AGÒNIC TRIOMF DEL CADET FEMENÍ, A L'AFEGIT (4-5)

Foto d'arxiu.

UE Centelles: 4 – RCD Espanyol Cadet Femení: 5

Hat-trick de Cristina Garriga.

Victòria in extremis del cadet Femení en un dels partits més complicats que li mancaven fins el final de temporada. Davant el quart classificat, la UE Centelles, equip molt diferent del que a la Dani Jarque va caure 10-0, l’Espanyol va estar a la vora del KO quan a sis minuts pel final del partit encaixà un 4-4 que l’allunyava del primer lloc i complicava força la consecució del títol de lliga.

En una jornada en la que el rival de les espanyolistes, l’AEC Manlleu, es desfeia contundentment (7-2) del tercer classificat, la Unificació Santa Perpètua, les d’Ariadna Ciércoles no podien fallar a Centelles.

L’Espanyol s’avançà amb un matiner gol mitjançant Cristina Garriga, qui marcà el primer dels tres aconseguits, però ben ràpidament el conjunt de l’Osona aconseguí empatar l’encontre. Reaccionà bé l’equip perico que es marxà al descans amb un resultat que pràcticament encarrilava l’encontre (1-3).

Però la UE Centelles empatà en dos minuts l’encontre (m.61’ i 63’) en una fase de partit en la que l’Espanyol pensà que tot estava ja fet i es trobà amb la reacció local.  Cristina Garriga tornà a posar en avantatge al quadre espanyolista, empatant la local Julia Oliveras a manca de sis minuts pel final del matx.

Conscients que la lliga s’escapava, l’Espanyol posà setge a la porteria del Centelles i després de dues pilotes estavellades al pal, aconseguí en el darrer minut del llarg afegit, el gol del triomf.

Diumenge a les 10:00h. l’equip d’Ariadna Ciércoles té altre encontre a domicili, doncs visita al sempre complicat Vic Riuprimer en el Mpal. de Vic i amb arbitratge de Josep Maria Callis Comerma.  Les osonenques son setenes a la classificació. El Manlleu per la seva part, s’enfrontarà al novè classificat, el Pradenc.

Fitxa tècnica:
UE Centelles: Aina Jordà, Carla Moreno, Ana López, Gemma García, Marta Font, Laura Moreno, i Míriam Sánchez.
També: Aida Ciero, Julia Oliveras i Noelia Gómez.

RCD Espanyol: Judith Pérez, Marina Mosquera, Carla Martínez, Paula Gerbolés, Berta Riera, Andrea López i Cristina Garriga.
També: Laura Jansà (p.s.), Natàlia Gómez, Judit Guardiola, Mariona Segalés, Mireia López, i Alba García.

Àrbitre: Sergi Morera Carbonell. Una única cartolina groga a la jugadora espanyolista Marina Mosquera, m. 72.

Gols: 0-1: Cristina Garriga, m. 3; 1-1: Laura Moreno, m. 12; 1-2: Marina Mosquera, m. 14; 1-3: Andrea López, m. 25; 2-3: Laura Moreno, m. 61; 3-3: Julia Oliveras, m. 63; 3-4: Cristina Garriga, m. 66; 4-4: Julia Oliveras, m. 74; 4-5: Cristina Garriga, m. +80.

Incidències: Encontre corresponent a la 19ena. jornada del campionat de lliga del grup segon de la categoria Cadet - Infantil Femenina, disputat el migdia del passat diumenge al Mpal. de Centelles.

CLASSIFICACIÓ CADET - INFANTIL FEMENÍ, GRUP 2n.