dijous, 26 d’abril del 2012

GRAN GOLEJADA DE L'ALEVÍ "B"
L'EQUIP ES SITUA PROVISIONALMENT EN SEGON LLOC.
















RCD Espanyol Aleví “B”:  7 – UE Vilassar Mar: 0



Recital de gols dels espanyolistes, i hat-trick d’Amadou.

El RCD Espanyol Aleví “B” va vèncer 7-0 a la UE Vilassar de Mar, ahir a la tarda vespre en partit de lliga disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, avançat a la jornada 27ena. del proper cap de setmana, ja que l’equip espanyolista disputarà un torneig a terres franceses.  

L’equip espanyolista va tornar a mostrar el moment dolç en que es troba i no va donar opció a una UE Vilassar de Mar (cinquè a la classificació) que malgrat el fort correctiu rebut, va merèixer quelcom més ja que va estavellar fins a tres pilotes als pals de la porteria espanyolista. Amb tot, el quadre local va ser just mereixedor del triomf i va sumar una nova victòria que el segueix mantenint per sobre de l’etern rival, el FC Barcelona a la classificació, tot i que els barcelonistes son rival de segon any.

A més, els espanyolistes van voler aconseguir un brillant triomf per dedicar-li al seu company Kilian, lesionat de fractura de tíbia en el darrer encontre a Calella. El davanter espanyolista s’ho mirava des d’una cantonada mostrant el recolzament als seus companys (veure foto).

Amb un Amadou força entonat i efectiu, l’Espanyol cobraria ben aviat clara avantatge en el marcador. Després d’un primer xut d’Adri que va sortir a dos pams del pal esquer (m.5’), i d’un servei directe de falta llençada pel propi Adri, massa centrada aturant fàcil el porter del Vilassar, arribaren les ocasions pel lateral esquerrà que no desaprofità. Primerament al minut 10’ quan finalitza una bona jugada d’atac amb un xut a l’esquerra i després en el 12’ quan un remat d’Adri a boca de canó s’estavella en les cames d’un defensor i el refús li cau al propi Amadou que retallant dos cops dins l’àrea es queda sol lliurant-se del darrer defensor i afusella al porter Tavares. Un minut abans de finalitzar el primer quart, una centrada des de la dreta de Sergi Benítez és rematada de primera per Joan Refusta al fons de la porteria. L’Espanyol ja guanyava 3-0...

En el segon temps, poc després d’una primera rematada del Vilassar a càrrec de Joan Ruíz que atura Ángel Fortuño, l’equip perico elevarà a quatre la diferència en el marcador. Marco Villa engaltarà un potent i col·locat xut que acaba dins la porteria del Vilassar.  El propi Marco Villa tindrà una bona ocasió amb una rematada creuada i rasa que surt a mig metre a l’esquerra. Una combinació de Joel per Soto qui deixa anar un bon tret que rebutja el porter enviant a còrner evitant el cinquè dels espanyolistes. Joel  Toledo en el darrer minut abans del descans, en un pam de terreny després de dos retalls rodejat a la cantonada esquerra, es desfà de l’oposició dels defensors i la seva centrada xut ha de ser treta amb el peu pel porter. 

El Vilassar en aquest segon quart tindria una molt bona ocasió quan un llançament directe de Yeray García s’estavellaria al pal junt a Ángel que intentava cobrir llençant-se, el cantó esquerra de la seva porteria.

En el tercer període, les coses canvien. El Vilassar surt molt més convençut de les seves possibilitats malgrat l’advers 4-0. La primera ocasió després de la represa seria no obstant pels espanyolistes en obrir molt bé Amadou per la incorporació del lateral dret Sergi, qui xuta creuat sortint la bola a un pam del pal dret. El Vilassar estaria de nou ben a prop d’aconseguir el gol també a pilota aturada. Altre cop Joan Ruíz executaria un lliure directe i la pilota s’estavellaria a la base del pal dret.  Només un minut després, el conjunt del Maresme tindria en les botes de Alex Tomàs l’ocasió d’inaugurar el marcador després d’una greu errada de la cobertura espanyolista, recuperació per part del jugador vilasanenc i encarant Alejandro remata tocant lleugera però suficientment l’esfèrica per que acabi colpejant  a la base del pal dret, i el refús de la fusta li cau mansament a les mans del meta espanyolista. 

