dilluns, 19 de novembre del 2012

UN ANY MÉS, TÉ LLOC LA FOTOGRAFIA OFICIAL
DEL FUTBOL BASE DE LA GPE MANIGUA




(Estadi RCDE; Cornellà – El Prat: Josep Maria)

Ahir migdia va tenir lloc un habitual acte social i esportiu que ve esdevenint des de 1980. La presentació amb les fotografies oficials del planter de la Gran Penya Espanyolista Manigua. Des del mític Estadi de Sarrià fins a l’actual Cornellà-El Prat, aquesta ambaixada perica fundada en 1955 ha estat present seguint la història i els avatars del quadre espanyolista: Sarrià, l’Olímpic Lluis Companys, la Ciutat Esportiva, la plaça Ángel Rodríguez que tant té a veure en la seva consecució aquesta institució  perica al complir-se cinc anys de la seva inauguració, i finalment, l’Estadi actual del RCD Espanyol, lloc on ha tingut lloc les darreres temporades.

En una matinal de temperatura xafogosa, cel força cobert,  i inclòs alguna gota del líquid element que extraviada va deixar acte de la seva presència en el tram final, davant Daniel Bosch,  l’actual president de la Penya Manigua, van desfilar els diversos equips del futbol base d’aquesta entitat que enguany compleix 37 anys consecutius amb equips federats. Tot un exemple de constància, lluita i sacrifici any darrera any d’aquelles persones que altruistament i amb el sentiment espanyolista per bandera, fan possible aquesta continuada tasca al llarg del temps.    

Enguany son 9 equips federats (més l’escola) els que competeixen a les respectives lligues. Un prebenjamí, dos benjamins, dos alevins, dos infantils, un cadet i un juvenil. Després de les fotos de les plantilles i les generals, cadascun dels jugadors que composen el futbol base de la Manigua es van fotografiar també de manera individual darrera els símbols d’aquesta entitat i amb les grades de l’estadi de fons.  L’acte va finalitzar amb el lliurament d’un diploma acreditatiu als jugadors de l’Infantil A que la passada temporada com a alevins, es van proclamar campions de la seva lliga.   











S E N T I M E N T P E R I C O . C O M