dimarts, 24 d’abril del 2012

ACTES SOCIALS:
PENYA B.B.MONTCADA I REIXAC: PRESENTACIÓ IMATGE CORPORATIVA I MASCOTA



La penya de Montcada i Reixac, ens envia aquest relat de l’acte que va tenir lloc divendres passat a la Casa de la Vila, les fotos i video.


Aquest divendres era el dia marcat en vermell al calendari de tots els pericos de Montcada, era el dia on veuria la llum la nostra nova imatge corporativa, i la nostra nova mascota.

La cita era a la sala institucional de la Casa de la Vila, i vam aconseguir omplir de gom a gom, donant-nos cita una seixantena de pericos amb ganes de veure el naixement del que serà el nostre emblema d’aquí en endavant. Comptem amb la presència de les penyes de Montmeló, Mollet, Escullera, Perico Ferroviari i Blanes. També ens van acompanyar en un dia tan important per la nostra entitat, Alberto Ariza, president de la FCPE i Jaume Martínez, coordinador de les penyes del nostre club i màxim representant del RCD Espanyol en aquest acte.

A més d'una important representació del nostre Ajuntament, Juan Parra regidor de Política Territorial, Dani Moly regidor de cultura, Carmen Porro presidenta d'àrea interna. També hi van assistir, Cristino Garcia regidor del PP i Marta Aguilar, regidora d'ERC. A tots ells, els agraïm molt sincerament la seva presència amb nosaltres en una data tan assenyalada. L'acte va ser presentat pel nostre president David Gerbolés i Alberto Busquets responsable de màrqueting i audiovisual de la nostra penya. En primer lloc presentem la nostra nova imatge corporativa i després la nostra simpàtica mascota, ambdues van ser rebudes amb aplaudiments per part dels assistents.

Després passem a inaugurar la nostra nova pàgina al Facebook i en directe pugem la nostra nova imatge corporativa. A més Sandra Sánchez ens va presentar les noves samarretes de Pericos Mir, tant per a adults com per a nens, totes dues ja les teniu a la vostra disposició i les podreu adquirir al nostre estand el proper dilluns dia de Sant Jordi al carrer Major. Un cop finalitzat l'acte tots els assistents van passar a fotografiar-se amb un desplegable de dos metres que des de divendres passat presidirà tots els actes de la nostra penya amb el lema Fem Penya! Fem RCDE!.

Volem agrair la presència de tots els assistents a aquesta presentació, i a més molt sincerament a Sandra Sánchez, protagonista del nostre anunci sobre l'acte i que ha obtingut prop de 700 reproduccions en sis dies, a més de la seva col·laboració en l'acte d'ahir.



Àlvaro Vázquez, Perico d’Or de Montcada.

Us informem que el guanyador d'aquest any del Trofeu Perico D´Or és Alvaro Vazquez, el jugador de la primera plantilla acudirà abans de la finalització de la present temporada a recollir el Trofeu a la nostra seu, en dia i hora encara per determinar.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

Para gustos colores, evidente, pero la mascota parece cualquier bichito, menos un periquito. EPB

Anònim ha dit...

Ah, pero es un periquito?? Yo me pensaba que era un gusanito...

Anònim ha dit...

Hay que felicitarse, no paran de nacer nuevas peñas en el Espanyol




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M