dilluns, 7 de novembre del 2011

EL LÍDER HO PASSA FORÇA
MALAMENT AMB L'OLOT (1-1)





















RCD Espanyol “B”: 1 – U.E. Olot: 1

En un encontre passat per aigua, l’Espanyol “B” no ha pogut superar a un Olot que ha jugat molt millor que els espanyolistes en bastants fases del partit, que tot i encaixar un gol en lliure directe a càrrec de Pirulo, no s’ha vingut avall en absolut i que ha obligat a emprar-se al màxim a Edgar Badia, el millor jugador ahir dels blanc-i-blaus. L’empat establert en el segon temps per Edile amb un gran gol, ha fet justícia i es pot considerar just vist els mèrits d’uns i altres.

L’Espanyol “B” amb les baixes de Zou, Pau Senent, Thievy al primer equip, Bakary, cal sumar la de darrera hora de Tiko Mesina que tot i figurava en la “pissarra” de Sadrià en l’onze titular al final ni tan sols estava en la convocatòria al notar molèsties en el darrer escalfament.

Després d’un quart d’hora de domini altern, amb un xut desviat per part local mitjançant Gabi (el substitut en el darrer moment de Tiko Mesina)i una ocasió visitant després d’una pèrdua de pilota en la línia mitja a càrrec de Cristian Gómez, ha estat el quadre local qui s’ha avançat als quinze minuts quan José Antonio Ruíz López “Pirulo” ha transformat un lliure directe magistralment  a l’escaire.

Però si molts pensàvem que el gol obriria el camí d’un triomf fàcil, no ha estat així. El conjunt de la capital de la Garrotxa, ha disposat de varies ocasions per empatar i fins i tot per capgirar el marcador advers. Primer una centrada de Freixa des de la dreta ha estat rematada per Sala a l’exterior de la xarxa de la porteria d’Edgar.Als 23 minuts la UE Olot ha tingut una doble oportunitat; primer la rematada de cap del davanter centre Hostench rebutjada amb una gran intervenció pel meta Edgar, i el posterior desenllaç de la jugada amb una rematada a boca de canó de Sala que ha tornat a tenir al meta perico com a màxim protagonista rebutjant com ha pogut. 

El domini era ja visitant d’un Olot que ho estava fent força bé, i l’Espanyol no acabava de fer-se amb el centre del camp ni amb el domini del partit i amb un resultat mínim, i amb la pluja com a protagonista del partit, tot plegat no feia augurar bones sensacions cara al desenllaç final del matx. Edgar s’hauria d’emprar a fons passada la mitja hora de joc davant altre rematada de Hostench enviant a còrner i salvant al seu equip del gol de l’empat.

El lateral Freixa es va haver de retirar lesionat al minut 35 de joc. L’Espanyol B ha pogut sentenciar l’encontre en el darrer minut del primer temps: Una passada perfecta de Cristian Gómez picant per sobre el defensor visitant en profunditat per la incorporació de Cristian Alfonso qui ha controlat amb el pit, i encarant el meta Aleix ha rematat lluny del seu abast, amb la mala fortuna que l’esfèrica s’ha estavellat al travesser. Aquesta jugada a bon segur hagués canviat la decoració del partit i potser ara estaríem parlant d’altre resultat molt diferent. Però no ha estat així, i la UE Olot se n’ha anat ben viva al descans i amb la il·lusió de pogué donar la sorpresa en qualsevol moment.  
En el segon temps, als vuit minuts de la represa, Cristian Alfonso ha tingut de nou el segon gol amb un llançament de falta directa que ha tret pel pal curt el meta olotí amb una gran estirada. La rèplica una ocasió de Marc Francolí, l’ex espanyolista, que d’un perillós remat ha estat a punt de marcar salvant de nou el meta Edgar amb una gran intervenció enviant a còrner. En un contracop conduït per l’holandès Zeegelar la seva centrada la talla Berga quan es trobava tot sol C. Alfonso per rematar dins l’àrea petita.

Però els gironins tampoc es quedaven de braços creuats, sinó que de tant en tant deixaven mostres de perillossitat en alguna jugada com clar avis per a navegants. Un servei de cantonada llençat per Granell es passejava per tota l’àrea petita espanyolista sense que ningú toqués l’esfèrica posant la por al cos a la parròquia local.

Per a més inri, Toni Cunill també s’ha de retirar lesionat i va sortir Carles Clerc, ocupant la banda esquerra de la cobertura perica i passant a l’eix Víctor Álvarez. Pirulo tindrà una bona ocasió quan una pilota profunda la controla, dribla la sortida del porter Aleix, es queda sense angle i la seva centrada enrera es tallada per Serra impedint la rematada d’un company.

