dimecres, 7 de novembre del 2012

L'INFANTIL "B" RENYIT AMB EL GOL: EMPAT EN EL DARRER
SOSPIR, DESAPROFITANT GRAN QUANTITAT D'OCASIONS









RCD Espanyol Infantil “B”: 1 – UE Quart “A” : 1


Sense sort cara a porta.

Increïble la mala sort i desencert en els metres finals (cal dir-ho també), que va tenir l’Infantil “B” entrenat per David Fernández en el partit que l’enfrontà als gironins de la UE Quart a la Dani Jarque el passat dissabte. L’equip perico va posar setge a la porteria visitant –sobre tot en el segon temps i a la desesperada després del gol gironí – i va gaudir d’una quantitat tant enorme d’ocasions de gol que sembla mentida que en aquest partit se li pogués escapar el triomf. Al contrari, va esgarrapar un punt quan ja el temps s’exhauria pràcticament, en la darrera jugada, amb varies rematades i sense que l’autor del gol hagi pogut ser clarament identificat entre Miguel o Nacho que rematà quan la pilota havia o no travessat la línia de gol.

Ja als cinc minuts de joc, l’Espanyol posà a prova al meta del Quart amb un tret que rebutjà a còrner. Una de les poques ocasions dels visitants, una pilota servida des de l’esquerra i rematada pel gironí Rocha de cap,  fora i bastant ajustada.  L’Espanyol ho provà amb un lliure directe executat per Xavi Galán que aturà el porter del Quart. Els gironins, superiors físicament al ser infantils de segon any, s’empraren en algunes jugades amb bastant força al límit del reglament, com a prova  les quatre cartolines que van veure tractant-se d’un partit d’infantils.

El dorsal 7 del Quart, Marc Rocha, fou qui aparegué  sempre en les jugades d’atac dels gironins. En un contracop tingué una bona opció culminant una bona jugada però aturant el meta Manel amb seguretat. En les acaballes del primer temps el Quart va disposar de l’acció de més perill amb un contracop en el que l’esmentat jugador se’n va cap a porta tot sol, però es tanca a l’hora de superar al porter Manel qui molt bé cobreix l’angle curt i evita el gol visitant.  L’Espanyol ho havia intentat amb un xut des de fora de l’àrea a càrrec de Castillo que surt fora fregant el pal esquerre, en altre xut del mateix 9 espanyolista que també surt fora.

En el segon temps, diversos canvis en l’equip de David Fernández, i un dels resen ingressats, el davanter Toni Paredes, tindria la primera de les grans oportunitats del espanyolistes en aquest segon període. Un u contra u davant el meta del Quart, estavellant-li la pilota al seu cos el davanter local.  Ho intentà l’Espanyol de totes maneres, però sempre per una o altre història el gol no arribava.  Inclòs estavellant l’esfèrica al pal esquerre a mitja alçada després de tocar lo just el porter del Quart en una rematada de Marc Rodríguez. En un servei de cantonada, remat a boca de canó del central Nacho, la pilota rebota en un company, Sergi Serrano, i el refús li cau a Toni que tot sol remata incomprensiblement fora.  En altre acció espanyolista Sergi Serrano centra des de la dreta i Marc remata per sobre el travesser.

La pilota no volia entrar i el que passa quan es perdona tant... Una falta d’entesa en una pilota endarrerida entre el porter i Nacho que el primer intenta tornar-li i més llest i ràpid recupera un jugador del Quart culminant Mahamadou dins l’àrea petita a plaer i aconseguint donar la sorpresa.

L'Espanyol no volia ni devia perdre aquest partit i es bolcà amb tot,  a l’atac sobre la porteria del Quart. En un dels pocs contracops dels gironins mitjançant Mahamadou van estar a punt de donar l’ensurt sentenciant el partit. Però qui va gaudir de les més clares oportunitats foren els locals. Com una penetració de Toni que no pot culminar Arnau Giralt en mig d’un embolic dins l’àrea,  o una greu errada del meta del Quart en la seva sortida per alt, quedant-li la bola a Arnau Giralt un pèl enrera i quan l’agafa trovant-se dins l’àrea i sense porter, triga en rematar donant temps i la pilota tampoc acaba entrant en mig d’altre embolic.

