dimarts, 5 de febrer del 2013

AGENDA SOCIAL

PENYA JOAN VERDÚ / SANTS-HOSTAFRANCS
 



IV Campionat de dòmino 

Conjuntament la Penya Joan Verdú - L’Esquerra de l’Eixample i la Penya Blanc i Blava de Sants-Hostafrancs, porten a terme la quarta edició del Campionat de dòmino “Open de Dominó” per parelles.

Aquesta activitat tindrà lloc tots els dimarts i dijous de 17:30 a 19:30 i serà organitzat per aquestes dues penyes periques barcelonines. S’iniciarà el campionat el proper dimarts 12 de febrer, disputant-se al mes de març, la final. El lloc on es disputarà aquest esdeveniment serà al Restaurant Rollán, al carrer Mallorca 75 entre Viladomat i Calabria a Barcelona.

Interessats dirigir-se a:  Jordi Rollán o Gonzalo o  per telèfon al 934300016  y  por e-mail pericosjoanverdu@gmail.com




PENYA ESPAÑOLISTA DE ALCALÁ DE HENARES


I Aniversari

El proper 16 de febrer tindrà lloc la celebració del primer aniversari de la Penya Españolista d’Alcalá de Henares. Serà amb un dinar al Restaurant Índalo, al carrer Libreros, 9 d’aquesta ciutat madrilenya. 

Aquesta ambaixada perica a Alcalá de Henares està presidida per Daniel Gallego amb Noelia Hernández de Vicepresidenta, Ana Díaz de tresorera, Ana María Gallego de secretaria i com a vocal, Javier Soria. Molt activa a través de les xarxes socials (facebook i twitter), s’han distingit per ser fidels al futbol femení perico (han creat un premi per la que considerin millor jugadora perica), i per estar presents en els partits que l’Espanyol disputa a la capital d’Espanya.  

Reserves: perikosalcala@yahoo.es



PENYA PERICOS DE MONTMELÓ

Assemblea General Ordinària de Socis

El proper diumenge 10 de febrer tindrà lloc a la seu social d’aquesta penya perica al carrer Mogent, 44 Local 1 de Montmeló,  l’Assemblea General Ordinària de socis, que sol ser habitual al voltant d’aquestes dates. 

L'assemblea se celebrarà en primera convocatòria a les 17:30h i en segona convocatòria a les 18h. Ho farà amb el següent ordre del dia:

1. Estat de comptes i valoració de la feina feta
2. Precs i preguntes

Posteriorment, es veurà l’encontre que el primer equip espanyolista disputi a San Mamés davant l’Athletic Club.

En el passat encontre de l’Espanyol davant el Levante UD, l’Alcalde d’aquesta localitat vallesana, el senyor Antoni Guil i el regidor d’esports Abel Florensa van estar presents a la llotja de l’estadi RCDE junt a Jaime Pérez, President de la Penya Pericos de Montmeló.



 
ACTES QUE HAN TINGUT LLOC DARRERAMENT.


PENYA EL PERICO FERROVIARI


Sopar d’Aniversari.

El  passat dissabte 1 de febrer va tenir lloc al restaurant Can Travi Nou (Horta), el sopar d'Aniversari d’aquesta original penya espanyolista.  La Penya Perico Ferroviari commemorà el seu tretzè aniversari en  un sopar en el que va ser-hi present entre altres personalitats,  l'exvicepresident i darrer candidat a la Presidència del RCDE, Sergio Oliveró.

Gemma Mengual va ser designada, "ferroviaria de l'any" , màxim guardó que anyalment concedeix aquesta ambaixada espanyolista.   Entre altres anteriors guardonats amb aquesta distinció es trobava l'ex president Ramon Condal, l'editor Rogelio Rengel, l'humorista Carles Flavia o el periodista Tomás Guasch.  

 

PERICOS MOTEROS.


“Calçotada” perica.

Els Pericos Moteros, van organitzar el passat diumenge 3 de febrer, la seva catorzena sortida amb destí al restaurant Olímpic de Bellveí del Penedès, on van gaudir d’una calçotada entre els que hi van prendre part. La sortida va tenir lloc junt a l’estàtua d’homenatge a l’afició al gol nord de l’Estadi RCD.     



PENYA BLANC I BLAVA DE SANT JOAN DESPÍ


30 anys de la Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí.


La Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí,  va ser fundada el 28 de gener de 1983 en el local de les “Filles de Maria” del carrer Jacint Verdaguer, sent el seu primer president Gilbert Guardia.

El passat diumenge 27 de gener a la tarda, es va iniciar els actes d’aquesta celebració amb un partit entre entrenadors de l’Escola de Futbol Sala de la penya  (fundada l’any 2005) i socis i directius de l’entitat .  Després van gaudir d’una xocolatada, musica i ball. 

El proper 9 de març tindrà lloc al Restaurant Can Palou d'Esplugues, el sopar d'aquesta efemèride.  La Penya Blanc i Blava de Sant Joan Despí és actualment presidida per Eva Campos, sent vicepresidents els senyors José M. Garzón i David Martínez. 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M