La UE Olot empatarà l’encontre al minut 64 mitjançant el dorsal 11 Edile. L’exterior de l’Olot es marxarà com una moto de fins a tres adversaris sense que ningú li pugui fer falta trepitjant ja àrea, i d’un xut creuat superarà a Edgar Badia allotjant-se la pilota junt al pal esquerre de la seva porteria. Es intuïa que podia succeir i en efecte ha acabat passant. L’Olot s’ho estava guanyant a pols i era just que tard o d’hora acabessin superant a un Edgar que prou havia fet evitant mals majors en precedents jugades.

A l’Espanyol B amb el pas dels minuts se li ennuvolaven les poques idees que li quedaven en atac i ni tan sols el canvi tàctic de passar a banda Alfonso i ocupar el centre de la punta d’atac Zeegelar o la sortida d’Eric (amb moral després dels quatre gols en l’amistós davant el feble Singuerlín dimarts) variava gens ni mica el decorat d’un partit que cada cop pintava pitjor i més tenint en compta que la pluja s’intensificava cada cop més per estones.

En el tram final del partit, una pujada per l’esquerra en contracop per Zeegelaar que centrant bé per Pirulo, aquest remata alt o un contracop amb pujada per la banda a càrrec de Carles Clerc que marxant-se de dos contraris centra, i Edile (en tots els llocs) talla evitant la rematada.

L’ocasió per fer-se amb els tres punts arribaria al minut 86. Cristian Alfonso xuta a boca de canó i Aleix rebutja amb el peu com pot; el refús li cau a Zeegelaar qui posteriorment xuta, rebota en la cama d’un defensor però pràcticament no varia la trajectòria de l’esfèrica i bloca plàcidament el meta ben situat. 



Fitxa Tècnica:
RCD Espanyol: Edgar Badía, Blázquez, Víctor Álvarez, Canal, Toni Cunill, Sergi Darder, Gabi, Cristian Gómez, Alfonso, Pirulo i Zeegelar.
Substitucions:  Clerc per Toni Cunill, m. 62; Eric per Gabi, m. 65; Paul Quaye per Darder, m. 75.

UE Olot: Aleix, Freixa, Serra, Granell, Juanjo, Abel, Francolí, Roca, Hostench, Sala i Edile.
Substitucions: Berga per Freixa, m. 35; Molas per Roca, m. 70; Sergi per Sala, m. 75.

Àrbitre: Oliver Castaño Coso, de la delegació de Tarragona. Ha mostrat cartolines grogues a Pirulo, m. 18; Blázquez, m. 37, Sergi Darder, m. 73 per part local i a Granell per part visitant.

Gols: 1-0: Pirulo, m. 15; 1-1: Edile, m. 64.

Incidències: Partit corresponent a la jornada 13ena. del campionat de lliga del grup cinquè de Tercera Divisió disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva de Sant Adrià, amb cel totalment cobert, i la pluja com a protagonista en pràcticament tot el desenvolupament de l'encontre, caient amb força en alguns moments del mateix. A la llotja, entre altres consellers, cal citar la presència del President del RCD Espanyol, el senyor Ramon Condal. En les files de la UE Olot, l'ex jugador del futbol base espanyolista Marc Francolí.


CLASSIFICACIÓ TERCERA DIVISIÓ GRUP 5è.
.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
R.C.D. ESPANYOL "B"
27
13
7
6
0
25
8
2
A.E. PRAT
27
13
8
3
2
22
7
3
TERRASSA F.C.
27
13
8
3
2
29
21
4
C.F. POBLA DE MAFUMET
25
13
7
4
2
15
5
5
A.E.C. MANLLEU
23
13
7
2
4
26
19
6
U.E. CORNELLÀ
21
13
5
6
2
17
12
7
F.C. VILAFRANCA
21
13
7
0
6
15
17
8
U.E. OLOT
20
13
5
5
3
20
16
9
C.E. EUROPA
20
13
6
2
5
17
18
10
C.F. GAVÀ
19
13
6
1
6
17
18
11
U.E. RUBÍ
18
13
5
3
5
19
18
12
C.F. BALAGUER
17
13
5
2
6
11
16
13
C.F. MONTAÑESA
14
13
3
5
5
13
21
14
U.E. CASTELLDEFELS
13
12
4
1
7
16
21
15
U.E. VIC
12
12
3
3
6
10
13
16
F.C. SANTBOIÀ
12
13
3
3
7
13
19
17
U.D. At. GRAMENET
12
13
3
3
7
13
21
18
C.F. VILANOVA I LA GELTRÚ
11
13
2
5
6
13
18
19
C.D. MASNOU
10
13
2
4
7
16
25
20
C.F. AMPOSTA
6
13
1
3
9
14
28

7 comentaris:

Anònim ha dit...

