diumenge, 31 de març del 2013

EL JUVENIL "A" CAMPIÓ DEL MIC !!! (2-0)

FASE FINAL JUVENIL

29/03MEDITERRANEAN INTERNATIONALCUP (1994 JUVENILS)
.
FASE VUITENS DE FINAL
..LLIGUETES DE TRES EQUIPS.
HORA
EQUIP
RES
EQUIPLLOC
09:00VILLARREAL CF2-1C SPORT NORTE AMERICALLORET DE MAR
09:00ATHELTIC CLUB3-1C.E. FARNERSSTA.COLOMA FARNERS
11:00SEVILLA 3-0F.C. TRPLLORET DE MAR
11:00R.C.D. ESPANYOL3-2KAWASAKI FRONTALESTA.COLOMA FARNERS
11:00BISBALENC AT 1-2EF SANT FELIU GUIXOLSCASSÀ DE LA SELVA
11:00U.D. At. GRAMENET4-0CLUB FUTBOL LLORETTOSSA DE MAR
13:00F.C. TRP0-4SALVADOR F.C.LLORET DE MAR
13:00KAWASAKI FRONTALE4-0U.E. CASTELLARSTA. COLOMA FARNERS
13:00EF SANT FELIU GUIXOLS0-0U.E. FIGUERESCASSÀ D LA SELVA
13:00CLUB F. LLORET0-8ASPIRE FOOTBALL DREAMSTOSSA DE MAR
16:00C. SPORT NORTE AMERICA3-0U.E. TOSSALLORET DE MAR
16:00C.E. FARNERS5-2CAMPINAS ESPORTE C.STA. COLOMA FARNERS
18:00U.E. TOSSA0-1VILLARREAL C.F.LLORET DE MAR
18:00CAMPINAS ESPORTE CLUB0-5ATHLETIC CLUB BILBAOSTA. COLOMA FARNERS
19:00SALVADOR F.C.0-0SEVILLA F.C.LLORET DE MAR
19:00U.E. CASTELLAR0-5R.C.D. ESPANYOLSTA. COLOMA FARNERS
19:00U.E. FIGUERES2-0BISBALENC At.CASSÀ DE LA SELVA
19:00ASPIRA FOOTBALL DREAMS0-0U.D. At. GRAMENETTOSSA DE MAR
.30/03/2013 .QUARTS DE FINAL.
09:00SALVADOR F.C.0-0U.E. FIGUERES 3-4p*STA. COLOMA FARNERS
10:00R.C.D. ESPANYOL3-1SEVILLA F.C.STA. COLOMA FARNERS
11:00ASPIRE FOOTBALL DREAM0-1ATHLETIC CLUBCASSÀ DE LA SELVA
12:00VILLARREAL C.F. (3-2p)1-1U.D. AT. GRAMENETTOSSA DE MAR
.30/03/2013 .SEMIFINALS.
18:00U.E. FIGUERES0-2R.C.D. ESPANYOLTOSSA DE MAR
19:00ATHLETIC CLUB0-1VILLARREAL C.F.TOSSA DE MAR
.31/03/2013 .FINAL.
FINALRCD ESPANYOL2-0VILLARREAL CFPALAMÓS


RCD Espanyol Juvenil “A”: 2 – CF Villarreal: 0


Segon títol al MIC 2013 del futbol base espanyolista. Aquest migdia el Juvenil “A” del RCD Espanyol ha superat al Villarreal CF en la gran final de la categoria juvenil. Després de superar a la UE Figueres en semifinals i al Sevilla FC en quarts, l’equip espanyolista s’ha avançat en el primer temps amb un matiner gol de Mamadou.

