dijous, 2 d’agost del 2012

SENTIMENT PERICO INICIA LA SETENA TEMPORADA

Torna Sentiment Perico. Enceta la seva setena temporada a la xarxa de xarxes. Aquest cop m’ha costat més del habitual tornar a reintegrar-me a les funcions d’aquest modest projecte. La manca d’il•lusió i les escasses perspectives que la gestió en algunes parcel•les de l’entitat porten a terme els dirigents de la institució, i el desgast propi del pas del temps, m’ho han fet rumiar més del compte.

Aquest projecte té com tot a la vida data de caducitat. No pretenc en absolut despertar el fàcil elogi de l’habitual lector. En absolut. Tan sols avisar que això no durarà eternament, i mentre, esperem que algú en la parcel•la de la informació del futbol base agafi oportunament el relleu. Encetarem aquesta setena temporada amb les mateixes premisses que ha tingut aquest mitja: Espanyolisme, independència total, i esperit crític, doncs una entitat sense autocrítica, està condemnada al fracàs. Per aduladors a bon segur ja n’hi ha de sobres a Can Perico i a tot arreu. Al mateix temps, reivindicar un cop més el que hauria de ser la pedrera com a base esportiva (i econòmica) d’un projecte esportiu de l’entitat. Més si tenim en compte tot el succeït i que ja en parlarem oportunament amb temps i calma, doncs tenim molts dies per endavant fins que comencin les competicions de manera oficial. I com no, les nostres noies. Aquelles que malgrat retallades constants, demostren el seu sentiment envers aquesta entitat i el seu compromís tot i els contratemps i les dificultats. I la nostra afició a nivell de penyes i socis, autèntics actius d’aquesta societat. Aquests i no altres son els únics i veritables motius de l’existència d’aquest mitjà totalment altruista. I començaré com vaig finalitzar al mes de juny. Amb el nostre Juvenil A, joia de la corona del futbol base. Abans, això si, l’agenda per si algú de vosaltres ens vol acompanyar a partir d’avui a la Dani Jarque...



4 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvingut! No t'estavlviïs cap impertinència quan calgui, si us plau. EPB

Josep Maria ha dit...

Sempre que calguim EPB! Sempre que calgui en defensa del nostre club i sensa mirar contra qui sigui, sempre es clar de manera subjectiva observant la realitat des dels ulls de qui escriu aquestes línies que pot o no coincidir amb el pensament de la resta d'afició perica. Naturalment, per això també cadascú, sempre amb respecte, pot dir després la seva en els comentaris a peu de pàgina.
Salutacions!.

Anònim ha dit...

És molt bó saber que comença una nova temporada. Ja tenia ganes de començar a saber més del futbol base. Agraïria que ens expliquesis tot allo que sapigues del que a passat amb el B, des de perque han marxat en darder o en pau senent, o fins i tot com es que en rufo quan ja era del filial va marxa al malaga.
Gràcies Josep Maria
Sergi

Anònim ha dit...

Hola Josep Ma.:Benvingut a la teva casa i espero que les vacances han sigut mot bones i en especial de carregar la motxila pel proper curs, que sira molt dur.
Una abraçada i ben tornat a la teva de casa d'
informar.
Aixó de trobar-te en el pensament unic, es molt frequent en estes terres de la Costa, ells no tenen cap mena més d'adjetius.
Salut i endavant RCDE.
Figot47




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M