dissabte, 6 d’abril del 2013

FEMENÍ "A": PARTIT AMISTÓS... I AVUI ENTRENAMENT



Aquest cap de setmana el Femení “A” espanyolista no té compromís de lliga ja que hi ha jornada de descans a les categories nacionals femenines. Ahir divendres va disputar l’equip de Luis Carrión un amistós davant el FC Cerdanyola al Mpal. de La Bòbila a Cerdanyola del Vallès,  que va acabar amb triomf espanyolista per 0-7.

Aquesta tarda l’equip perico ha tingut sessió d’entrenament al camp de Futbol 7 de la Ciutat Esportiva Dani Jarque (veure fotos). A l’entrenament ja hem vist l’evolució de la capitana Lara Rabal després de la greu lesió que ja sembla totalment superada. L'equip ha jugat un partidet  formant tres equips en la meitat del camp i tornant-se,   i posteriorment en tota l’extensió del terreny de joc en un partit amb dos equips en el que també han jugat tant l’entrenador com el preparador físic. A qui també em vist, però no jugant, és a Ana Romero “Willy” qui va patir una lesió en el darrer partit davant l’Olivenza, del que esperem es recuperi el més aviat possible.    

A aquesta sessió no hi ha estat presents Núria Mendoza i Alba Pomares concentrats amb la Selecció Espanyola Sub-19 que està disputant a terres alemanyes el mini-torneig d’elit classificatori per l’Europeu d’aquesta categoria, en el que el passat dijous van perdre davant l’Alemanya per 2-1 i avui han vençut per idèntic resultat a Txèquia, restant pendent el darrer encontre davant Grècia el proper dimarts.  




S E N T I M E N T P E R I C O . C O M