dimarts, 6 de novembre del 2012

TERCER TRIOMF COM A LOCAL DEL CADET "B" (2-1)

RCD Espanyol Cadet “B”: 2 -  AE Prat: 1


Victoria mínima però suficient per sumar tres nous punts la que va obtenir el Cadet “B” davant la AE Prat el passat dissabte en un partit en el que els espanyolistes es van avançar amb un 2-0 disposant d’ocasions per sentenciar el partit. No ho van fer i el gol pratenc va donar incertesa al marcador doncs l’Espanyol no va encertar amb un tercer que hagués deixat sense cap tipus de possibilitat a l’equip d’El Prat.   

El quadre de Rafa Beltrán es va avançar ràpidament quan en prou feines es duien vuit minuts de joc en una jugada ràpida en la que Erik Sarmiento pel centre de l’àrea se’n va superant la sortida del porter pratenc i tot i que aquest l’agafa (hagués pogut ser vermella), el col·legiat no assenyala res i marca tot i els esforços del dorsal sis Peñalver per evitar el gol en el seu intent de rebutjar.

Erik Sarmiento destacant altre cop com va succeir davant l’At. Poble Sec, va fer una molt bona jugada regatejant al seu adversari i xutant a porta, obligant al meta a intervenir amb encert. El Prat també tingué una molt bona ocasió però la rematada final sortí per sobre el travesser de la porta defensada per Jaime.

Doble canvi introduït per Bertran en el minut 24 entrant Joel Sierra i Marc Crespo per Juli i Sergi Donaire (de lateral en aquest encontre). Posteriorment el 12 espanyolista Joel Sierra cauria lesionat i s’hagué de retirar tan sols quatre minuts d’haver ingressat al terreny de joc, sent substituït per Roberto Toro.  

L’Espanyol marcaria el segon després d’una bona combinació al primer toc rebent De Juan dins l’àrea i amb una molt bona definició, bat al porter pratenc.  La darrera jugada de perill fou una rematada d’Erik Sarmiento que surt a l’esquerra del meta visitant a còrner.

En el segon temps, variacions, entrant Víctor Fernández i Joan de la Hoz. El primer a porta fou un xut de Roberto Toro. Però qui aconseguiria marcar seria sorprenentment l’Associació Esportiva Prat en una arrencada per velocitat que es marxa un dels seus jugadors  deixant en evidència a la cobertura espanyolista i aconsegueix el quadre pratenc reduir la diferència gràcies a aquest gol de David Costa al poc de l’inici del segon temps.

Un defensor visitant, Bascuñana, salva al seu equip del tercer  gol espanyolista en una jugada en la que els blanc-i-blaus estigueren a punt d’aprofitar-se d’una errada defensiva dels pratencs. En aquesta fase de partit el partit té menys ritme doncs sovintegen les substitucions (entren  Ricard i Juli altre cop per Roberto Toro i Erik, i posteriorment altre cop Roberto Toro i Gerard Nolla per Joan i Marc Crespo,  i finalment Sergi per Kevin, a manca de quatre minuts per la fi del partit).   

Esmentar dues jugades en les que els espanyolistes podien perfectament haver ampliar el marcador; una centrada de Fernando de Juan que va rematar Crespo sortint la pilota a còrner, o una jugada individual de Juli que tot sol dribla la sortida del porter i quan ho té tot a favor engalta un xut que s’estavella al travesser (78’). Al final, 2-1 en un discret partit davant un Prat que resistí bé als blanc-i-blaus, que no obstant, van fer mèrits per fer-se de manera merescuda amb els tres punts tot i que sense excessiva brillantor.  
   
El quadre espanyolista ha vençut en els tres encontres disputats com a local, mentre que lluny de la Dani Jarque no ha passat de l’empat (al Narcís Sala i a Sta. Eulàlia). El proper dissabte al Mpal. del Molí, l’equip perico tindrà una veritable prova de foc, doncs visita al líder, sòlid i destacat, el CF Can Vidalet.  



 
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Jaime, Sergi Donaire, Kevin, Mariano, Cesar Mont, Martí, Eric Sarmiento, Fernando de Juan, Juli, Alex Bermejo i Gerard Nolla.
També: Joel Sierra, Marc Crespo, Roberto Toro, Víctor, Joan, i Ricard. Altre suplent: Raul Aroca (p.s.)

AE Prat: Eric Ordóñez, Alexis Navarro, Ferran Luengo, Carlos Lobelles, Iván Bascuñana, Daniel Peñalver, Kevin Gómez, David Costa, Manel García, Aitor Salas i Johnny Núñez.
Suplents: Andrés Felipe, Matías Moro, Sebastián Londoño (p.s.), Daniel Gallego, Kilian Penelas, i Pau Acosta.

Àrbitre: Xavier Codina Casanovas. Va mostrar cartolines grogues a Cesar Mont, m. 78, per part espanyolista i a Alexis Navarro, m. 57, per part visitant.  

Gols: 1-0: Eric Sarmiento, m.8; 2-0: Fernando de Juan, m. 31; 2-1: David Costa, m. 42.

Incidències: Encontre corresponent a la cinquena jornada de lliga al grup quart de Preferent Cadet, disputat la tarda vespre de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb il·luminació artificial.



CLASSIFICACIÓ PREFERENT CADET, GRUP 4rt.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.F. CAN VIDALET
155500216
2
U.E. SANT ANDREU
135410155
3
R.C.D. ESPANYOL "B"
115320173
4
C.F. DAMM "B"
105311145
5
C. ESCOLA F. GAVA "B"
1053111512
6
U.D. UNIFICACIÓN BELLVITGE
105311129
7
ASS.ESP. JOSEP MARIA GENÉ
9530298
8
C.F. SANTA EULÀLIA
8522186
9
C.F. UNIFICACIÓ LLEFIÀ
652031315
10
C.F. BADALONA "B"
45113109
11
A.E. PRAT
4511368
12
C.E. L'HOSPITALET
45113513
13
C.D. SANT GABRIEL
3410346
14
C.F. POBLE SEC At..
341031224
15
ARRABAL-CALAF DE GRAMENET
15014518
16
C.E. EUROPA "B"
05005524





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M