dijous, 26 d’abril del 2012

EL JUVENIL "B" CAU A LA CIUTAT ESPORTIVA
DAVANT UN HOSPITALET AMB OPCIONS D'ASCENS (1-2)
















RCD Espanyol Juvenil “B”: 1 – CE L’Hospitalet: 2

Pas enrere.

Derrota del Juvenil B espanyolista en partit disputat el passat diumenge a la Ciutat Esportiva davant un CE L’Hospitalet que va refermar les seves aspiracions a l’ascens a la Divisió d’Honor Juvenil en lluita amb el Gavà (que ja hi té peu i mig) i el Sant Andreu.  

Malgrat un xut de Javi que va passar a un pam del pal esquer, va ser el quadre riberenc qui va colpejar primer quan als onze minuts de joc, el dorsal 7 de l’Hospitalet Pedro Bilbao  - un autèntic malson per la línia defensiva espanyolista -, va obrir el marcador amb un remat creuat des de fora de l’àrea en el que el meta espanyolista Koke podia haver fet força més per impedir el gol de l’Hospitalet.

Les negres perspectives en aquest partit es van començar a fer evidents quan l’Espanyol va tenir que fer front a altre contratemps; Nico als tretze minuts de joc s’hagué de retirar lesionat deixant el seu lloc per Pau Belana. El migcentre havia reaparegut d’una llarga lesió la jornada anterior i de nou ha caigut lesionat.

L’Hospitalet va ser el clar dominador d’aquest primer temps en el que els espanyolistes van donar una pobre imatge després de set jornades consecutives sense perdre. El conjunt riberenc va tenir una molt clara ocasió per posar terra pel mig i marcar el 0-2 quan una falta passada llençada per Héctor Poncelas remata entrant al segon pal lliure de marca, Rubén Fernández i la pilota surt fora a la dreta.

L’equip espanyolista tan sols va disposar d’una ocasió per empatar l’encontre en una centrada des de banda dreta a càrrec de Javi que va rematar de primera Víctor Gómez aturant molt bé el porter de l’Hospi que es llençà a la gespa.

A la mitja hora de joc, l’Hospitalet sentència el partit amb un segon gol. Dins l’àrea i amb un xut creuat que supera a Koke Ruíz, de nou Pedro Bilbao perfora la porteria blanc-i-blava.  Minuts després un xut des de fora de l’àrea del dos visitant, Alan, obliga a intervenir a fons a Koke, rebutjant ara si amb força encert.

L’Espanyol tornaria a ficar-se al partit quan en el 39’ Javi Salinas redueix diferències al aprofitar una centrada de Joel i rematar ficant el cap. Marc Navarro (jugant de lateral esquerre diumenge), va disposar d’una bona opció en un lliure directe, però en aquesta ocasió el seu llançament va sortir per sobre el travesser.

Al poc d’iniciar-se el segon període, l’Espanyol va veure com a Javi se li anul·lava un gol per posició antireglamentària després d’un bon xut de Marc Navarro que no va pogué blocar el porter visitant. Tot i que l’Espanyol va millorar conforme al fluix joc del primer temps, no va donar sensació en la major part del temps que pogués ser capaç de capgirar el marcador advers. L’ocasió més clara per empatar el partit va ser al quart d’hora quan una paret per banda esquerra entre Marc Navarro i Mamadou Sylla, acabà amb la centrada del lateral i a boca de canó, Javi estavella l’esfèrica al cos del porter en una jugada que mereixia el premi del gol.

Però la rèplica de l’Hospitalet no es va fer esperar i als seixanta-cinc minuts de joc  va pogué fer Pedro Bilbao el tercer evitant-lo el meta espanyolista Koke amb una bona intervenció.  Els minuts es van anar exhaurint sense que res fes pensar en una remuntada espanyolista. En els darrers minuts, l’Espanyol més amb el cor que amb el cap va posar setge a la porteria riberenca a fi de cercar l’empat. Luis Vioqué en un ràpid contracop al no veure a ningú a qui passar-li l’esfèrica, se la juga amb un fort xut, però el meta visitant respon amb una bona intervenció. En els minuts de l’afegit l’equip espanyolista es dedicà a penjar pilotes intentant el miracle que finalment no va acabar d’arribar i el conjunt riberenc es va fer amb els tres punts en joc avançant en la classificació als espanyolistes que passen a ser cinquens.        
         



