dilluns, 19 de desembre del 2011

EL JUVENIL "B" PER LA VIA RÀPIDA (4-0)

RCD Espanyol Juvenil “B”: 4 -  C.E. Mercantil: 0

Després de dos empats a domicili (Girona i Figueres), el Juvenil “B” de Fran Navarro tornava a aconseguir el triomf en l’encontre que diumenge l’enfrontava a Sadrià al C.E. Mercantil. Els espanyolistes encarrilaren ràpidament el triomf davant els sabadellencs enllestint l’encontre quan al minut 38 anotaren el tercer gol amb el que se’n van anar als vestidors. En un molt fluix segon temps, l’equip espanyolista va anotar el quart gol que tancava la golejada i sumà tres punts més.

La primera ocasió dels espanyolistes ha sigut una rematada de cap de Nico desviada a un centre de Javi per la dreta. El Mercantil ha tingut una molt bona oportunitat quan encara reflectia el marcador l’empat inicial en una falta directa que el meta August amb una molt bona intervenció ha enviat a còrner.

El primer gol espanyolista ha tingut lloc passat el primer quart d’hora quan una centrada passada des de la dreta a càrrec de Fortià és rematada perfectament de cap pel capità Adri. Tan sols tres minuts després, l’Espanyol encarrilava l’encontre amb un segon gol obra de l’altre lateral, Marc Navarro. Amb un xut ras des de fora de l’àrea superava al porter del conjunt sabadellenc.

Abans del tercer, l’Espanyol va tenir una gran oportunitat quan Luis girant-se dins l’àrea va enviar l’esfèrica un pam per sobre el travesser. Adri de nou, va arrodonir el resultat amb un gran xut desprès d’una mitja volta. Els tres gols els havien aconseguit els dos ahir laterals de l’equip i el quart l’aconseguiria Luis que també ha jugat molts partits en la   demarcació de lateral esquerre.

Els arlequinats van pogué reduir diferències tot just abans del descans quan un llançament de falta molt bo des de la dreta va ser rematar al fons de la porteria d’August, però el senyor Rovira Campà no li va donar validesa per posició antireglamentària en la rematada del jugador del Mercantil i el resultat no es va alterar en aquest 3-0 esmentat.

El segon temps va ser molt ensopit. L’Espanyol havia fet ja els seus deures i havia sentenciat el partit. Lògicament va seguir intentant augmentar el compte golejador (i ho va aconseguir), però ja va aixecar considerablement el peu de l’accelerador i les ocasions de perill van ser escasses. Els blaugranes tampoc van pogué fer gaire més davant un marcador tant clar advers en un primer temps força dolent pels seus interessos.

Jugada digne de menció, una molt bona penetració de Marc Navarro que obre a la seva esquerra a Luis que xuta alt. El quart gol va néixer d’una centrada de Javi des de la dreta en un servei de cantonada i davant la passivitat de la cobertura visitant, Luis remata pràcticament a plaer lliure de marca al fons de la porteria.

Fins el final del partit, un mà a mà entre Fortià i el porter sabadellenc, saldat a favor d’aquest darrer i una curiosa acció al minut 86’ en la que Ramon Saavedra fa falta en atac, s’emporta la pilota dribla i supera dins l’àrea l’entrada del porter que amb la mà el fa caure. O falta prèvia, o penal. El col·legiat no va interpretar cap d’aquestes dues consideracions i per no complicar-se la vida en un encontre totalment decidit, va xiular servei de porta.

RCD Espanyol: August, Marc Navarro, Pau Belana, Sergi Coll, Adri, Víctor, Javi, Nico, Cristian, Fortià i Luis.
Substitucions: Salinas per Nico, m. 58; Joel i Ramon Saavedra per Javi i Marc Navarro, m. 67; Robert per Sergi Coll, m. 77.

CE Mercantil: Frederic, Sergi, Agustí, Albert Buza, Jairo Díaz, Joan García, Alejandro, Kevin del Corral, Abel Varón, Enric i Rosel.
Substitucions: Santiago Peña per Alejandro, m. 46; Alexis Martín per Jairo Díaz, m. 65; Francisco Espinosa per Albert Buza, m. 81.

Àrbitre: David Rovira Campà. Ha mostrat cartolines grogues a Nico, m. 7, Luis, m. 74, Fortià, m. 83 i Luis, m.89 per part local i a Alejandro, m. 20, i Jairo Díaz, m. 25 per part visitant.

Gols: 1-0: Adri, m. 18; 2-0: Marc Navarro, m. 21; 3-0: Adri, m. 38; 4-0: Luis, m. 62.

Incidències: Encontre corresponent a la 15ena. jornada del campionat de Lliga Nacional Juvenil, grup setè, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva de Sadrià. Matí amb cel seré, temps assolellat i temperatura freda d’època hivernal.

CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.