dimarts, 8 de maig del 2012

L'INFANTIL "B" PERD DAVANT EL MERCANTIL (0-2)
I ARA MATEIX ES TROBA FORA DELS 9 PRIMERS















RCD Espanyol Infantil “B”: 0 – CE Mercantil “A”: 2

Nova derrota de l’Infantil “B” que el deixa onzè a manca de dos jornades.

El RCDE Infantil ”B” va tornar a perdre a la Ciutat Esportiva en partit corresponent a la 28ena. jornada de lliga davant el CE Mercantil, en un dolent partit. El quadre de David Fernández queda per primer cop des de la sisena jornada de lliga,  fora dels nous primers llocs que donen el dret de  poder jugar la propera temporada  a la nova categoria Preferent Infantil, ja que només els dos millors classificats en desè lloc pugen a la nova categoria.

Dos gols en el darrer minut de cada temps van acabar amb les il·lusions dels espanyolistes. El joc era bastant igualat amb més domini espanyolista en el primer temps, intentant aconseguir el gol que els posés en avantatge. La primera ocasió local va ser un xut de Juan als 9’ minuts de joc que va rebutjar el meta sabadellenc a còrner. Un llançament de falta a càrrec de Sergi va ser aturat pel porter ben col·locat. L’ocasió més clara dels espanyolistes va ser per Fode quan en la mateixa línia de la frontal es gira i deixa anar un bon xut que surt un pam per sobre el travesser.

Però quan tot semblava que ambdós conjunts marxarien al descans amb l’inicial empat a zero, el Mercantil es va avançar mitjançant Jerián en la darrera jugada del primer període. No fa falta dir que a un equip amb una clara dinàmica perdedora i amb la moral per terra, aquest gol va deixar molt tocat i enfonsat al conjunt espanyolista.

En el segon temps l’Espanyol no va millor malgrat les variacions introduïdes. El Mercantil va saber administrar bé la renda aconseguida i només en un centre xut del migcentre Usman que va rebutjar a còrner el porter del Mercantil va pogué aconseguir l’Espanyol el gol de l’empat. En canvi els sabadellencs ja van avisar meitat del segon temps amb una bona ocasió. El temps s’exhauria i l’equip no semblava capacitat anímicament per aixecar un resultat advers que s’intuïa ja definitiu.

En els darrers instants, el Mercantil va aprofitar una greu errada de Yohanes per ampliar el resultat i marcar el segon que sentenciava als espanyolistes i a manca de dos jornades els deixa prop de l’abisme. L’equip perico s’haurà d’enfrontar aquestes dos jornades al Jàbac i Terrassa (setè) a la Ciutat Esportiva i la darrera jornada a la UE Vilassar (penúltima). El calendari es bastant millor que els seus rivals (la Damm s’ha d’enfrontar a Barcelona i Jàbac, i l’Europa a la Grament i al líder Mataró, mentre que el Manlleu al segon Badalona i Sant Cugat). No obstant, la Damm té encara pendent un encontre davant el Sant Cugat, corresponent a la jornada 27ena.          
  

Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Adrià, Dani Reina, Mateo, Usman, Albert, Yohanes, Guillem Anglada, Joel, Juan, Sergi, i Fode.
Substitucions: Josep per Guillem Anglada, m. 19; Pol i Gaku per Juan i Sergi, m. 36; Bernils per Joel, m.44; Marc Vicente i Joel per Yohanes i Mateo, m. 53.

CE Mercantil: Anthony Assaker, Oscar Calderón, Oscar Virgili, Marc Vilchez, Ricard Pujol, Daniel Albet, Alex Ortega, Daniel Liñares, Marc Heredia, Jerián Parra, i Dídac Mateo.
Suplents:Jordi Massaguer, Jesús Lova, José García, Cofre Bou, David Virgili, i Albert Bonet.   

Àrbitre: Jonathan Garrote Camúñez. Va amonestar amb cartolina groga al local Yohanes, m. 15 i al visitant Jesús Lova, m. 69.

Gols: 0-1: Jerián Parra, m. 34; 0-2: Jesús Lova, m. 69.

Incidències: Encontre corresponent a la 28ena. jornada del campionat de lliga del grup segon de Primera Divisió Infantil, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque el passat dissabte a la tarda.









CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ INFANTIL, GRUP 2n.


