dimecres, 13 de març del 2013

DERROTA D'UN INFANTIL "B" QUE VA
MOSTRAR DUES CARES BEN DIFERENCIADES (3-4)'










RCD Espanyol Infantil B: 3 – Vic Riuprimer REFO FC: 4


Nova derrota del conjunt infantil de primer any davant l’infantil A del Vic Riuprimer. El conjunt espanyolista acumula ja en aquesta segona volta cinc encontres consecutius sense guanyar en els que tan sols ha sumat un punt des que va guanyar al Farners en l’inici de la segona volta.  Aquestes derrotes han tingut lloc davant conjunts de segon any i que ocupen la part alta de la classificació.

Dissabte, davant el Vic Riuprimer, l’equip de Carles Martínez Novell va mostrar dues cares ben diferenciades: Els primers vint-i-cinc minuts per oblidar, febles en defensa, en col·locació i facilitant la tasca d’un Vic Riuprimer que des d’un bon començament va arribar com va voler a l’àrea espanyolista, i per contra, els deu minuts finals del primer temps i tot el segon període en el que l’Espanyol va reaccionar, dominant i ja  jugant bé al futbol i va gaudir de l’oportunitat d’empatar i inclòs guanyar. Malauradament, en una contra l’equip osonenc va fer el 3-4 quan el partit podia haver caigut del costat espanyolista.

El partit ja no  va pogué començar pitjor. Als quinze segons no va marcar el conjunt de l’Osona de pur miracle en una errada tremenda de la línia de cobertura espanyolista, evitant Aitor el gol aturant la rematada. Era el primer avís. Però és que no trigaria ni en arribar al minut, que el Vic Riuprimer amb una rematada des de dins de l’àrea creuada a l’esquerra d’Aitor, aconseguiria obrir el marcador. 

Evità el segon Aitor després d’una centrada penjada i rematant el Vic altre cop a boca de canó uns minuts després. L’Espanyol en ple desconcert va encaixar el segon gol als dotze minuts de joc mentre que el tècnic espanyolista es desesperava a la banqueta.  Fou una centrada des de l’esquerra rematada de primera dins l’àrea amb força facilitat per part del Vic.

Donà senyals de vida el quadre perico amb una arribada en la que Dani obre per que Toni enviï una centrada xut que el meta osonenc atura en dos temps. A la següent jugada d’atac, l’Espanyol redueix diferències en el marcador gràcies a una jugada en la que Joan Bergé  col·loca una centrada des de la dreta que remata de primera magníficament Miguel, enviant al fons de la porteria rival.

Però li durà poc la reacció al conjunt perico doncs dos minuts després el Vic es marxava en el marcador amb un tercer gol en superar amb una vaselina Aitor Herrera al meta espanyolista. I a punt de fer el quart, per que una centrada xut es va passejar perillosament...

Desprès de varies substitucions i variacions tàctiques, l’Espanyol comença a treure’s el domini primer, i poc a poc a imposar-se en la parcel·la ampla i ja de perduts al riu que s’acostuma a dir. L’equip amb el marcador amplament advers, jugà amb molta més tranquil·litat i amb més convicció que en l’inici del partit. I acabà el primer temps arribant a l’àrea vigatana. A una passada de Bergé per Dani en profunditat hi arriba primer el porter visitant.

La més clara, quan Dani d’esperó deixa per la incorporació de Samper qui remata amb tot a favor en el 34’ marxant-se la bola a còrner després de tocar lleugerament en un jugador visitant. Abans, però, el Vic Riuprimer va pogué fer el quart en un servei de còrner que rebutjà en primera instància com pogué el meta espanyolista i a boca de canó remata un jugador del Vic  i d’esquenes de tisora Joan Rojas rebutja allunyant com pot l’esfèrica .    

