dilluns, 4 de febrer del 2013

EL FEMENÍ "B" DERROTA AL VALLS FEMENÍ
I SEGUIRÀ SEGON ABANS DE LA DISPUTA DEL DERBI











RCD Espanyol Femení “B”: 1 – Gimnàstic Tarragona: 0



Molt bon triomf el que va aconseguir ahir migdia a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol el filial femení de l’entitat davant l’Escola de Futbol Valls Femení (denominat federativament encara com a Gimnàstic de Tarragona). A la primera volta ja l’equip de “Titi” Camúñez havia derrotat al conjunt tarragoní per 0-2 a la capital de l’Alt Camp.

Arribaven les de Valls a la Ciutat Esportiva empatades a punts en un triple empat amb les espanyolistes i barcelonistes. El partit fou molt lluitat i igualat amb diverses fases de domini d’un o de l’altre equip i ja s’intuïa que qui aconseguís avançar-se tindria bastant de guanyat. Van ser les de tarragonines qui van gaudir d’una de les més clares oportunitats del partit en els primers compassos. Fou quan Margarida es quedà tota sola i quan ja semblava que anava a caure el primer gol, el seu remat surt fora a la dreta de la porta defensada per Vero.  Ho tornà a intentar l’equip visitant amb un llançament de falta a càrrec de Núria Llop, que a conseqüència del intens vent que feia ahir a tot l’àrea metropolitana, es va enverinar conforme anava a porta la pilota.

Però van ser les espanyolistes qui van establir el que seria resultat final als trenta-sis minuts de joc quan Jasmina Chamarro va enviar una autèntica canonada a l’escaire dreta de la porta defensada per Brigida. Un gran gol que al final tingué la recompensa de valer tres importants punts pel filial femení espanyolista.

En els darrers minuts del primer període poc a destacar. Tan sols el protagonisme del col·legiat senyor Calle Martínez amb actitud prepotent davant la tècnica espanyolista recriminant-li les seves protestes, i una jugada en la que Justine Haley tingué una bona opció, però el remat de la texana acabà sent aturat per Brígida.

En el segon temps fou més clar el domini visitant davant un Espanyol que portà perill jugant al contraatac i que va tenir oportunitats per sentenciar el partit. Les de Valls mitjançant María estigueren a punt de donar l’ensurt en els primers minuts en un llançament molt tancat de cantonada que l’aire s’encarregà de complicar-li més la vida a Vero que aconseguí rebutjar de punys.

Les espanyolistes arribaren en la primera mitja hora del segon temps fins a quatre cops amb força claredat a l’àrea visitant. Primer, amb una passada de Yaiza per Andrea Granados que s’escapa però finalitza malament la jugada amb una fluixa rematada. Més clara l’oportunitat en la que sola i escorada a la dreta Haley se la prepara bé i remata dur però massa centrat rebutjant Brígida en una bona intervenció. La jugada continuaria per l’altre banda sent Mónica López qui evita que surti per la línia de fons, passada de la mort i Andrea Granados erra la rematada que hagués sigut el 2-0. L’altre gran oportunitat fou en una pilota llarga dividida a la que  Haley supera la sortida desesperada de la meta tarragonina deu metres fora de l’àrea driblant-la però no pot evitar que Andrea Vernet molt oportuna pel seu equip, eviti la rematada a porta buida anticipant-se.

Després d’haver perdonat força el conjunt espanyolista, tocava patir per no ser diferent l’equip a la idiosincràsia pròpia d’aquesta entitat. L’Escola Valls Femení intentà aconseguir el gol que els hi donés l’empat i tancà cada cop més a les espanyolistes que passaren alguns que altres moments de dificultats. Abans dels darrers minuts, l’àrbitre es menjava una clara falta dins l’àrea tarragonina per cessió a la portera d’una defensora, però després xiulava situació antireglamentària anul·lant el gol de l’empat visitant quan un llançament de falta directa a manca de cinc minuts pel final del partit colpejava al travesser, tocava Vero com podia la pilota escopida per la fusta i el refús el recollia una jugadora visitant rematant a boca de canó.

Tingué l’empat el Valls Femení en el minut 88 quan en ple assetjament de la porta espanyolista, una jugadora visitant tota sola rematà tant malament com va saber, desviat a la dreta de Vero quan ho tenia tot a favor per aconseguir l’empat.  Empat, que tampoc hagués sigut just tenint en compta els mèrits d’unes i d’altres, dons tot i ser un encontre bastant igualat en quant a joc, el quadre de “Titi” tingué ocasions molt clares per no tingué que patir per mantenir el resultat a darrera hora.

Després de l’aturada del proper cap de setmana, l’Espanyol B femení tindrà una nova prova de foc. Haurà d’intentar assaltar la Gamper, davant un Barcelona B que se les va veure i desitjar per derrotar al cuer Bonaire 3-4 a Terrassa i que es troba amb els mateixos punts que les espanyolistes, i que en la primera volta van vèncer en la Dani Jarque amb gol en el llarg afegit conseqüència d’una polèmica i injusta decisió arbitral.


  
Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Vero, Jasmina, Eli Sivera, Carla Cotado, Mayra, Chamarro, Xènia, Yaiza, Haley, Mónica López i Andrea Granados.
Substitucions: Ainhoa per Andrea Granados, m. 69; Carla Borrás per Mónica López, m. 88; Carla Sagré per Haley, m. 89. Altre suplent: Judith (p.s.)

Escola Futbol Valls: Brígida, Andrea Vernet, Paola Soldevila, Lidia Calderón, Carla Ventura, Margarida Méndez, Núria Llop, María Barellas, Nieves Martínez, Marina Cañón i Anna Lizárraga.
Substitucions: Patricia Martínez per Lidia Calderón, m. 46; Gisela Barenys per Nieves Martínez, m. 54; Lician Royo per Marina Cañón, m. 59. Altre suplent: Gisela Cisa (p.s). 

Àrbitre: Raul Calle Martínez, de la delegació de Barcelona, assistit en bandes per Moisés Triano López i Santiago Carvajal Sánchez.  Va mostrar cartolina groga a la local Chamarro, m. 18 per protestar.

Gol: 1-0: Chamarro, m. 36.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 19ena. del campionat de lliga al grup tercer de Segona Divisió Femenina, disputat en el camp tercer de la Ciutat Esportiva Dani Jarque amb molt poc públic present. Temps assolellat i ambient força ventós.







SEGONA DIVISIÓ FEMENINA, GRUP 3r.


.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
GIRONA F.C.
431913425720
2
R.C.D. ESPANYOL "B"
391912344117
3
F.C. BARCELONA "B"
391911624327
4
ESCOLA F. VALLS / GIMNÀSTIC
361910633418
5
U.E. SANT ANDREU
28198473023
6
C.D. SANT GABRIEL "B"
27196943332
7
CLUB LLEIDA ESPORTIU
27197663834
8
BADALONA C.F.
25197483135
9
CD.TRANSPORTES ALCAINE "B"
20195592128
10
U.E. L'ESTARTIT
201962113145
11
CERDANYOLA VALLÈS F.C.
19194782631
12
U.E. VIC
18194691528
13
U.E. LLORET
171945104055
14
E.F. BONAIRE
61913152269
 





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M