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: “Koke” Ruíz, Joel, Adri, Ríos, Marc Navarro, Víctor Gómez, Javi, Nico, Mamadou, Fortià i Salinas.
Substitucions: Pau Belana per Nico, m. 13; Luis Vioqué per Javi, m. 74. Altres suplents: Sergi Coll, August (p.s.) i Robert.

CE L’Hospitalet: Roger Cabezas, Alan Liesegang, Sergio Mayorga, Mario Ricote, Daniel Mañas, Joaquím Prades, Pedro Bilbao, Rubén Fernández, Xavier Torrent, Ivan Salvador, i Héctor Poncelas.
Substitucions: Agustín Nicolás per Ivan Salvador, m. 51; Pedro Baena per Héctor Poncelas, m. 64; Cristian Membrado per Sergio Mayorga, m. 88. Altres suplents: Joel Garzón (p.s.), i Nicolas Cata.

Àrbitre: José Antonio Molina Fernández, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Albert Riubrugent Expósito i Marc Portero Ariza. Va mostrar cartolines grogues a Jav Salinas, m. 78 per part espanyolista i als jugadors del quadre riberenc Ivan Salvador, m. 38 i a Sergio Mayorga, m. 54.

Gols: 0-1: Pedro Bilbao, m. 11; 0-2: Pedro Bilbao, m. 30; 1-2: Javi Salinas, m. 39.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 29ena. del campionat de LLiga Nacional Juvenil, en el seu setè grup, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el matí de diumenge. Cel molt ennuvolat sense que el líquid element fes acte d’aparició; temperatura suau.   En les files del quadre riberenc, l’exporter del futbol base del RCDE, Joel Garzón Sevilla.    



CLASSIFICACIÓ LLIGA NACIONAL JUVENIL, GRUP 7è.


.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
F.C. BARCELONA "B"
67
28
21
4
3
73
21
2
C. F. GAVÀ
62
29
20
2
7
52
26
3
U.E. SANT ANDREU
57
29
17
6
6
50
32
4
C.E. L'HOSPITALET
54
29
15
9
5
54
32
5
 R.C.D. ESPANYOL "B"
532915866734
6
U.F.B. JÀBAC I TERRASSA
51
29
16
3
10
64
53
7
C.E. EUROPA
482914695545
8
GIRONA F.C. "B"
45
28
13
6
9
56
49
9
C.F. MOLLET U.E.
4029101095052
10
C.E. PREMIÀ
39
28
10
9
9
35
32
11
C.F. DAMM "B"
32
29
9
5
15
39
48
12
U.D. CORNELLÀ "B"
31
29
9
4
16
43
43
13
A.E. PRAT
31
29
9
4
16
40
47
14
C.E. MERCANTIL
26
29
7
5
17
37
65
15
U.E. FIGUERES
25
29
7
4
18
36
55
16
U.D. At. GRAMENET
25
29
7
4
18
47
78
17
C.D. LA FLORESTA
23
29
6
5
18
48
106
18
F.P.E.F. CALELLA
19
29
5
4
20
41
69
 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

El Barça B es realment tan superior a l'Espanyol B com ho reflexa la classificació? Ja que aquest juvenil sembla força lluny del Barça B. Esperem que si aquests jugadors pujant es notin menys les diferencies al Juvenil A.
Sergi

Anònim ha dit...

mal veo los resultados para que este equipo pueda jugar la proxima temporada en el juvenil A ,espero que no todos los jugadores suban.

Josep Maria ha dit...

Aixó mateix vaig sentir a dir del juvenil B espanyolista de la passada temporada, que finalment va quedar a 10 punts del Barcelona, però que durant la temporada sinó recordo malament va estar inclòs a molts més punts, i molts jugadors van pujar al A (Pau, José, Albarrán, Rubén, Aitor, Pablo, Pedro, Jafar, Kilian) i ja veièm que al juvenil A (junt amb els de tercer any que hi quedàven de l'anterior temporada, no li ha anat gens malament de moment...
Salutacions!.

Anònim ha dit...

Completamente de acuerdo Josep Maria, creo que la gente critica por criticar, también era muy malo el juvenil A y ha sido campeón de liga. En cuanto al partido era complicado teniendo en cuenta que por ejemplo Pedro Bilbao y Hector Poncelas ya han participado más de un partido con el primer equipo del Hospitalet.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M