dijous, 2 d’agost del 2012

GOLEJADA DEL JUVENIL "A" EN UN EXÒTIC AMISTÓS

RCD Espanyol Juvenil “A”: 7- Yasu High School: 1

S’imposen en el segon temps.

El RCD Espanyol Juvenil “A” va vèncer clarament 7-1 al conjunt japonès del Yasu High School,  en l’exòtic amistós que va tenir lloc ahir vespre al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque; era el primer compromís del vigent campió de lliga i copa juvenil en aquesta pretemporada 2012/13.

En el primer període el quadre japonès va plantar cara i tan sols es va marxar als vestidors amb una mínima desavantatge de 2-1. El conjunt perico va dur la iniciativa en tot moment i seves van ser les primeres ocasions: Una ocasió de Jafar que va treure amb el cap sota pals un defensor, o una escapada també del ghanès que va acabar amb un tret que va treure espurnes del travesser. Un xut del central Eric va obligar a intervenir al meta nipó.

Jafar va obrir el marcador abans dels deu minuts de joc en culminar una acció d’atac espanyolista. Als divuit minuts va tenir lloc el primer llançament dels visitants blocant José sense problemes. Als vint-i-cinc minuts Mamadou va fer el segon en rematar de xut creuat ras un contracop local. En els darrers minuts els japonesos van sovintejar molt més l’àrea espanyolista i un perillós remat creuat que es va marxar a la dreta del canari José va ser el pròleg del gol visitant que reduiria distàncies mitjançant el seu dorsal vuit, en rematar una passada de la mort des de la dreta dins l’àrea espanyolista.

En el segon temps, l’Espanyol no va donar opció i els gols van anar caient un darrera altre. Tot i que la primera acció de perill va ser visitant amb un xut creuat a la dreta, va ser l’Espanyol mitjançant Maxi, qui ampliaria l’avantatge en rematar una pilota morta conseqüència d’un servei de cantonada llençat per Domi.  Als vint minuts del segon temps, Merino és objecte d’un clar penal al driblar al defensor. L’executa Jafar amb precís llançament ajustat al pal.

Torito va pogué fer el cinquè, quan després d’un bon control dins l’àrea i escorat a la dreta, deixa anar un potent tret que s’estavella a la base del pal esquer. Però el cinquè gol acabaria arribant de les botes de Jafar, que dins l’àrea remata en una embolicada jugada i la pilota plorant acaba dins la porteria.  El sisè va ser anotat per Domi Berlanga quan buscant forat i lliure de marca envia l’esfèrica a l’esquerra del meta japonès culminant un bon contracop.

Abans del darrer gol, dues ocasions, per Kilian (xut desviat) i Jafar (xut que es torna a estavellar a la base del pal, en aquesta ocasió al dret). El setè arribaria un minut abans dels noranta reglamentaris quan una passada en profunditat de Torito acaba als peus de Kilian que no perdona i de xut ras ajustat a la dreta, tanca la golejada.

RCD Espanyol: José; Albarrán, Eric Bertrand, Nico Pandiani (a prova procedent del Premià Juv), Cosano (Puente Genil); Pau Belana, Joan; Moha, Mamadou, Kilian; i Jafar.
2n. temps: Koke; Arroyo, Eric Bertand, Maxi, Romano; Víctor, Merino; Moha, Mamadou, Torito; Domi. Substitucions: Jafar per Moha, m. 55; Kilian i Joan per Eric i Mamadou, m. 72.

Gols: 1-0: Jafar, m. 9; 2-0: Mamadou, m. 25; 2-1; 3-1: Maxi, m. 56; 4-1: Jafar (pen.), m 66; 5-1: Jafar, m. 76; 6-1: Domi, m. 78; 7-1: Kilian, m. 89.