no se puede ganar un partido sin un delantero, ayer jugamos todo el partido sin una referencia en ataque, no hubo profundidad ni desmarques de ruptura ni amplitud ni nada que se necesita para ganar un partido contra un rival tan fuerte como el de ayer. ayer edgar nos salvo de la derrota con un inmenso partido, detras canal no esta tan fino como al principio, blazquez muy irregular y cunill no es zou aunque cumple. en el medio campo gomez y darder son la mejor pareja que tenemos pero no estan frescos en ataque porque solo corren y trabajan a destajo para hacer el trabajo que no hacen las 4 figuritas de arriba tipo alfonso y pirulo, que siempre quieren la pelota al pie para hacer sus jugaditas individuales y salir en la prensa, muy individualistas y no piensan para nada en el equipo, y el holandes es muy potente pero esta empanao o fumao, no esta en el partido. y ya no digo nada de paul, salio 15 minutos, hizo 5 faltas y perdio 2 balones que no costaron un gol de milagro, que lo bajen al juvenil por dios. como no cambie la actitud en general del equipo ni vamos hacer liguilla, tiempo al tiempo. yo en mi equipo quiero gente de calidad pero que corran y miren por el equipo, jugadores tipo canal zou gomez darder o bakari.

Anònim ha dit...

Totalmente de acuerdo...jugadores de equipo tipo Gómez o Darder o Canal son los que nos gusta a la afición,que se dejen el alma y trabajen tanto,y que desgraciadamente trabajan por los 4 de arriba que ni atacan chupando ni defienden mirando.Sabéis lo bueno?que el fútbol es tan injusto que estos jugadores hacen 9 jugadas mal y una buena y la buena les sirve para ser endiosados y llegar a 1a tipo c. Alfonso,un jugador de mucho talento pero que pierde casi todos los balones,pero cuando una le sale(porque alguna tiene que salir)ya se dice que es un crack etc etc...señores el fútbol es injusto,y ojalá gente trabajadora y de calidad llegara arriba,no solo los que hacen malabarismos con la pelota y pierden el 95 por ciento

Anònim ha dit...

ayer el equipo no estuvo bien, falto un delantero como referencia y gente que corra en profundidad y no siempre en apoyos para darles la pelota al pie. los mediocentros cuando tienen balon no tienen ningun margen de poder alternar pases, movimientos etc, estan cerrados porque siempre aparecen los c.alfonso o pirulos de turno y quieren la pelotita para ellos al pie y a buscar su momento de gloria, es igual si pierden 20 balones, ya correran los canal blazquez darder o gomez para recuperar la pelota y volversela a dar, y el mister ni mu¡¡ y luegoconvocados al primer equipo¡¡ como van a destacar gomez, darder o senent si solo corren en defensa y estan fundidos en ataque? y si no que me digan como es posible que gomez ayer perdiera 10 balones faciles y alguno de ellos que nos pudo costar algun gol? y porque el futbol de darder no es tan dinamico? pues por esto, porque estan asfixiados de tanto correr para las figuritas¡¡ o somos un equipo o no haremos nada de nada¡ viva edgar y la madre que lo pario porque esta realizando un temporadon despues de comenzar un poco dubitativo, de no ser por el iriamos 5. y canal y cunill tambien muy bien¡¡

Anònim ha dit...

Hola JosepMa.i Cia.Vec que el ambient està una mica calent, pel partit d'ahir al B.però el que m'emprenya, es tan anomim, es que tenen por de possar un nom de guerra, així els podem contestar.als menys el que aigui estat, veien el partit.
Salut i endavant Espanyol.
Figot47

Anònim ha dit...

Pues francamente, yo no entiendo porque siempre se critica tan descarnademente a jugadores como Pirulo o Crisitan Alfonso que pese a su individualidad son los unicos que tienen las ideas claras en ataque, pero en fin, como siempre hay gente que quiere estar en misa y repicando... En mi opinión, deberia haber jugado Taufic Guarch, ya que es el unico delantero centro del equipo o en su defecto un delantero del Juvenil A como por ejemplo Jafar y bueno, la baja de Zou se esta notando demasiado, y por ulitmo aqui parece que los demás equipos no jueguen y hayamos de ganar por goleada y el Olot como equipo serio que es, hizo lo que planeaba defender fuerte y en alguna ocasión meter gol. Pese algunos agoreros y criticones veo al equipo bien y que se clasificara facil para el play-off de ascenso.
CRG

Anònim ha dit...

Independientemente de si ponen el nombre o no lo importante es que todo el mundo es libre de opinar lo que piense sin faltar al respeto, yo soy de los que esta muy deacuerdo con los comentarios que critican a los antes mencionados, trabajan muy poco para el equipo y luego quieren resolver individualmente una jugada tras otra, si el mister no rectifica esto a la larga tendremos un problema y este sera el no quedar con los 4 primeros, ya no digo campeon! Por cierto aqui hay mucho amigo de edgar y canal, que para mi tambien son de lo mejorcito del filial! Hay que ser optimistas, y si todos reman en la misma direccion este filial podra ascender a 2b, amunt espanyol.

Anònim ha dit...

Atención si no ganamos nos vamos a poner nerviosos. Con esta plantilla teniamos que barrer en todos los campos. Llevamos 4 empates seguidos. Tiempo de algun cambio veo a los jugadores muy acomodados.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M