Aquestes dues pilotes pràcticament consecutives als pals, donen uns instants d’inseguretat a l’equip espanyolista que aprofita el Vilassar per anar-se’n amunt i dominar el joc intentar crear-li problemes als blanc-i-blaus.  En mig del domini visitant, un xut d’Amadou aturat en dos temps pel porter visitant ja que cap espanyolista havia seguit la jugada. La darrera acció abans de finalitzar el tercer quart a càrrec del Vilassar pel dorsal sis, Hemant Díez, qui remata dur rebutjant amb el peu Alejandro. Els blanc-i-blaus més efectius aconseguiran al darrer sospir el cinquè gol quan una falta llençada des de banda esquerra a càrrec de Joan Refusta, és rematada avançant-se ficant el cap, per Amadou, aconseguint el hat-trick. Abans Maxim havia tingut una bona ocasió en rebre de Dani, però la rematada del 9 espanyolista va sortir un pèl creuada.  

En el darrer quart, una bona jugada del Vilassar, finalitzada amb un xut d’Alex Tomás per sobre el travesser. I el sisè de l’Espanyol... Dani habilita per Arnau qui de fort xut que toca el porter però no lo suficient, la pilota acaba entrant per la seva dreta. Fins el final del partit, ja només un equip sobre la gespa doncs el Vilassar negat amb el gol ja havia llençat la tovallola clarament. Un xut potent de Joel que treu com pot el porter, un xut a mitja alçada d’Adri amb una gran intervenció del meta vilasanenc que envia a còrner o un xut de Joel també rebutjat pel porter per la seva esquerra a còrner, son algunes de les ocasions dels locals en la recta final del partit. Finalment, en el darrer minut, Adrián Bernabé executa magistralment un servei de cantonada des de la dreta i aconsegueix la cirereta del pastís anotant amb un llançament directe que es cola dins la porteria del Vilassar.        
       

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er. quart: Ángel; Sergi, Joan Refusta, Amadou; Dani, Marco Villa; i Adri.
2n. quart: Ángel; Arnau, Julen Álvarez, Soto; Dani, Marco Villa; i Joel.
3r. quart: Alejandro; Sergi, Joan Refusta, Amadou; Dani; Adri i Maxim.
Darrer quart: Alejandro; Arnau; Julen Álvarez, Soto; Marco Villa, Dani; i Joel


UE Vilassar de Mar: Carlos Tavares, Alex González, Hemant Díez, Aleix Rogi, Arnau Falgueras, Joan Ruíz, i Ivan Martínez.
Suplents: Aleix Moreno, Yeray García, Yeray Quintana i Alex Tomás.

Àrbitre: Alberto García Rodríguez. Va mostrar cartolina groga al jugador del Vilassar Alex Tomás, m. 33.

Gols: 1-0: Amadou, m. 10; 2-0: Amadou, m. 12; 3-0: Joan Refusta, m.14; 4-0: Marco Villa, m. 18; 5-0: Amadou, m.45; 6-0: Arnau, m. 49; 7-0: Adri, m.59.

Incidències: Encontre avançat corresponent a la jornada 27ena del campionat de lliga del grup segon de Primera Divisió Aleví, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Cel totalment cobert, i petites roïnes durant pràcticament tot el partit amb un pèl més d’intensitat en el tercer quart, temperatura suau i ambient molt humit.     
           
CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP 2n.


.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
U.D. CORNELLÀ
6626213213343
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
6527212411050
2
C.F. DAMM
6326210513442
4
F.C. BARCELONA "B"
6026193413839
5
U.E. VILASSAR DE MAR
4727152107465
6
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
462614487651
7
C.D. SANT GABRIEL
4026131127193
8
U.E. MOLLET C.F.
3826122126158
9
U.E. SANT ANDREU
3626106108790
10
C.E. L'HOSPITALET "B"
292692155780
11
E.C. GRANOLLERS
272683158997
12
U. F. B. JÀBAC I TERRASSA "B"
252674154392
13
F.C. SANT CUGAT ESPORT "B"
2326721747102
14
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
212663175894
15
FUND. P. ESCOLA F. CALELLA
1726521955112
16
U.D. At. GRAMENET MILAN
426112443168



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M