Als dos minuts i escaig l’equip de Sergio Piña ja manava al marcador. Era en el llançament d’un servei de cantonada que remata elevant-se amb autoritat Mamadou Sylla enviant d’un precís cop de cap l’esfèrica dins la porteria del Villarreal.  Només dos minuts després del gol, els blanc-i-blaus han pogut fer el segon en el llançament d’un lliure directe que Aitor ha obligat a volar al meta Borja rebutjant a còrner en una gran intervenció. Els de la Plana han pogut empatar en una passada en profunditat que ha superat als centrals i Mario González ha tingut l’empat en les seves botes, però no ha pogut superar al canari José que ha rebutjat la rematada en l’u contra u. Posteriorment una centrada molt perillosa dels de La Plana es passeja sense rematador.

Bona la pujada d’Albarrán arribant bé per banda dreta, però la seva passada de la mort és tallada per un defensor. El ritme era força bo, i es veia un bon partit.  Gran ocasió de l’Espanyol quan als tretze minuts Víctor García guanya línia de fons i li posa una bola d’or pel remat de Moha que ho té tot a favor sortint l’esfèrica per sobre el travesser.  Obertura de Víctor per la pujada d’Aitor que li torna la bola, però dins l’àrea no ha sabut controlar l’exterior espanyolista quan es quedava tot sol, recollint el meta Borja.  En els darrers minuts del primer temps l’encontre ha baixat un pèl i no hi ha hagut ocasions de gol per cap dels dos equips.

Borja ha salvat el segon quan Víctor García ha rematat dins l’àrea una centrada de Toledo que tot i caure s’ha refet,  ha tornat a controlat i ha posat un centre d’or. Instants després, Moha també ha tingut una bona ocasió no podent superar a Borja. A punt de sentenciar Miravent en una jugada en la que Toledo obre per Albarrán incorporat a l’atac i a la seva centrada rasa a punt ha estat d’arribar-hi el capità perico.

En els darrers instants un llançament de falta a carrec del conjunt groguec que es passeja i una ocasió de Pablo que remata fora de cap quan estava en bona disposició. El mig espanyolista no perdonà en la següent jugada quan es lliura de l’escomesa del defensor, - reclamaren falta els grocs -, i s’escapà cap a porta rematant ras al fons de la porteria. Era el 2-0 que deixava tot vist per a sentència.           
  

RCD Espanyol: José, Albarrán, Adrián, Eric Bertrand, Nacho Sierra, Jonathan Toledo, Miravent, Moha, Mamadou Sylla, Víctor García i Aitor.  
En el segon temps, Merino, Patrick. Ivan Romano, De Castro. Altres suplents: David Pedro, Fortià i Draman.

Villarreal CF: Borja, Miguelón, Juan, Marc Gelmà, Pedrito, Antonio Cristian, Manu Viana, Cassano, Raul Ramos, Carlos Julio i Mario González. També: J. Aguilera, Víctor Pino, Pibe, Jose Defez.

Àrbitre: David García Rosel, de la delegació de Girona.

Gols: 1-0: Mamadou, m. 3; 2-0: De Castro, m. 48.

Incidències: Encontre corresponent a la final del MIC en categoria juvenil, disputat a l’Estadi Mpal. de Palamós.  En les files del conjunt de La Plana, Marc Gelmà, jugador que va militar a la pedrera espanyolista. El conjunt espanyolista suma el segon títol en les seves participacions en l'historial del MIC en aquesta categoria juvenil. Encontre retransmès en diferit per Esports 3 de Televisió de Catalunya.




3 comentaris:

Anònim ha dit...

Josep Maria, se sabe porque no juega Jafar, ¿aun esta lesionado?. Por otro lado, el año que viene el B tendra a priori, una delantera bastante interesante con gente como Kilian, Moha o Mamadou, este ultimo un autentico tanque, ah y espero que Jafar para asi demostrar la calidad que tiene.

Josep Maria ha dit...

Jafar ya ha participado en los tres últimos partidos de liga con el Juvenil A desde que se ha recuperado de su grave lesión. Participación reducida a un ratito lógicamente en Mataró, ante el Nàstic i en Menorca... Otra cosa es que necesite tiempo para recuperar el ritmo perdido y que no recaiga, cosa que más de una vez nos pasa...
Saludos!

Anònim ha dit...

Jafar ha estat a Donosti amb el B, molt baix de forma




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M