diumenge, 10 de març del 2013

JA HI TORNEM A SER, ALTRE COP...
DOLENTA IMATGE D'UN ESPANYOL INEFICIENT (2-0)

Rayo Vallecano: 2- RCD Espanyol: 0
 
 
S’esvaeix l’efecte Aguirre.
 
Justa derrota de l‘Espanyol a Vallecas. Tercer partit consecutiu sense guanyar i sense marcar. El Rayo Vallecano s’ha avançat ràpidament mitjançant un gol de Chori Domínguez rematant el perfecte centre de Baptistao, condicionant de manera clara el desenvolupament del partit,  en el que els madrilenys han estat superiors a un Espanyol que ha recordat als pretèrits i lamentables encontres de l’època de Pochettino.
 
A més, Aguirre ha sorprès a tothom deixant a Joan Verdú, (apàtic en els darrers encontres) a la banqueta. En el segon temps, en el que ha tingut lloc la sortida al terreny de joc de Wakaso i Verdú,  l’Espanyol ha estat incapaç d’aconseguir crear clares ocasions de gol fins que en una erràtica sortida del meta Kiko Casillas (que havia sigut el menys dolent per part espanyolista amb varies aturades de mèrit), el Rayo Vallecano mitjançant Piti, ha fet el segon rematant a porta buida. Stuani ha gaudit d’una oportunitat força clara per reduir diferències que no ha sabut aprofitar, davant la intervenció del meta Rubén.
 
El triomf del Mallorca sobre el Sevilla – en espera del que facin demà Celta i Zaragoza davant Real Madrid i Granada respectivament -, complica més les coses davant un Espanyol que sembla voler tornar a fer-nos patir a tota l’afició, molt més del compta...    
 
  
 
Fitxa tècnica:
Rayo Vallecano: Rubén, Tito, Casado, Gálvez, Piti, Chori Domínguez, Trashorras, Javi Fuego, Lass, J. Figueras, i Leo Baptistao.
Substitucions: José Carlos per Lass,  m.43; Arbilla per Casado, m.67; Adrián per Javi Fuego, m. 83.
 
RCD Espanyol: Kiko Casilla; Javi López, Colotto, Héctor Moreno, Capdevila; Forlín, Víctor Sánchez; Stuani, Christian Alfonso, Simao; I Sergio García.
Substitucions: Wakaso per Christian Alfonso, m.46; Joan Verdú per Víctor Sánchez, m.46; Petrov per Simao, m. 70.
 
Àrbitre: Cesar Muñíz Fernández, del comitè territorial asturià, assistit en bandes per José Manuel Fernández Miranda i César García Fernández. Ha mostrat cartolines grogues als locals Casado, m. 5, Chori Domínguez, m. 25, Javi Fuego, m. 81 i Baptistao, m. 89 per part local, i  a Stuani, m. 15, Simao, m. 25, Víctor Sánchez, m. 38, Javi López, m. 50, i Sergio García, m. 61, per part espanyolista.
 
Gols: 1-0: Chori Domínguez, m. 8; 2-0: Piti, m. 76.
 
Incidències: Encontre corresponent a la jornada 27na. del campionat de lliga de 1a. Divisió, disputat aquesta tarda de dissabte a l’estadi de Vallecas, Madrid, davant 8.292 espectadors.  

 

  


1 comentari:

Anònim ha dit...

Del partit d'avui a Vallecas, cal destacar, lamentablement, que l''equip ha baixat massa les seves prestacions. Ja fa 3 partits que no marquen i caldrà patir i lluitar molt per a assolir els punts que falten per a signar la salvació. Aquesta salvació cal signar-la com més aviat millor ja que cal no oblidar que en les dues darreres jornades de la lliga tindrem les perilloses visites de merengons i culerots. Jo crec que la suplència d'en Verdú va estar un toc d'atenció de l'entrenador al jugador qui darrerament brilla més per la seva absència que no pas per cap altra cosa.Potser va arribant l'hora de donar una oportunitat a Tejera.




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M