb il·luminació artificial. Temperatura fresca, ambient humit, i alguna roïna molt minsa de tant en tant, pràcticament sense que el líquid element fes acte de presència durant tota la tarda a Sadrià. En les files del Premià, l’ex jugador del futbol base espanyolista, Juba Abdi, autor del gol visitant.


CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR CADET

<><>
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
C.GIMNÀSTIC TARRAGONA
18
7
6
0
1
15
4
2
F.C. BARCELONA
16
7
5
1
1
22
3
3
C.E. EUROPA
14
7
4
2
1
14
9
4
R.C.D. ESPANYOL
13
7
4
1
2
16
7
5
C. LLEIDA ESPORTIU
13
7
4
1
2
15
8
6
U.D. CORNELLA
13
7
4
1
2
9
6
7
FUND.P. CATALANA GIRONA
12
7
4
0
3
12
8
8
U.E. SANT ANDREU
12
7
4
3
3
8
8
9
C. ESCOLA F. GAVÀ
8
7
2
2
3
8
11
10UNIÓ F.B. JÀBAC i TERRASSA87223917
11
C.F. DAMM
7
7
2
1
4
10
14
12
C.E. MANRESA
7
7
2
1
4
8
12
13
C.F. BADALONA
6
7
1
3
3
14
16
14
U.E. VILASSAR DE MAR
6
7
2
0
5
7
18
15
PREMIÀ CLUB ESPORTIU
4
7
1
1
5
6
23
16C.E. MERCANTIL37106211
 
 
 



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M