dimecres, 21 de novembre del 2012

NOTA DE PREMSA DE L'APMAE

COMUNICAT DE PREMSA

En relació a la Junta General d’Accionistes del R.C.D. Espanyol de Barcelona, S.A.D. celebrada aquest dilluns, la Junta Directiva de l’Associació de Petits i Mitjans Accionistes de l’Espanyol (APMAE) vol manifestar:

 El nostre més profund agraïment als accionistes que van recolzar a la candidatura Oliveró-APMAE i a aquells que ens van delegar les seves accions. El suport aconseguit per l’APMAE en aquesta Junta General d’Accionistes ha estat històric, amb un 8% del capital social. Volem fer extensiu el nostre agraïment a totes les persones que han treballat de forma desinteressada per aconseguir-ho, especialment als membres de la Curva i als companys de candidatura.

 La nostra felicitació al nou President, Sr. Joan Collet, al que li desitgem molta sort i li oferim la nostra col·laboració en un moment de profunda crisis esportiva, econòmica i social.

 El nostre reconeixement als treballadors del club per demostrar, un cop més, la seva professionalitat en la organització i desenvolupament de la Junta General d’Accionistes.

 Volem manifestar la nostra preocupació i repulsa per determinats fets que van ocórrer en el decurs de la Junta General d’Accionistes i que han malmès la imatge de l’Espanyol. Entenem que la discrepància i diversitat de pensaments és enriquidora, però fer-ho mitjançant aldarulls és totalment reprovable. Tanmateix, lamentem i condemnem les afirmacions realitzades des de certs mitjans de comunicació acusant a determinats membres de la candidatura de ser els instigadors d’aquests fets.

Per últim, demanem el màxim suport als nostres jugadors i cos tècnic per entre tots superar la delicada situació esportiva en la que ens trobem.

Des de l’APMAE continuarem treballant per un Espanyol plural i de tots.

La Junta Directiva





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M