dimecres, 7 de novembre del 2012

PRESENTACIÓ 5na. CAMPANYA RECOLLIDA
DE JOGUINES A PERICOS MIR







 
 
Foto taula: Salvador Fosas, Modesto Sanchis, David Gerbolés, Maria Elena Pérez, Marc Rodríguez i Elisabet González.
 
 
(Seu social Penya Pericos MIR, Montcada i Reixac; Josep Maria)
 
Aquest vespre ha tingut lloc a la seu social de la Penya Pericos MIR al Bar “Punto de Encuentro” al Carrer Carrerada a Montcada i Reixac, la presentació de l’habitual campanya nadalenca de recollida de joguines que enguany arriba a la seva cinquena edició. Que cap nen es quedi sense joguina, més encara s’escau en aquests moments tant greu de crisi, és l’objectiu d’aquesta obra solidària iniciativa d’aquesta penya perica a Montcada i que compta un any més amb el suport i col·laboració de la Penya Pericos de Montmeló.
 
Enguany a més dels amics de Montmeló, també hi participarà la Penya Blanc i Blava de Mollet del Vallès, amb qui els montcadencs comparteixen autocar en els desplaçaments a l’Estadi RCDE. En aquesta cinquena edició de la campanya, també hi prendrà par el Club Deportivo Montcada, primera institució al món del futbol a Montcada i Reixac, representada pel seu president Modesto Sanchís.  A més del President de la Penya David Gerbolés i membres de la seva junta directiva, a aquesta presentació també hi ha sigut present el President Honorific Josep Maria Blanch.
 
Representació al màxim nivell del consistori montcadenc, amb la presència de l’Alcaldesa de MiR, María Elena Pérez acompanyada dels membres de l’equip de govern, el regidor d’Esports Marc Rodríguez i la regidora d’Integració, cooperació i solidaritat, la senyora Elisabet González.   
 
Per part de la Federació Catalana de Penyes del RCD Espanyol ha assistit a l’acte el seu tresorer, Salvador Fosas. Cal esmentar que un any més no hi ha hagut representació del propi club, el RCD Espanyol, qui una vegada més no ha considerat suficientment important l’esdeveniment, fet que ha provocat que el President de Pericos MIR, David Gerbolés, exterioritzés la seva reprovació a nivell públic a tal  decisió.
 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M