Als sis minuts de la represa, l’Espanyol escurça la diferència existent en el marcador. De nou Miguel seria l’encarregat de posar-li emoció al matx amb un segon gol, després de controlar i batre amb un xut ras al porter del Vic Riuprimer.  Ho provà Dani amb el llançament d’un lliure directe que obligà al meta visitant a rebutjar a còrner. L’Espanyol dominava ja al seu rival i posava setge a la porteria rival, buscant l’empat.

Aquest arribaria als onze minuts del segon temps quan una passada en profunditat de Samper és controlada per Dani, regateja al porter i marca de xut creuat. Era el 3-3. Però quan més dominava l’Espanyol i tancava al seu rival, Aitor Herrera tot sol s’inventà una jugada amb una llarga autopassada, que amb la seva ampla gambada   
arribà primer que el meta espanyolista a la pilota i tocà lo just per batre al porter en la seva sortida. Una autèntica llàstima per que aquesta contra acabaria significant el triomf del Vic Riuprimer.

Intentà de nou empatar l’Espanyol el partit, però aquest cop la fortuna acompanyà al conjunt vigatà. Ocasió per Marc Rodríguez que remata fora, i en els darrers instants dues jugades en les que el quadre perico va merèixer l’empat: Jugada de Toni Paredes que es marxa de dos adversaris i davant el porter fica lo just la bota anticipant-se al meta i la pilota s’estavella a la base del pal dret i no entra (69’). La darrera oportunitat, ja en l’afegit, fou una acció de Jandro que passa per Marc Rodríguez qui retalla dos cops dins l’àrea al defensor i finalment buscant forat xuta fort, sortint la pilota un pam per sobre el travesser.

       


Fitxa tècnica:
RCD Espanyol: Aitor, Sergi Boira, Joan Rojas, Gerard, Aleix, Jandro, Joan Bergé, Miguel, Toni, Dani i Arnau Giralt.
Substitucions: Bruno i Samper per Aleix i Toni, m. 24; Manel, Marc Rodríguez i Raul per Aitor, Sergi Boira, i Arnau Giralt, m. 36; Josep Viñas per Joan Bergé, m. 43; Xavi Galán per Marc Samper, m. 56; Joan Bergé per Miguel, m. 63.  

Vic Riuprimer: Marc Fábregas, Joel Asumí, Joan Sala, Nil Tosar, Jharvey Andrés, David Cruz, Oriol Povedano, Werick Maciel, Prem Clota, Aitor Herrera i Gil Farrés.
Suplents: Guillem Fernández (p.s.), Biel Pagespetit, Eric Herrrera, Guillem Fabregó i Adriel García.

Àrbitre: Joel Ramajo Pozo.

Gols: 0-1: Aitor Herrera, m. 1; 0-2: Nil Tosar, m. 12; 1-2: Miguel, m.18; 1-3: Aitor Herrera, m. 20; 2-3: Miguel, m. 41; 3-3: Dani,  m. 46; 3-4: Aitor Herrera, m. 55.

Incidències: Encontre corresponent a la 21na. jornada de lliga del grup segon de Preferent Infantil, disputat el passat dissabte al camp tercer de la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol.      



CLASSIFICACIÓ PREFERENT INFANTIL, GRUP  2n.

.CLASSIFICACIÓ PTS PJPG PE PP GFGC
1
ESCOLA F. GIRONÉS-SÀBAT
522116416625
2
GIRONA F.C.
502116236217
3
C.F. DAMM
50191621967
4
C.F. LLORET
502116237334
5
VIC RIUPRIMER REFO F.C.
462015145830
6
C.E .ESC. FUTBOL MATARÓ
442114256725
7
U.E. OLOT
282191114058
8
R.C.D. ESPANYOL "B"
26217595140
9
E.C. GRANOLLERS
262182113334
10
FUND. ESPORTIVA PALAMÓS
202162132055
11
U.E. QUART
202155112766
12
C.E. BANYOLES
182153133561
13
U.E. FIGUERES
142035122642
14
C.E. FARNERS
132141162278
15
A.D. CAL AGUIDO
122126132362
16
C.D. BLANES
62113171378





S E N T I M E N T P E R I C O . C O M