.
CLASSIFICACIÓ
PTS
PJ
PG
PE
PP
GF
GC
1
FUND. PRIV. ESP. MATARÓ
72
28
23
3
2
87
21
2
C.F. BADALONA
71
28
22
5
1
89
31
3
F.C. BARCELONA "B"
61
28
19
4
5
75
37
4
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
50
28
14
8
6
70
48
5
C.E. MERCANTIL
45
28
14
3
11
60
50
6
U.D. CORNELLÀ "B"
44
28
13
5
10
65
52
7
UFB JÀBAC i TERRASSA "B"
41
28
12
5
11
58
66
8
F.C. SANT CUGAT ESPORT
41
27
12
5
10
51
47
9
C.E. EUROPA
35
28
10
5
13
46
46
10C.F. DAMM "B"342797115147
11
R.C.D. ESPANYOL "B"
34
28
9
7
12
54
55
12
A.E.C. MANLLEU
332896136065
13
U.D. CIRERA
23
28
4
11
13
41
81
14
C.GIMNÀSTIC MANRESA "B"
20
28
5
5
18
29
62
15U.E. VILASSAR DE MAR "B"162844203979
16
U.D. At. GRAMENET
6
28
1
3
24
28
116

6 comentaris:

Anònim ha dit...

És una llàstima que aquest equip hagi caigut en aquest pou i no es faci res perquè surti d'ell, fa temps que s'havia de haver posat remei, sembla com si tot estubiese decidit per endavant.

En aquestes últimes jornades Fode ja no marca, cosa inèdita, se'n va el davanter centre i no es fitxa a ningú i la defensa fa aigües partit rere partit sense que ningú posi solucions, el lateral esquerre titular lesionat i un lateral dret que s'ha anat , aquestes baixes cal compensar-les i més amb equips de segon any, la defensa és primordial.En aquest partit els jugadors semblen cansats, sense anims i espantats.

Fracàs total de l'entrenador, estan condemnats a perdre la categoria i que l'any que ve s'hagi de recuperar novamnet.Seria la primera vegada en la història del nostre futbol base que l'infantil B no estigui en prefernte.

La responsabilitat és total per a la coordinació del nostre futbol base, per mantenir a l'entrenador i generar aquest ambient perdedor sense recuperació posible.Al final de temporada crec que s'hauran de depurar responsabilitats i fer una renovació total per a la propera, no crec que amb aquest corp tècnic es pugui aspirar a estar en divisió d'honor.

És molt el patiment de les famílies setmana rere setmana i la impotència de no poder fer res davant d'una gestió desastrosa.

Anònim ha dit...

Esperem que es guanyin els dos propers partits i que els altres punxin, és dur dir-ho d'aquest equip, però és la crua realitat.

Anim i visca L'Espanyol.

Anònim ha dit...

Todo tiene un fin y en este caso este fin ha llegado.Ni antes eran tan buenos ni ahora son tan malos.

Han sido tres años de alegrias y exitos ahora uoca fracasos y sufrimiento,de los fracasos tambien se aprende y son la salsa del futbol,te hace ser fuerte.

Estos chavales se les ve que juegan sin alegria ni confianza,incluso cuando celebran un gol.Les da mucho miedo fallar.

Espero puedan mantener la categoria preferente para el Alevin A de sste año,no se merece despues de ganar la liga este palo.

Animo a todos lo conseguireis.

Anònim ha dit...

Aixo te molt mala pinta,crec que han de baixar jugadors del infantil a y salvar la categoria o l'equip al complert.

Fer cambi per cambi,lo important es salvar la categoria i esta clar que aquests nens no podran,es aixi.

Quina llastima d'equip,no se lo que pasara a final de trmporada pero te mala pinta,algu pagara els plats trencats.

Anònim ha dit...

Este año esta perdidio pero el que viene si quieren quedar entre los cuatro primeros de su grupo y pasar a preferente tendra que haber nuevas incorporaciones.Creo que los que se han incorporado este año no han dado la talla y han hecho bajar el nivel del equipo,los fichajes no han sido acertados.

Y sobretodo se ha notado en la segunda vuelta apenas ha habido banquillo,con las bajas de dos jugadores y ka lesion de otro.Se ha notado mucho,no se han metido goles y sobretodo se han encajado muchisimos.

Creo que es equivocarse el echarle toda la culpa al entrenador,hace lo que puede con lo wue tiene.

Es mi modesta opinion.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb tu 100%, els fitxatges i baixes tenen la gran malloria de la culpa dels mals resultats i el poc rendiment d'aquest any.Las baixes s'havien d'haver cobert com a mínim, no es pot tenir una banqueta tan excasa. som l'Espanyol i podem escollir.

És una putada que l'any que ve hàgim de jugar a primera i no en prefent, no s'ho mereixen la canalla del aleví A amb la gran temporada que han fet.

Ara l'entrenador ha de llevar-li la pressió a aquests xavals i mirar de guanyar els dos partits que queden, seria un desastre no ser a preferent l'any que ve i que altres com Cornella, Damm etc SI.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M