Els minuts passaven i persistia el 0-1... Una internada de Toni marxant-se de dos jugadors i entrant pel centre acaba topant-se amb la sortida del meta al que l’intenta batre, però altre cop el remat del davanter perico acaba sent rebutjat pel porter visitant.

Faltes, serveis de cantonada, varies jugades embolicades amb tots els jugadors dins l’àrea, fins que ja en el temps d’afegit es llença un servei de falta a càrrec de Josep, remata de cap Toni, i increïblement torna altre cop a topar-se amb la gran intervenció del porter que rebutja. La bola li cau a Miguel qui d’esquenes ho intenta amb una xilena, que colpeja a la base del pal, es passeja per la línia de gol superant parcial o totalment la línia de gol i Nacho Orteu incorporat a l’atac, endinsa la pilota al fons de la porteria del Quart aconseguint l’Espanyol el gol de la igualada,  in extremis.

El col·legiat Juan Manuel Pelegrín va otorgar el gol al migcampista Miguel, interpretant que quan rematà Nacho Orteu la bola ja havia superat la línia de gol; no ens ho va semblar així en el camp, però l’enorme distància del camp tercer de Sadrià i els dubtes al respecte compartits amb els pericos que presenciaven l’encontre,  no ens permet pronunciar-nos amb suficient rigor sobre el tema, donant per tant vàlida en aquest cas la versió oficial del col·legiat davant el dubte més que raonable.    



Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Manel, Bruno, Joan Rojas, Jordi, Nacho Orteu, Miguel, Marc Rodríguez, Joan Bergé, Alex Castillo, Xavi Galán i Marc Samper.  
Substitucions: Arnau Giralt, Josep, Toni i Sergi Serrano, per Joan Bergé, Alex Castillo, Xavi Galán i Marc Samper, m. 36; Sergi Boira i Aleix per Jordi i Bruno, m. 44. En el 61 torna a entrar Joan Bergé. Altre suplent: Aitor (p.s.)

UE Quart: Rafel Blanquera, Alex Pérez, Guillem Gauchia, Marc Rocha, Pau Aguiló, Mahamadou Kontheh, Enric Bagué, Adrián Herrera, Jordi Giménez i Oriol Tarrés.
Suplents: Eudard Iancu (p.s.), Roger Corominas, Ferran Haro, Juan Silva i Albert Sala.

Àrbitre: Juan Manuel Pelegrín Martín. Va mostrar cartolines grogues a Nacho Orteu, m. 69 per part espanyolista i a Guillem Gauchia, m. 12, Adrián Herrera, m 48, Juan Silva, m. 65, i Ferran Haro, m. 66 per part visitant.

Gols: 0-1: Mahamadou Konteh, m. 60; 1-1: Miguel, m. +70

Incidències: Encontre corresponent a la setena jornada de lliga al grup segon de Preferent, disputat la tarda de dissabte a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, camp tercer.


CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP  2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
C.F. DAMM
197610370
2
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
1876012310
3
C.E .ESC. FUTBOL MATARÓ
167511319
4
C.F. LLORET
167511238
5
GIRONA F.C.
167511216
6
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
1575021711
7
E.C. GRANOLLERS
127403118
8
R.C.D. ESPANYOL "B"
97232147
9
U.E. OLOT
973041316
10
A.D. CAL AGUIDO
87223911
11
U.E. QUART
87223728
12
FUND. ESPORTIVA PALAMÓS
57124725
13
C.E. BANYOLES
37034717
14
C.E. FARNERS
37106530
15
U.E. FIGUERES
17016715
16
C.D. BLANES
17016435



S E N T I M E N T P E R I C O . C O M