PER FI GUANYA CLARAMENT
UN DESPLAÇAMENT, EL FEMENÍ "A" (0-4)

Sp. Comarca Llanos Olivenza: 0 – RCD Espanyol Femení: 4

Aquest cop no hi ha hagut sorpresa.

Davant l’Espanyol inicià el seu camí per la màxima categoria del futbol femení ara fa poc més de catorze mesos el Sporting Llanos Olivenza. En aquell debut de la 2011/12 saltà la sorpresa quan el conjunt extremeny va esgarrapar un punt passant més de cinc minuts. Enguany, després d’un inici de temporada força irregular del conjunt de Luis Carrión, no hi hagué sorpresa a Olivenza.

L’Espanyol ha dominat de principi al final un partit que se li posà coll avall quan una pilota centrada en jugada d’estratègia va comptar amb l’encert rematador de la central Vanesa que d’un cop de cap envià la pilota al fons de la porteria extremenya.  Amb el resultat de 0-1, s’arribà al descans tot i que el conjunt espanyolista disposà d’oportunitats per incrementar el marcador com un remat al pal de Willy.

En el segon temps, una rematada de Vanesa és rebutjada per Cristina i la pilota li cau morta als peus de la portuguesa Sonia Matías que no perdona i deixa l’encontre totalment decidit als deu minuts del segon temps. El tercer gol fou obra de Mary Paz en rematar una falta lateral i finalment Monforte establia el resultat definitiu en afusellar Cristina després de trobar-se amb una bona esfèrica producte d’una altre falta lateral.

El proper rival de les espanyolistes serà el Sant Gabriel (tretzè a la classificació) que avui ha perdut per la mínima davant el líder l’Athetic Club al Ruíz Casado de Sant Adrià. Les espanyolistes ascendeixen de la setena a la sisena plaça, mentre que el conjunt extremeny seguirà una setmana més en lloc de descens a un punt del balear Collerense.

Comarca Llanos Olivenza: Cristina Prieto, Esperanza, Marta Parralejo, Idaira, Alicia, Martita, Mercedes, Nerea, Amanda, Lourdes i Carol.
Substitució: María Álvarez per Nerea, m. 57.

RCD Espanyol: Mariajo; Núria, Marta Torrejón, Vanesa, Sonia; Sandra Vilanova, Monforte; Brenda, Claudia, Willy; i Mary Paz.
Substitucions: Sara Serna per Willy, m. 70; Mireia per Mariajo, m. 77; Andrea Pereira per Brenda, m. 78; Débora per Claudia Montagut, m. 78.

Gols: 0-1: Vanesa, m. 5;  0-2: Sonia, m.55;  0-3: Mari Paz, m.70;  0-4: Monforte, m. 75.

Àrbitre: Manuel Olivera Vázquez, de la territorial estremenya. No hi haguè jugadores amonestades.

Incidències: Encontre corresponent a l’onzena jornada de lliga de Primera Divisió Femenina, disputat al Mpal. d’Olivenza (Badajoz), davant 250 espectadors. En les files del conjunt extremeny, Cristina Prieto la que fou porter del RCD Espanyol des de 2004 fins 2009, any que va signar per l’Atlético de Madrid, on no la van respectar les greus lesions.