divendres, 3 d’agost del 2012

L'ESPANYOL "B" SUPERA AL
REUS DEPORTIU EN UN DISCRET ENCONTRE








RCD Espanyol “B”: 2 - Reus Deportiu CF: 1

Segona remuntada del filial a la pretemporada.

El RCD Espanyol B ha vençut per la mínima a un dels rivals del grup tercer de Segona Divisió B, el Reus Deportiu. El conjunt reusenc s’havia avançat en el marcador en el primer quart d’hora, acabant remuntant el conjunt de Raul Longhi.

El tècnic del filial espanyolista ha alineat a un onze en el que tan sols el seu meta, Edgar Badía, continuava de la passada temporada. La resta, tots jugadors nous d’aquests escandalosos quinze fitxatges efectuats per aquesta temporada. Una autèntica barbaritat. I prova d’això és que el primer temps ha estat molt dolent. Només per pogué ensamblar totes les peces tractant-se de jugadors que mai havien jugat junts abans de l’amistós davant el Taradell a Ribes, ja resulta prou complicat pogué precisar quin pot ser el rendiment i objectiu d’aquest grup. En el segon temps, amb jugadors ja que han pertangut a l’entitat perica, més conjuntats, l’equip perico milloraria en quant a domini i joc, acabant fent-se amb el triomf.

L’equip perico que tan sols tindria una oportunitat producte d’un greu error del meta visitant que no bloca una pilota, veuria com seria el Reus Deportiu qui als nou minuts de joc tindria la gran ocasió per avançar-se en el marcador quan després d’una errada en defensa, un davanter reusenc es queda tot sol marxant-se a porta i sensacional Edgar Badía es fa amb la bola en l’u contra u. Només tres minuts després, arribaria el gol visitant; Imaz, d’un gran xut, aconseguiria batre al guardameta perico.

De l’Espanyol del primer temps, poques coses hem vist. Un parell de jugades individuals del brasiler Elton acabades amb xuts en la frontal forts però amb poc èxit, i una falta penjada que Seguín al remat s’entreté i no culmina en la seva bona posició.

L’empat arriba com a conseqüència d’una molt desgraciada jugada del Reus Deportiu. Duran en l’intent de rebutjar ficant el peu, remata sobre la seva pròpia porta amb els pitjors efectes possibles. Amb empat a un gol, i un pobre joc s’arriba al descans.

En el segon temps, amb Paul Quaye i Miravent a la medul·lar i amb jugadors com Carles Clerc, o Jorge, l’Espanyol B aconsegueix imposar un major ritme de joc, dominar més la pilota i donar una millor imatge. El davanter Pino a la mitja volta portaria perill en una rematada que surt a un parell de pams del pal dret. Seria precisament l’ex de la Gimnástica Segoviana, qui aconseguiria el gol del triomf culminant amb un bon remat creuat a la dreta. Armero superant a Taranilla qui veuria posteriorment la cartolina al intentar aturar-lo en falta, tindria una bona opció per augmentar l’avantatge però el seu xut final es marxa per sobre no veient sol a la seva esquerra a Merchán que seguia la jugada.

En el minut 82, Sánchez Aparicio no podia passar sense ser també protagonista i mostraria una molt rigorosa cartolina al central Héctor (que ja n’havia vist una anteriorment) i deixaria a l’equip espanyolista amb deu jugadors els pocs minuts que mancaven pel final. El Reus tan sols tingué en aquesta recta final de partit una ocasió producte d’una indecisió de Germán en la seva sortida, ben resolta per la cobertura espanyolista.


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol B: Edgar Badía, Iván Moya, Seguín, De Amo, Lobato, Mario Ortiz, Fran Miranda, Moran, Elton, Ivan Sales i Cubillas.
2n. temps: Germán, Nacho Heras, Héctor, Ferran, Carles Clerc, Paul Quaye, Miravent, Merchán, Jorge, Armero i Pino.

Reus Deportiu: Ángel, Edu Vives, Durán, Sergio León, Dani Arguilaga, David Sangrà, Beñat, Prades, Moran, Guaita, i Imaz.
Suplents: Damià Fernández (p.s.), Taramilla, Socias, Ferrán, Nando, Pedrito, Riki, Alex López, Rubén Fonte, Marqués, Masque, i Pallisé (p.s)

Àrbitre: José Emilio Sánchez Aparicio. En un partit fàcil per arbitrar, s’ha complicat la vida expulsant a Héctor amb una molt rigorosa segona cartolina (58’ i 82’). També el visitant Taranilla, ha estat amonestat.

Gols: 0-1: Imaz, m. 12; 1-1: Durán (pròpia porta), m. 28; 2-1: Antonio Pino, m. 67.

Incidències: Encontre amistós disputat en el camp primer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. A la llotja, el President del RCDE, Ramon Condal, el màxim accionista de l’entitat, Daniel Sánchez Llibre i altres responsables de la institució com el màxim cap de l’àrea esportiva, Germán de la Cruz.



3 comentaris:

Anònim ha dit...

En fin, esto es patetico, apenas 3 o 4 jugadores del filial y del juvenil y algunos apenas jugaban, todo lo demás jugadores fichados que no mejoran en nada a los jugadores del juvenil, eso si que dan buenas comisiones a German De la Cruz, el tal Garcia, Planes y Pochettino. Los unicos salvables podrian ser Merchan y Elton y tengo muchisimas dudas, el B de dejado de ser un filial para convertirse en un negocio para los comisionistas.

Anònim ha dit...

Que malos y que bochorno de equipo, esto es muy patetico señores. Esto no es nuestro filial, es un grupo de futbolistas que visten el escudo del espanyol por decision de 4 chupatintas peseteros que se han cargado todo lo que tiene que representar un filial, futbolistas criados en la ciudad deportiva que hayan mamado lo que es el nostre sentiment. Aunque hagan campeones nunca me sentire representado por estos futbolistas. A proposito, que sigue haciendo quaye en el filial? Ay pochettino como se te ve el plumero, Dios quiera que te queden pocos dias en nuestro club porque eres la autentica lacra junto con planes y de la cruz de nuestro espanyol

Anònim ha dit...

Cuanto añoro al profesor sergi darder, esto no sera igual nunca mas sin su futbol.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M