dimarts, 6 de novembre del 2012

ARNAU BAQUÉ PRESENTA AVUI LA SEVA CANDIDATURA

El candidat a la presidència del RCD Espanyol SAD, Arnau Baqué Roig ens va enviar ahir aquesta nota informativa de l'acte de presentació oficial de la seva candidatura que tindrà lloc aquesta tarda a l'Hospitalet. Reproduïm aquesta nota enviada als mitjans.

(5/11/2012)
Arnau Baqué Roig (Barcelona, 29 de gener de 1.983).  Com a soci nº 12.023 i accionista del RCD ESPANYOL DE BARCELONA, S.A.D. em disposo a iniciar el repte més important de la meva vida i tanmateix, en un exercici de responsabilitat, sanitat democràtica i espanyolisme, m’omple d’orgull liderar la candidatura “Cor Blanc-i-Blau”, que té com a objectiu iniciar una etapa de canvi en un context de crisi institucional profunda a nivell econòmic, social i sobretot esportiu. Intentaré aportar una nova perspectiva i una visió molt més propera al soci i aficionat, comprometent-me a defensar a ultrança els valors de solidaritat, respecte, lluita, coratge i valor que representa el Club.
Apostem per una vessant molt més professionalitzada, jove i dinàmica que ens permeti assolir tots aquells objectius que mai hauríem d’haver renunciat amb tanta facilitat i tornar a tots el sentiment d’orgull i satisfacció de pertànyer a una històrica i centenària institució com la nostra.
L’acte de presentació de la candidatura tindrà lloc demà dia 6 de novembre de 2.012 a les 18,30 hores al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord, situat a l’Avinguda de Manuel Azaña, número 21-23 de L’Hospitalet de Llobregat (Barcelona).

Moltes Gràcies a tots i Visca L’Espanyol!!!!!





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M