dijous, 22 de novembre del 2012

L'ALEVÍ "A", EN LA SEVA LÍNIA (11-0)








RCD Espanyol Aleví “A”: 11 – FC Cerdanyola del Vallès: 0
 
 
Altre golejada de l’equip de Carles Martínez Novell, la que va assolir el passat dissabte davant el FC Cerdanyola del Vallès, penúltim classificat d’aquest grup primer de la màxima categoria catalana d’alevins. Els espanyolistes sentenciaren el partit amb quatre gols en els primers quinze minuts de joc. En el segon quart, quatre gols més, per finalitzar amb un definitiu 11-0 en el tercer quart. Li sobraren els darrers quinze minuts en els que el marcador ja no es va moure.

Tot segueix igual a la classificació en el frec a frec amb el conjunt barcelonista que un cop restablerta la igualtat en partits jugats, torna per millor diferència de gols a encapçalar la classificació amb els mateixos punts que els espanyolistes.   

L’Espanyol va aconseguir perforar onze cops la porteria del conjunt vallesà, en un partit en el que malgrat aquests guarismes, el fet més sorprenent és que ni Adri ni Amadou ni Kilian, van aconseguir marcar... Ho van fer els seus companys, començant per Soto que marcaria als dos minuts rematant de cap un centre de Dani.

Julen ho intentaria amb un bon xut que sortia fora a la dreta. Kilian trauria un servei de cantonada i la rematada de Dani s’estavellaria al pal dret de la porta defensada pel Cerdanyola.  En altre servei de cantonada (el domini local era intens), també servit per Kilian, rematà en el segon pal altre cop Dani, aquesta vegada sortint la bola fora.

Marcaria el segon gol Pol als cinc minuts després de superar al porter visitant en l’u contra amb un xut ras creuat. Abans del tercer, a punt va estar Dani ficant molt bé la cama anticipant-se en el llançament d’un servei de falta a càrrec de Kilian, sortint per sobre el travesser la pilota. Un una bona jugada d’Arnau, Kilian engalta malament la pilota en la seva rematada i posteriorment en altre jugada, el propi Kilian obligaria al meta a treure’s com va pogué la pilota després d’un dur llançament de falta.

El tercer gol l’aconseguiria altre cop Soto després de rematar amb un tret creuat, culminant una bona acció d’atac. Un minut abans del final del primer quart, seria Pol altre cop qui dins l’àrea remata molt be ficant el peu a una passada d’Arnau Puigmal.

En el segon període, més del mateix. Al primer minut jugada individual d’Amadou, penetrant i passant per Adri qui remata de primera per sobre el travesser. Als dos minuts de la represa, Joel Bañuls aconseguiria un gran golàs amb un llançament bombejat que acaba a l’escaire de la porteria del Cerdanyola.  Repetiria el lateral esquerre Joel (tot després d’una bona jugada d’Amadou que en una gran intervenció rebutja el porter),  quan en una molt  bona  internada després de superar a quants defensors li sortien al pas, entra dins l’àrea i remata fent el 6-0.

Adri envià la segona pilota dels espanyolistes al pals de la porteria vallesana. Poc després feia Maxím el setè amb un remat creuat des de la frontal. I finalment abans del descans, una llarga jugada d’atac dels espanyolistes acaba amb xut d’Amadou després de regatejar a dos adversaris, i la rematada és rebutjada pel porter del Cerdanyola quedant-li als peus de Joel Toledo qui molt oportú, marca a boca de gol junt al pal.

No afluixà l’Espanyol en el tercer quart (el primer lloc en lluita amb el Barcelona s’està decidint per gols) i aconseguí tres més. Abans però, Arnau portà perill amb un centre xut. Joel Toledo en una gran ocasió va obligar a intervenir al meta del Cerdanyola evitant el gol. També Dani ho provà amb un xut refusat lo just pel porter. Fins que una embolicada jugada acabà amb el xut de Pol que sota pals intercepta el defensor Tortajada i en l’intent de rebutjar el seu refús és introduït dins la seva porteria. El fet que la rematada primera no hagués entrat, privà a Pol Salvador d’un hat-trick merescut...

El desè gol perico fou després d’una centrada xut d’Arnau Puigmal que tocà en el travesser i acabà dins la porteria del Cerdanyola. El darrer gol també dur la signatura del dorsal vuit espanyolista després d’un xut des de la dreta. En els darrers instants ho tornà a intentar Arnau i apunt va estar de tornar a marcar en idèntica jugada. Una passada d’or de Toledo per Dani pogué haver-se convertit en el dotzè, però el migcampista perico no pogué superar al porter del Cerdanyola en l’u contra u.

En el darrer quart, el joc minvà força i tot i que l’Espanyol continuà tenint opcions d’incrementar el tempteig, el marcador ja no es va moure. Ocasions d‘Adri amb un bon xut creuat, de Maxím buscant l’escaire amb un tret potent, o una de les més clares quan rep Amadou dins l’àrea, es gira i amb tot a favor remata fora.

El Cerdanyola tingué la seva única oportunitat en els darrers  minuts mitjançant Gerard Torrent però ho impedir el meta Ángel en una gran intervenció rebutjant i fent-se amb la bola abans que hi arribés al refús Diego Haro.    


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol:
1er. Quart: Alejandro; Arnau, Julen, Soto; Dani;  Pol i Kilian.
2n. Quart: Alejandro; Amadou, Joan, Joel Bañuls; Adri; Joel Toledo i Maxím.
3r. Quart: Ángel; Arnau, Julen, Joel Bañuls; Dani; Pol i Joel Toledo.
Darrer Quart: Ángel; Amadou, Joan, Soto; Adri; Maxím i Kilian.

FC Cerdanyola: Oriol Castellano, Alex Barranco, Eric San Bernardo, Iván Sánchez, Diego Haro, Gerard Torrrent, i Xavier Regalés.
També: Miquel Tortajada, Ángel Pomar i Iker Gallardo.

Àrbitre: Albert García Mondejar.

Gols: 1-0: Soto, m. 2; 2-0: Pol, m.5; 3-0: Soto, m. 12; 4-0: Pol, m 14; 5-0: Joel Bañuls, m. 16; 6-0: Joel Bañuls, m 18; 7-0: Maxím, m.20; 8-0: Joel Toledo, m. 26; 9-0: Miquel Tortajada (pròpia porta), m. 36; 10-0: Arnau, m. 41; 11-0: Arnau, m. 43.

Incidències: Encontre corresponent a la novena jornada de lliga al grup primer de la Primera Divisió d’Alevins, disputat la tarda de dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque.
 
 
CLASSIFICACIÓ PRIMERA DIVISIÓ ALEVÍ, GRUP  1er.

 
CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
F.C. BARCELONA
279900913
2
R.C.D. ESPANYOL
279900741
3
C.F. DAMM
2297113414
4
C. GIMNÀSTIC MANRESA
1996123125
5
UNIÓ F. BASE JÀBAC i TERRASSA
1695132625
6
U.D. CORNELLÀ "B"
1595042829
7
F.C. SANT CUGAT ESPORT
1494232517
8
C.D. SANT GABRIEL "B"
1394142228
9
C.E. L'HOSPITALET
1293332230
10
C.F. IGUALADA
1294051932
11
U.E. SANT ANDREU "B"
892251729
12
E.C. GRANOLLERS "B"
792161941
13
C.F. JUNIOR
792161740
14
C. ESCOLA FUTBOL GAVÀ
692071832
15
F.C. CERDANYOLA VALLÈS
491171773
16
C.E. EUROPA
09009344
 
 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M