diumenge, 3 de febrer del 2013

DESFETA DEL JUVENIL A SARAGOSSA (3-2)

Stadium Casablanca: 3 –RCD Espanyol Juvenil “A”: 2

Cinquena derrota d’un Juvenil “A” que està fent una temporada per oblidar. Ahir a Saragossa davant el penúltim classificat, el Stadium Casablanca, l’equip de Sergio Piña va caure en els darrers instants per 3-2.

El primer temps va finalitzar amb empat a un gol després d’avançar-se el conjunt local des del punt dels onze metres en decretar el col·legiat pena màxima comesa sobre el jugador del Casablanca Piñeiro, neutralitzant Moha l’avantatge aragonesa i establint les taules en el marcador. En la recta final de partit altre cop es va posar per davant el quadre aragonès igualant a cinc minuts del final de nou Moha per part espanyolista. En el darrer sospir de l’afegit, Álvaro aconseguí el seu hat-trick i el gol del triomf de Stadium Casablanca, que ja havia derrotat al Real Zaragoza fa dues jornades anant també segon a la taula.

L’equip espanyolista suma ja aquesta segona volta el seu quart partit sense guanyar i dona bona mostra del baix moment en que es troba després de no pogué superar ni al Sant Andreu ni als aragonesos del Casablanca, rivals de la part mitja baixa de la classificació.  Amb aquest resultat,  l’equip espanyolista perd la segona plaça que torna a mans del Real Zaragoza, mentre que el Real Mallorca queda a només un punt dels blanc-i-blaus.

Stadium Casablanca: Gil, Benaque, Karol, Manzano, Villar, Simón, Villellas, Suárez, Álvaro, Buenacasa i Piñero.
Substitucions: Alex per Simón, m. 61; Ormad per Buenacasa, m. 64; Ucar per Karol, m. 70; Zapata per Piñero, m. 88.

RCD Espanyol:  Pau, Pablo Maffeo, Iván Romano, Adri, Eric Bertrand, Nacho Sierra, Kike, Miravent, Moha, Kilian i Víctor.

Substitucions: Moisés per Iván Romano, m. 68; Maxi per Kike, m. 74; Pau Belana per Adri, m. 85.

Àrbitre: César Bosqued Lafita de la territorial aragonesa. Va amonestar amb cartolina groga als locals Karol, Simón, Álvaro i Buenacasa i als espanyolistes Adri i Miravent.

Gols: 1-0: Álvaro (pen.), m.12; 1-1: Moha, m. 20; 2-1: Álvaro, m. 73; 2-2: Moha, m. 85; 3-2: Álvaro, m. 93.

Incidències: Encontre corresponent a la jornada 21ena. del campionat de lliga del grup tercer de la Divisió  d’Honor Juvenil, disputat ahir tarda al camp Gregorio Usábel de Saragossa.

CLASSIFICACIÓ DIVISIÓ D'HONOR JUVENIL, GRUP 3r.